Bioderma Créaline H2O reinigingsdoekjes

10 Dec

DSCF4423pmZoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben op Chit Chat, heb ik het de laatste tijd bijzonder druk (hoezo, veel minder artikels dan vroeger?). Het is niet alleen busy, busy, busy op het werk, maar ook daarnaast heb ik veel te doen. Wat mij betreft zou een dag dus gerust een paar uur extra mogen tellen. Gelukkig heb ik een paar lifehacks ontdekt die me flink wat tijd besparen. Neem nu de reinigingsdoekjes van Bioderma. 

DSCF4432pmVoor ik ’s avonds mijn gezicht was, verwijder ik altijd mijn make-up. Tot voor kort deed ik dat met wattenschijfjes en micellair water, nu gebruik ik deze schatjes. Toegegeven: ze besparen me niet ZOveel tijd, maar het is de gedachte die telt, toch? Bovendien zijn de doekjes superhandig: uit de verpakking trekken, één keer over je gezicht halen en klaar is kees.

DSCF4431pmNog meer argumenten nodig om deze reinigingsdoekjes in huis te halen? Here I go: ze ruiken lekker (de geur is niet opdringerig, oef!), hebben een erg fijne en zachte textuur en zijn bijzonder lief voor je huid.

DSCF4425Gebruik jij wel eens reinigingsdoekjes? Zo ja: welke?

18 Reacties to “Bioderma Créaline H2O reinigingsdoekjes”

 1. Nathalie december 10, 2014 bij 9:31 pm #

  Als ik het druk heb of erg moe ben pak ik ook snel al reinigingsdoekjes…

 2. Julie december 10, 2014 bij 11:07 pm #

  Naar het schijnt zouden zulke doekjes niet goed zijn, het zou het vuil (lees: make-up) net in je huid duwen… Never the less, gebruik ik ook graag zulke doekjes! Mijn favorieten zijn die van Flormar, anders vind ik die van Primark ook geweldig, zeker voor hun prijs, respectievelijk 2 euro voor 20 en 1.50 voor 50! 😀

 3. BeautyGlitter december 11, 2014 bij 10:08 am #

  Ik ben gek op de Bioderma H2O lijn, dus ben ook heel benieuwd naar deze doekjes!

 4. Infinity december 11, 2014 bij 12:24 pm #

  Ik gebruik de laatste tijd ook reinigingsdoekjes. Ik gebruik er van Garnier. Maar Bioderma is ook een heel fijn merk vind ik!

 5. Laura december 11, 2014 bij 12:44 pm #

  Zelf gebruik ik dit ook elke dag om mijn make-up af te halen. Vind het veel minder gedoe dan een wattenschijfje. Liefs

 6. julia december 11, 2014 bij 8:07 pm #

  Ik heb echt de slechte gewoonte mijn make-up niet voor het douchen te verwijderen.
  Goede review! Bedankt voor het delen 😉

  xx julia
  Creativenails4fun

 7. marliesneerinck december 12, 2014 bij 7:37 am #

  Oh reinigingsdoekjes. Ik gebruik ze ook als ik niet veel tijd heb en dan denk ik altijd: heaven! Geen gedoe met watjes en producten en ’t gaat zo snel.
  Ik gebruik er van Uriage, maar deze zien er ook enorm goed uit! 🙂

 8. aninevanderyck december 12, 2014 bij 11:39 am #

  Ooo ik wist niet dat Bioderma reinigingsdoekjes had! Ik gebruik meestal die van Simple, ik ga altijd een hele stash halen als ik in Londen ben. Maar nu ben ik ook wel geïnteresseerd in deze!

 9. Cuisine Céline december 12, 2014 bij 12:01 pm #

  Ik gebruik die na een avondje uit, als ik snel mijn bed in wil 😉

 10. Kiss & Make-up december 12, 2014 bij 4:30 pm #

  Geen fan van doekjes hier. Mijn huid reageert er slecht op, zelfs op de meest zachte 😦 Ik gebruik ze wel om mijn bureau te kuisen enzo, lol.

 11. Sara - Window On My Wardrobe december 13, 2014 bij 9:51 am #

  Ik ben helaas niet zo’n fan van doekjes, mijn huid verdraagt het gewoon niet. Ik krijg echt dikke opgezwollen ogen ervan en mijn huid prik en brand de hele tijd. Ik heb al vanalles geprobeerd maar niets werkt goed bij mij. Jammer wel, want het is zo handig!

  X Sara

 12. jasmijncherubijn december 14, 2014 bij 10:39 am #

  Reinigingsdoekjes zijn niet mijn favoriet voor het hele gezicht. Bij mij reinigen ze net niet goed genoeg, en dan komen de onzuiverheden weer naar boven. Maar oogmake-up en swatches verwijderen ze als de beste!

 13. bymarlayne december 14, 2014 bij 1:09 pm #

  Fijne review!

 14. Chinouk december 15, 2014 bij 9:39 am #

  Ik gebruik op dit moment nog micellair water en van die superzachte “sensitive” wattenschijfjes, want die schuren het minste over mijn huid en veroorzaken dus het minste irritatie! Daarna een reinigingsmelk en klaar 🙂 Maar deze van Bioderma klinken erg goed, jammer dat het lastig te verkrijgen is in Nederland 😦

 15. abeautytorock december 15, 2014 bij 7:58 pm #

  Ik gebruik eigenlijk nooit van deze doekjes, maar ze klinken wel fijn!

 16. Lieselot december 15, 2014 bij 10:30 pm #

  Die doekjes zijn mijn beste vrienden op warme, zweterige festivaldagen :)! Ik kan ze jammer genoeg niet elke dag gebruiken om mijn gezicht te reinigen (anders sta ik binnen de kortste keren vol puistjes), maar ik ben toch ook een fan :)!

 17. Teddy december 16, 2014 bij 2:03 pm #

  reinigingsdoekjes zijn zo handig! Ik gebruik ze eigenlijk vooral als ik echt geen zin heb om mijn gezicht te reinigen. Dit werkt lekker snel en makkelijk

 18. Birds4Free december 19, 2014 bij 1:48 pm #

  Ik gebruik doekjes als ik full face make-up heb gebruikt of het er heel snel af wil, anders vind ik het wat verspilling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: