Shiseido Future Solution LX Total Regenerating Body Cream

6 Jan

DSCF4469pmEen lijkbleek gezicht, twee koortsblazen en droge plekken op mijn huid … De winter doet mij niet bepaald deugd. Bij wijze van tegenoffensief probeer ik mij om de paar dagen in de watten te leggen in de badkamer. Met deze luxueuze lichaamscrème van Shiseido, bijvoorbeeld. 

DSCF4471pmOm de budgetlovers meteen te ontmoedigen: de Future Solution LX Total Regenerating Body Cream heeft niet alleen een superlange naam, maar ook een superhoog prijskaartje. Bij de Ici Paris XL kost hij ongeveer € 117 voor 200 ml en laten we eerlijk zijn: da’s ferm veel geld.

DSCF4472pmWat belooft Shiseido nu precies voor die prijs?

‘Een revitaliserende lichaamscrème met een luxueuze, zijdezachte textuur die de kwaliteit van je huid verbetert. Ze ziet er stralender en veerkrachtiger uit dan ooit en de luxueuze geur van de crème vervolledigt de ervaring. Het exclusieve ingrediënt Skinegenecell 1P helpt om veroudering tegen te gaan. Bovendien hydrateert deze crème je huid 24 uur lang en helpt hij tegen droogte en ruwheid.’

Wat vind ik ervan?

Ik heb een zwak voor lichaamscrèmes en ik ben een grote fan van Shiseido. Needless to say dat ik heel erg benieuwd was naar de Future Solution LX Total Regenerating Body Cream. En hij stelt niet teleur. De crème heeft inderdaad een heerlijke textuur én geur. Bovendien trekt hij erg snel in je huid en laat hij geen vettig laagje achter (wat veel lichaamscrèmes jammer genoeg wél doen). Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en ziet ze er gehydrateerd uit. Of de crème de veroudering van mijn huid effectief tegengaat, kan ik niet met zekerheid zeggen, want daarvoor gebruik ik ‘m niet lang genoeg.

Conclusie?

Ik ben een happy bunny en hoop dat mijn pot nog erg lang meegaat … of dat er een gulle gever opdaagt die me een nieuwe cadeau doet ;-).

Welke lichaamscrème gebruik jij? En zou jij ooit 117 euro uitgeven aan een beautyproduct?

23 Reacties to “Shiseido Future Solution LX Total Regenerating Body Cream”

 1. mynameisblonde januari 6, 2015 bij 8:04 pm #

  Ik zou dat wel kunnen, zoveel geld aan een crème geven! Maar dan moet het wel liefde op het eerste zicht/geur/gevoel zijn!
  Gulle gevers mogen hier ook altijd langskomen!

 2. BeautyGlitter januari 7, 2015 bij 10:00 am #

  Ik zou het geld ook best kunnen uitgeven aan een goed beauty product, heerlijk zo om je af en toe te verwennen met iets luxe! 🙂

 3. Kiss & Make-up januari 7, 2015 bij 12:18 pm #

  Aha zeg, luxepoes! 🙂 Chique, chique!

 4. Infinity januari 7, 2015 bij 1:27 pm #

  Het lijkt me een heel fijne crème, leuk om jezelf een te verwennen. Alleen de prijs houdt me tegen om hem te kopen. Met mijn studentenbudgetje zal dat helaas niet lukken!

 5. Mme Sophistique januari 7, 2015 bij 7:03 pm #

  my god, that’s a looot of moneyz 😀 maar bon, ik zou het er ook nog wel aan kunnen geven denk ik, en shiseido is naar mijn ervaring het geld meestal wel waard

 6. vintageandbeauty januari 7, 2015 bij 8:58 pm #

  Oeh van dieen prijs schrik ik wel even haha. Als je het fijn vindt en je kan het betalen dan moet je het zeker doen. Mijn knip zegt momenteel nee 😉

 7. Ine januari 7, 2015 bij 10:00 pm #

  Het klinkt echt een fijn product. Maar nope, ik moest echt even slikken bij dat prijskaartje!

 8. Teddy januari 8, 2015 bij 5:13 pm #

  Hij klinkt fijn, maar ik denk niet dat ik zoveel geld over heb voor een crème.

 9. vintagirie januari 8, 2015 bij 5:29 pm #

  Holy moly wat een prijs. Maar hij ziet er prachtig uit en zoals jij zegt: hij doet het goed 🙂

 10. Northflix januari 8, 2015 bij 6:14 pm #

  117 euro? Kan me niet voorstellen dat ik dat ooit zou doen.
  Zeker niet aan een body product.
  Voor koortsblaasjes heb ik een tip: Lysine tabletten!

 11. Jolet januari 9, 2015 bij 11:52 am #

  Hij lijkt me heel fijn! Maar pfoe, 117 euro? Doe me dan maar nieuwe uggs!

 12. Griet januari 9, 2015 bij 2:46 pm #

  van een luxe body cream gesproken! Ik vind die van Rituals al genoeg kosten 😀 maar desondanks zal dit zeker wel een fijne crème zijn 🙂

 13. Krizia januari 9, 2015 bij 4:08 pm #

  Als het product goed werkt kan ik het er wel aan uitgeven, ja!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 14. Radianto januari 9, 2015 bij 8:23 pm #

  Wat een naam zeg, en zoals je zegt, dat is ook te merken aan het peperdure prijskaartje. Maar dat hij geen vettig laagje achterlaat zal wel een erg groot pluspunt zijn, zelf heb ik er niet zo’n ervaring mee.

 15. Laura januari 11, 2015 bij 10:20 am #

  Wauw wat een prijs! Ik zoek wel nog even verder naar een goede budgetproof haha. Wel klinkt hij erg goed, je krijgt er dus wel kwaliteit voor terug.

 16. elineblaise januari 11, 2015 bij 4:04 pm #

  Hmm best wel prijzig maar als het de moeite waard is zou ik het er nog aan kunnen geven! Deze klinkt alvast geweldig 🙂

 17. Cuisine Céline januari 11, 2015 bij 5:54 pm #

  Dat is wel prijzig, maar als het werkt, waarom niet? ik heb een lippenbalsem van 35 euro en ben er erg tevreden mee 😉

 18. Sara - Window On My Wardrobe januari 11, 2015 bij 6:33 pm #

  Het klinkt echt zalig maar OMG wat een hap uit m’n budget zou dat zijn! 😀 Ik denk dat ik misschien op latere leeftijd aan een dagcrème best wat geld kan uitgeven (de mijne kost nu ook al 50 EUR), maar een een lichaamscrème weet ik het niet zo… Tenzij jij straks zegt dit deze crème echt mega shizzle is en je huid een gigantische boost heeft gekregen, misschien laat ik me dan wel overhalen :p

  X Sara

 19. Jonne januari 13, 2015 bij 8:42 am #

  Fijn! Ik ben dol op shisheido en gebruik hun gezichtsproducten al jaren. Bodycremes heb ik nog niet eerder gebruikt van hen. In combinatie met gezonde voeding lijkt shisheido een perfect recept voor een gezonde huid te zijn.

 20. Marie januari 14, 2015 bij 7:39 am #

  Hahaha Birthe!
  Die eerste zin. Zó herkenbaar.
  ’t Was potverdikke beter in Bali.

 21. Pauline januari 14, 2015 bij 7:27 pm #

  Klinkt een superfijn product, maar ai! Wat duur!!

 22. Kimberly januari 21, 2015 bij 1:22 pm #

  Je maakt me heel nieuwsgierig!! Ben heel benieuwd naar de geur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: