DIT was mijn beste beauty-ontdekking van 2014

31 Dec

DSCF4451pmIn plaats van jullie vandaag een jaaroverzicht voor te schotelen (*), wil ik het in deze blogpost hebben over Birchbox. Dé beauty box der beauty boxen is sinds kort ook verkrijgbaar in ons land en was voor mij persoonlijk de ontdekking van 2014. Brace yourselves voor een nogal uitgebreide blogpost. 

Isabelle van Minnebelle.com gaf mij in november de geniale tip om te wachten op de kerstaanbieding van Birchbox en voor € 49 een Prêt-à-Craquer-box te bestellen. Die bevatte – zoals je op de foto hierboven kan zien – een beautyblender, een mini 3 Minute Miracle-conditioner van Aussie, een haarelastiekje van Birchbox en een Eyeko Fat Eye Stick. En dat is nog niet alles, want in de gift set zat ook een Birchbox-abonnement van drie maanden. Een interessante deal, zeker als je weet dat zo’n abonnement alleen normaal al € 39 kost. Tot nu toe ontving ik al twee boxen, die van november en december. Een overzicht:

Birchbox november

PicMonkey CollageToen ik mijn eerste Birchbox in de brievenbus kreeg, was ik meteen onder de indruk van de verpakking. Die is simpel, maar je ziet dat erover nagedacht is. De producten zitten in een wit katoenen zakje, dat op zijn beurt in een mooie kartonnen doos zit.

In elke Birchbox zit bovendien een boekje met informatie over de producten die je gekregen hebt. Zo weet je precies wat je krijgt en hoe je het moet gebruiken.

DSCF4456pm

In deze box:

– Pakket met staaltjes van DHC
– Reinigingsmelk van Paul & Joe
– Shea butter lipbalsem van Pixi
– Douche-olie van Sabon
– Hydro Nutritive Moisturizing Shampoo van Beaver Professional
– Hydro Nutritive Repairing Conditoiner van Beaver Professional
– Haarspeld van GHD

Birchbox december

DSCF4461pmDe Birchbox van december was niet zozeer een box, maar wel een superschattig toilettasje met daarop ‘Where the magic happens’. Ik was meteen verkocht!

DSCF4462pm

In deze box toiletzak:

– Handcrème Castanha van Ekos
– Protect & Detangle van Beauty Protector
– Almond Body Butter van Whish
– Le Soint Repulpant-masker van Absolution
– Caviar Stick Eye Color in de kleur Rosegold van Laura Mercier

Conclusie

Birchbox is een aanrader voor iedereen die bezig is met beauty en nieuwe producten wil ontdekken. Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is Birchbox’ persoonlijke aanpak. Bij het kopen van een abonnement moet je een vragenlijst invullen. Op basis van die lijst weet het Birchbox-team welke producten je mogelijk interessant vindt en net daarom was elke box mij tot nu toe op het lijf geschreven. Ik ontvang mijn laatste Birchbox in januari, maar ben er nu al zeker van dat ik mijn abonnement ga verlengen. Beschouw het maar als een  (zoveelste 😉 ) nieuwjaarscadeautje voor mezelf.

Geniet van jullie oudejaar en alvast een érg fijn 2015 toegewenst!

(*) Dat jaaroverzicht komt er in het weekend aan.

 

27 Reacties to “DIT was mijn beste beauty-ontdekking van 2014”

 1. iliveformydreams.com december 31, 2014 bij 1:43 pm #

  Wat een leuke box met items zeg!
  Ik wens je een fijn 2015 toe

 2. Kim december 31, 2014 bij 2:13 pm #

  Wat leuk!

 3. Akosua december 31, 2014 bij 2:44 pm #

  Ik wist niet dat Birchbox ook in NL bezorgde. Het is best prijzig, maar je krijgt er ook mooie producten voor terug zo te zien.

  • chitchatontherocks december 31, 2014 bij 2:46 pm #

   Hey Akosua, ik woon zelf in België. Weet niet zeker of ze ook in Nederland leveren. Daarvoor zou je hun site (birchbox.fr) eens moeten checken!

 4. julia december 31, 2014 bij 4:18 pm #

  Fijne oud en nieuw en ik hoop dat je een creatief en goed 2015 tegemoet gaat 🙂
  Ik kijk uit naar je volgende posts ❤
  xx

 5. Kiss & Make-up januari 1, 2015 bij 12:21 pm #

  Allez, good to know! Heb er al veel goeds over gelezen eigenlijk.

 6. Krizia januari 1, 2015 bij 1:46 pm #

  Ik vind zo’n boxen altijd wel leuk!
  Deze klinkt heel erg goed.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 7. Sanae januari 1, 2015 bij 3:29 pm #

  Ik kende deze box nog niet! De inhoud ziet er leuk uit!

 8. Rebecca januari 1, 2015 bij 6:40 pm #

  Zit er steeds vaker aan te denken om dit ook aan te schaffen maar blijf het op één of andere reden uitstellen haha

 9. abeautytorock januari 1, 2015 bij 6:47 pm #

  De persoonlijk aanpak vind ik al positief! Misschien dat ik dit jaar toch eens bezwijk om hem te bestellen 🙂

 10. Laura januari 2, 2015 bij 3:50 pm #

  Klinkt goed! Misschien kijk ik erover, maar hoeveel kost zo een box dan precies?

 11. Teddy januari 2, 2015 bij 5:34 pm #

  Wat een leuke box!

 12. Claudia januari 2, 2015 bij 5:42 pm #

  Gelukkig nieuwjaar! Wow je ontdekt zo wel echt nieuwe producten, erg leuk

 13. peggy timmermans januari 2, 2015 bij 9:25 pm #

  De persoonlijke aanpak van deze box spreekt mij vooral aan!

 14. aninevanderyck januari 3, 2015 bij 5:37 pm #

  Looks good! Ik ben echt onder de indruk van de producten die erbij komen, want de meeste van die subscription boxes komen niet altijd met kwalitatieve producten heb ik de indruk.

  x Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

 15. Radianto januari 3, 2015 bij 6:33 pm #

  Zelfs een toiletzak, ontzettend leuk zeg! Hou ik wel van. (: Ik kende het nog niet, wel zitten er super leuke dingetjes tussen! Ik heb zelf totaal geen ervaring met beautyboxen (omdat ik me daar wat te jong voor vind) al denk ik wel dat zo’n vragenlijst iets is wat meerder beautybox bedrijven moeten doen!

 16. Cuisine Céline januari 4, 2015 bij 12:20 pm #

  Wat een goed idee van hen, die vragenlijst!

 17. BeautyGlitter januari 4, 2015 bij 6:40 pm #

  Wauw die Birchbox is inderaad geweldig! Hadden we die maar hier in Nederland!

 18. Sara - Window On My Wardrobe januari 4, 2015 bij 8:11 pm #

  Oh wauw dit is echt een hele coole box, wat een geweldige inhoud in beide boxen! Ook superleuk dat de box rekening houdt met je persoonlijke voorkeur, dat is best uniek!

  X Sara

 19. Julie januari 5, 2015 bij 12:44 pm #

  Klinkt als een super fijne box om in huis te halen! 🙂

 20. Jolet januari 5, 2015 bij 6:46 pm #

  Dat zijn leuke producten!

 21. robin januari 5, 2015 bij 10:36 pm #

  leuk zo’n Birchbox! leuk dat ze zo persoonlijk zijn ook ^^

 22. Eline januari 6, 2015 bij 4:20 pm #

  Het klinkt echt super, normaal ben ik nooit zo’n fan van die boxen omdat je ‘gewoon maar wat’ krijgt, maar dat is wel anders wanneer je een vragenlijst moet invullen! Perfect! Over rotterdam trouwens: misschien is dit wat? http://www.fashion-roulette.com/2014/11/3-rotterdam-hotspots-for-food-drinks.html (volgens mij had je deze al gezien maar ik stuur hem alsnog maar 😉

 23. Nicolish januari 7, 2015 bij 4:26 pm #

  Wat een leuke items!

 24. Pauline januari 7, 2015 bij 4:55 pm #

  Ooh, ik heb er al vaak over gehoord! ^^ Tijd om het zelf eens te testen denk ik zo!

 25. www.jouvence.nl januari 9, 2015 bij 7:29 pm #

  wat een leuke items ♥ xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: