Win een verwenpakket van Le Petit Marseillais

20 Dec

DSCF4443pmIn mijn vorige blogpost toonde ik jullie wat er op mijn Christmas Wishlist staat, vandaag deel ik de cadeaus zelf uit. Eén Chit Chat-lezeres maakt namelijk kans op een verwenpakket, dat bestaat uit twee douchebalsems van Le Petit Marseillais en een superzacht (it’s so fluffy!) deken van Unique Living. 

DSCF4444pmIk ben een grote fan van de producten van Le Petit Marseillais. Het merk is expert in het selecteren en combineren van natuurlijke, authentieke ingrediënten, die je huid in alle zachtheid verwennen.

Mijn persoonlijke favoriet is de douchebalsem met olijfboter (ofwel de groene fles die je ziet op de foto hierboven). Hij heeft een heerlijk subtiele geur en is dankzij de combinatie van olijfboter, bijenwas en amandelolie enorm hydraterend.

Ook de balsem met rozenolie is een aanrader. De bloemen die gebruikt worden voor de douchebalsems van Le Petit Marseillais komen uit de Provence. In de vroege ochtend worden de rozen met de hand geplukt en vervolgens worden de blaadjes één voor één van de bloem gehaald. Gedurende twee of drie dagen wordt elk blaadje zorgvuldig gedroogd. Nadien worden ze geweekt in olie en op die manier verkrijgt men een olie op basis van rozenblaadjes.

En dat vertaalt zich in een topproduct, trust me. 

DSCF4446pmWat moet je doen om dit verwenpakket in de wacht te slepen? 

1. Laat hieronder een comment achter. Vergeet zeker niet je e-mailadres te vermelden.

2. Like de Facebookpagina  van Le Petit Marseillais HIER.

3. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

4. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

5. Voor deelnemers met Bloglovin’: volg Chit Chat op Bloglovin’.

De winactie loopt tot vrijdagavond 20u00. De winnaar wordt zaterdag bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat.

VEEL SUCCES!  

26 Reacties to “Win een verwenpakket van Le Petit Marseillais”

 1. julia december 20, 2014 bij 6:24 pm #

  wat een prachtige foto’s weer!
  Echt een hele mooie post 😉

  Trouwens, prettige feestdagen, en een gelukkig 2015!
  xx julia

 2. Gitte december 20, 2014 bij 7:21 pm #

  Heerlijke verwennerij voor een koude winteravond en me-time! Ben zelf ook enorme fan van de Petit-Marseillais producten, niet alleen voor het lichaam maar ook voor het haar! Good luck voor de deelnemers (maar ik hoop stiekem zelf te winnen ;))

 3. Wendy van den heuvel december 20, 2014 bij 7:24 pm #

  Ik ben ook zo’n fan!!

 4. Radianto december 20, 2014 bij 7:40 pm #

  Oooh, die douchebalsem van olijfes zag me er zo heerlijk uit om gebuiken! Helaas heb ik geen Facebook, dus bij deze sla ik helaas over! Veel succes aan de mensen die wel meedoen. (:

 5. Ludivine Vanlerberghe december 20, 2014 bij 11:31 pm #

  Love it !

 6. Anita H. december 21, 2014 bij 12:43 am #

  Lijkt me heerlijk. Ik doe mee.

 7. Ans december 21, 2014 bij 8:21 am #

  Heb nog nooit iets van Le Petit Marseillais geprobeerd, maar wat ik hier lees klinkt allemaal erg fijn. Daarom dat ik toch maar even m’n kans waag 🙂
  Alvast ook al fijne feestdagen gewenst voor jou en je familie!

 8. irene niec december 21, 2014 bij 10:57 am #

  Wat een heerlijke verwennerij, heel graag maak ik kans.
  Ik volg beide Facebook pagina’s en volg je ook op Bloglovin.
  Ik heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 9. Kiss & Make-up december 21, 2014 bij 12:33 pm #

  Die groene douchegel staat momenteel in onze douche 🙂 Succes aan iedereen die meedoet met de winactie!

 10. Ines december 21, 2014 bij 1:55 pm #

  Leeeuk 😀 Ik doe heel erg graag mee!

 11. Kelly december 21, 2014 bij 5:09 pm #

  Zalig!! Ik doe heel graag mee 😀

 12. dressyourlifeblog december 21, 2014 bij 9:39 pm #

  Beautyproducten met olijfextract ruiken volgens mij echt altijd goed 😀 toffe winactie!
  Naomi, x

 13. Bianca - Miss Langhaar december 21, 2014 bij 11:31 pm #

  Ah ik wil al zolang eens iets van Le Petit Marseillais testen 🙂

 14. Eline december 22, 2014 bij 10:43 am #

  Oooh dat lijken me fijne producten! Ik moet toch echt maar eens een fb-pagina voor m’n blog gaan maken uuugh. Succes iedereen! 😀

 15. Laura december 22, 2014 bij 12:16 pm #

  Zelf heb ik denk ik nog nooit iets van Petit Marseillas geprobeerd, maar ik hoor er steeds veel goeds over. Thuis heb ik jammer genoeg een overvloed aan douchegel, shampoo,… dus deze winactie sla ik even over. Maar veel geluk aan alle andere deelnemers!

 16. Jonne december 22, 2014 bij 5:49 pm #

  Ik sla de actie over maar erg leuke winactie!

 17. melissacallaert december 22, 2014 bij 8:10 pm #

  Ik volg je op bloglovin, maar Facebook hou ik liever privé en wil ik niet steeds dingen gaan linken om te winnen 🙂 Dus als ik dan niet mag mee doen, wens ik iedereen veel geluk! 🙂

 18. Van Mieghem Mell december 23, 2014 bij 5:29 pm #

  Heb je leuke blog gevonden via facebook! Ik ga je blijven volgen aangezien je altijd leuke onderwerpen hebt.Ik heb ook dit gedeeld op facebook. Zou zeer graag dit pakketje willen winnen want ik hou van de geuren van petit marseillais !

 19. Infinity december 23, 2014 bij 7:32 pm #

  Wat een leuk pakketje! Succes aan iedereen die meedoet!

 20. iliveformydreams.com december 24, 2014 bij 1:04 pm #

  wat een leuk pakketje! Ik doe zelf niet mee, aangezien ik FB niet voor deze doeleinden gebruik 🙂 Succes iedereen!

 21. Cuisine Céline december 26, 2014 bij 10:20 am #

  Leuk pakketje! Prettige feesten!

 22. Debbie december 26, 2014 bij 12:06 pm #

  Zààààlige verwennerij… Niks leuker dan je dankzij deze beautyproducten weer heel even op vakantie in de Provence te wanen! 🙂 Ik maak heel graag kans!
  Gezellige eindejaarsfeesten!!

 23. Maria december 26, 2014 bij 10:44 pm #

  In de koude winter spendeer ik heel wat tijd in de badkamer…. Badje in, kaarsjes aan, goed muziekje op en heerlijk geurende beautyproducten die je huid heerlijk zacht maken… en dan nadien in te dommelen onder het fluffy dekentje voor TV…. ideaal scenario toch?! 🙂
  Fijn eindejaar & alle geluk in 2015, zowel privé als met je blog!

 24. Hayat Dahir december 27, 2014 bij 2:46 pm #

  Ik doe mee! succes iedereen.

 25. Joaquim Gyselinck december 27, 2014 bij 3:54 pm #

  mag een man ook deelnemen? voor mijn vriendin! het afgelopen jaar werden wij voor het eerst papa en mama, ze verdient wel iets moois omdat ze zo’n fantastische mama is! het dekentje zou super zijn, heerlijk snoezelen met ons kleintje.

 26. Krizia december 30, 2014 bij 12:49 pm #

  Deze producten zijn niet zo mijn ding, dus ik laat de kans aan iemand anders!
  Succes iedereen!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: