Hello HelloFresh! + kortingscode van 20 euro

6 Feb

Hello-Fresh-Box_002_logoMijn Instagram-volgers hadden het vast al door: ik heb de voorbije week HelloFresh uitgetest. Dit van oorsprong Duitse bedrijf levert wekelijks een box vol verse ingrediënten en verrassende recepten bij je thuis. Ik was de HelloFresh’en, Smartmats en Foodbags van deze wereld al langer in de gaten aan het houden, maar ging pas overstag toen ik onlangs Diana’s lovende woorden over het concept las. Plots moést en zou ik zelf ook zo’n box in huis halen. Mijn bevindingen lees je in deze blogpost. 

Je kan bij HelloFresh kiezen uit drie verschillende boxen: de Originalbox, de Veggiebox en de Fruitbox. Daarnaast geef je aan of je 3 of 5 maaltijden wilt ontvangen en voor hoeveel mensen je wilt koken.

Mijn box werd op maandagavond geleverd. Aangezien ik op het moment van levering nog in de wagen zat, werd de box bij mijn buren afgezet. In al mijn enthousiasme vergat ik een foto te maken van de doos vol verse ingrediënten, dus ga ik meteen over tot de kern van de zaak: de gerechten.

Dag 1: spaghetti met op de huid gebakken zalm, spinazie en pesto

1Voor een optimale houdbaarheid en versheid van de producten in de box raadt HelloFresh aan de volgorde van de recepten vooraan in het boekje aan te houden. Ik had dit – uiteraard – te laat gezien, en week op de eerste dag al af van het schema.

Op het menu maandag: spaghetti met zalm, spinazie en pesto die volgens het receptenboekje op 25 minuten klaar zou zijn. Ik was een beetje sceptisch, maar de tijdsinschatting bleek perfect te kloppen en na een klein half uur zat ik te genieten van mijn eerste gerecht. En genieten is hier echt wel het juiste werkwoord, want het was enorm lekker.

Dag 2: winterse couscous met koolraap en kruidig kippengehakt

2Bij het maken van dit recept ondervond ik aan den lijve dat koolraap kuisen niet mijn ding is. Maar goed: I survived, de koolraap didn’t en na 30 minuten stond er een heerlijke couscous op tafel.

Dag 3: warme krieltjessalade met zongedroogde tomaten, hazelnoten en oregano

3Mijn favoriete gerecht van de drie: makkelijk, snel en oh zo lekker, al was ik iets té kwistig met de dressing.

Bestel jouw eerste box met €20 korting

Benieuwd geworden naar HelloFresh? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik heb een code waarmee je maar liefst € 20 korting krijgt op je eerste box. Het enige wat je hoeft te doen, is 3YDS86 ingeven bij het afronden van je bestelling.

Graag gedaan!

Meer informatie op www.hellofresh.be

30 Reacties to “Hello HelloFresh! + kortingscode van 20 euro”

 1. Kiss & Make-up februari 7, 2015 bij 12:44 pm #

  Alles ziet er lekker uit! Maar aangezien ik geen vlees of vis eet is zo’n box niks voor mij.

 2. elisselenaars februari 7, 2015 bij 11:25 pm #

  Aha, dat ziet er ook allemaal niet slecht uit! Mmmh, veldsla is SO GOOD!!!

 3. indian2day februari 8, 2015 bij 10:24 am #

  Dat ziet er goed uit. Ik las ook al dat ze een veggie box hebben dus dat komt goed uit gezien ik geen vlees of vis eet.

 4. Infinity februari 8, 2015 bij 12:37 pm #

  Ziet er helemaal niet slecht uit! Leuk dat we €20 korting krijgen als we er eentje bestellen!

 5. Britt februari 8, 2015 bij 1:45 pm #

  Ik heb pas Smartmat getest, maar nu ben ik naar Hello Fresh ook wel héél benieuwd geworden :), ziet er allemaal suuuper lekker uit!

 6. bymarlayne februari 8, 2015 bij 6:45 pm #

  Ziet er goed uit!

 7. iliveformydreams.com februari 8, 2015 bij 6:59 pm #

  Ziet er erg lekker uit zeg! Dat heeft vast gesmaakt.

 8. fashionadvies februari 8, 2015 bij 8:16 pm #

  Dats lekker zeg 😀 @

 9. Melissa februari 8, 2015 bij 8:47 pm #

  Maar zeg, waarom mag iedereen hier zo toffe dingen uittesten? Ik krijg nooit mailtjes hihi! Klinkt heel fijn en gezond!

 10. 4.Balou februari 9, 2015 bij 7:33 am #

  Ik heb dit op de reclame voorbij zien komen en was al heel nieuwsgierig naar hoe de gerechten eruit zagen maar ik moet zeggen dat ik het niet vind tegenvallen!

 11. 24hoursoffashion februari 9, 2015 bij 8:47 am #

  Ooh hmm alle 3 de gerechten lijken me heerlijk!!

 12. Northflix februari 9, 2015 bij 1:43 pm #

  Klinkt goed en super gezond en handig!

 13. Marlies - GM&PB februari 9, 2015 bij 3:13 pm #

  Amai, dat ziet er allemaal super lekker uit! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! 😀 Zou ik ook wel handig vinden, want dan moet ik niet eindeloze discussie over ‘wat gaan we eten’ aangaan 😉

 14. Kirsty februari 9, 2015 bij 3:23 pm #

  Ik wil dit ook nog graag een keer gaan uitproberen, maar ik wil dan wel van tevoren weten wat ik die week krijg aangezien mijn vriend lang niet alles lust en ik kan niet alles eten 😛 Toch lijkt het mij zo makkelijk!

 15. BeautyGlitter februari 11, 2015 bij 10:57 am #

  Ooh dat ziet er allemaal echt lekker uit!

 16. julia februari 11, 2015 bij 7:49 pm #

  mmm alle drie zien er heel lekker uit 😉

  Thanks for sharing!
  ~Creativenails4fun~

 17. Jolet februari 12, 2015 bij 3:56 pm #

  Hmm, de gerechten lijken me niet heel erg lekker. Ik ben heel moeilijk qua eten betreft: doe mij maar gewoon aardappelen, groente en vlees. Maar het concept is wel heel leuk!

 18. Sara - Window On My Wardrobe februari 12, 2015 bij 7:13 pm #

  Ziet er lekker uit zeg, heel leuk concept!

  X Sara

 19. Lieselot februari 12, 2015 bij 8:48 pm #

  Het is een erg leuk concept en ik ben er stiekem ook wel nieuwsgierig naar :p! Die kortingscode lonkt naar mij :p!

 20. BEAUTY KONING februari 13, 2015 bij 1:03 am #

  Wat een unieke recepten! Goddelijk trouwens, pesto met pasta, alleen ben ik nog geen zalm liefhebber. Hopelijk komt dat nog! Lekker snel ook, 25 minuten! Hurray! Het concept spreekt mij aan, maar at the moment woon ik nog thuis, waardoor ik nog geniet van Mam’s haar foodies!

 21. Cuisine Céline februari 15, 2015 bij 1:09 pm #

  Oh, ziet er best wel leuk uit!

 22. Laura februari 16, 2015 bij 3:01 pm #

  Wat zien die gerechten er heerlijk uit zeg! X Laura http://www.mixtfashion.com

 23. peggy timmermans februari 17, 2015 bij 12:42 pm #

  Ziet er allemaal lekker uit! Zalm met pesto is een combinatie die ik nog nooit geprobeerd heb, doe het meestal met dille of room maar dit klinkt goed!

 24. Eline februari 18, 2015 bij 8:46 am #

  Ik vind het idee echt super goed! En de recepten zijn er zooo goed uit! Helaas toch iets te duur voor mij.

 25. jasmijncherubijn februari 18, 2015 bij 10:09 am #

  Ziet er heel lekker uit! Ik zag ook op hun website dat je kon kiezen wanneer ze de box komen leveren, en met hun avondlevering hebben ze echt gedacht aan de werkmens. Denk dat ik dit ook eens zal proberen. Merci voor de kortingsbon!

 26. elineblaise februari 18, 2015 bij 8:17 pm #

  Mm ziet er lekker uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: