DERMAdoctor Shrinking Beauty

11 Aug

DSCN7083Let’s talk cellulite today! Maar liefst 90% (!) van alle vrouwen heeft last van cellulitis. Frustrerend, en nog erger is het feit dat we er weinig aan kunnen doen. Dat houdt mij echter niet tegen om op zoek te gaan naar middeltjes die de putten en bobbels in mijn billen wat minder zichtbaar maken. Toen ik in een Amerikaans magazine las over Shrinking Beauty van DERMAdoctor, was mijn interesse meteen gewekt… 

DSCN7087Shrinking Beauty werd bedacht door de Amerikaanse dermatologe Audrey Kunin, die zich bij het maken van de crème liet inspireren door… kreeften. De beestjes zijn blijkbaar niet alleen lekker, maar kunnen volgens dokter Kunin ook snel en moeiteloos hun overtollige gewicht verliezen (vraag me niet hoe dit getest werd…). De afslankende en verstevigende formule van Shrinking Beauty kopieert het ecdysteroid-hormoon dat kreeften daarvoor produceren. Klinkt allemaal nogal vaag als je ’t mij vraagt, dus fast forward naar de enige vraag die er werkelijk toe doet: wérkt deze crème?!

DSCN7088Ja en nee. Het klopt dat Shrinking Beauty je huid extra gehydrateerd en strakker doet aanvoelen, maar de crème verricht geen wonderen. Je verliest dus – jammer genoeg – geen massa’s centimeters enkel en alleen door dit spul op je billen te smeren. Het beste wat je volgens mij kan doen om de strijd aan te binden met een sinaasappelhuid, is voldoende bewegen en veel water drinken. En als je daarnaast nog $ 58 (omgerekend is dat zo’n € 43) overhebt, kan je die investeren in Shrinking Beauty!

DSCN7085Gebruik jij een anti-cellulitiscrème?

22 Reacties to “DERMAdoctor Shrinking Beauty”

 1. patoirblog augustus 11, 2014 bij 7:00 pm #

  Ik heb zo’n crème voorlopig nog niet nodig! Maar ik ga het in gedachten houden!

 2. Kirsty augustus 11, 2014 bij 7:07 pm #

  Hmm ik vind hem toch nog wel best prijzig! Zelf wil ik ook wel een keer een crème gebruiken tegen cellulitis, alleen vraag ik me af of het zou werken; ik ben slank en heb het alsnog dus ik ben heel bang dat het gewoon niet weggaat!

 3. Mme Sophistique augustus 12, 2014 bij 5:26 am #

  het zou nochtans echt het gat in de markt zijn, zo slapend strakker worden. Helaas pindakaas 😦

 4. smashinbeauty augustus 12, 2014 bij 6:53 am #

  I usually don’t use it but I do have it and I need to use it.

 5. Lizzy augustus 12, 2014 bij 8:08 am #

  Wat jammer dat de crème geen wonderen verricht! 😦 Dat is een tegenvallertje! Ik kende dit product nog niet! Het merk ook niet overigens!

 6. Trendlish augustus 12, 2014 bij 8:08 am #

  Wat jammer dat de crème geen wonderen verricht! 😦 Dat is een tegenvallertje! Ik kende dit product nog niet! Het merk ook niet overigens.

 7. NailTalk (@MTerveer) augustus 12, 2014 bij 8:26 am #

  Ik heb wel cellulitis. Maar ook veel straie en littekens. So be it! 😀

 8. pinkitnl augustus 12, 2014 bij 9:20 am #

  Eigenlijk denk ik dat een crème of wat dan ook er niet echt tegen werkt, anders zou geen enkele vrouw cellulitis meer hebben 😀 x

 9. Kiss & Make-up augustus 12, 2014 bij 9:49 am #

  Wondermiddeltjes bestaan sowieso niet, maar alles dat een beetje helpt is voor mij al dik oke!

 10. iliveformydreams.com augustus 12, 2014 bij 9:55 am #

  Wat een leuke verpakking!

 11. Eva Realitijd augustus 12, 2014 bij 10:54 am #

  helaas geloof ik niet in al dat spul. Het kan wel beter aanvoelen en dat is natuurlijk ook wel wat, maar over het algemeen houd ik het bij scrubben en bodybutter om in te masseren 🙂 werkt ook!

 12. Sylvana augustus 12, 2014 bij 2:16 pm #

  Ik geloof niet echt in dit soort producten.. En je legt er toch een flinke duit voor neer. Jammer dat het product geen wonderen verricht. Fijne review!

 13. Infinity augustus 12, 2014 bij 4:44 pm #

  Fijne review! Gelukkig heb ik dit nog niet nodig!

  Liefs,
  Eva ♥

 14. Anouk augustus 12, 2014 bij 9:36 pm #

  Jammer dat het niet écht werkt, en daarnaast is hij ook nog best wel aan de prijzige kant!

 15. elineblaise augustus 13, 2014 bij 6:46 am #

  Jammer van de prijs en het feit dat het niet echt helpt..De verpakking ziet er anders wel leuk uit!

 16. joyvanzetten augustus 13, 2014 bij 8:48 am #

  Jammer dat hij toch een beetje tegenvalt!

  xo

 17. Sara - Window On My Wardrobe augustus 13, 2014 bij 12:12 pm #

  Cellulitis, begin er me niet over, het is een eeuwige strijd voor mij. Ik heb het al van m’n 14de (toen woog ik 42 kg!) en ik geraak er niet vanaf. Ik sport elke week, drink veel water, smeer me in,…. Niets helpt. Dus ik geef het op om nog een andere crème te proberen, het werkt wellicht toch niet 😀

  X Sara

 18. Julie augustus 13, 2014 bij 12:54 pm #

  Ik gebruik nooit zulke crèmes omdat ik er niet echt in geloof. Oké, het zal je huid ook geen kwaad doen en qua hydratatie zal hij wel voldoen. Dat doet een gewone bodylotion echter ook en pas heb ik nog ergens gelezen dat door de wrijvende bewegingen de bloedsomloop gestimuleerd wordt (uiteraard) en dat dit ook erg goed is. Misschien is dagelijks een body lotion aanbrengen ook geen wondermiddel, maar alle beetjes helpen! 🙂

 19. Sara augustus 13, 2014 bij 8:19 pm #

  Oh wat jammer dat ‘ie tegen valt 😦 Zonde, hij ziet er wel leuk uit!

  Liefs.

 20. Aurélie Van Houte augustus 14, 2014 bij 6:56 am #

  Ik geloof helaas niet in zo’n zalfjes. Anders zouden in Hollywood het wel gebruikt hebben en er geen last van hebben :p

  Maar zoals je zegt, bewegen, veel water en eventueel in combinatie met een verstevigende creme kan het misschien wel iets van effect hebben. A girl can hold on some hope right? ^^

  x Aurélie

 21. niesca augustus 14, 2014 bij 12:55 pm #

  wanneer komt er nou een creme die de wonderen verricht die elke vrouw zou willen 😉 jammer van deze!

 22. Lieselot augustus 29, 2014 bij 2:29 pm #

  Spijtig dat de crème niet werkt, anders bestelde ik er me meteen een lifetime supply! Beetje prijzig wel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: