Opgemaakt #8

8 Jul

DSCN6999Met pijn in het hart nam ik enkele weken geleden afscheid van één van mijn all time favourite huidverzorgingsproducten, namelijk het Aura Manuka Honey Mask van Antipodes. Wat ik nog zoal opmaakte in juni? Je ontdekt het in deze blogpost! 

Laat ik beginnen met de 3D White Whitening Tandpasta van Oral B. Als ik eerlijk  ben, moet ik toegeven dat ik een sucker ben voor tandpasta’s die beloven je tanden witter te maken. Ze helpen misschien geen bal, maar het is voor mij de gedachte die telt. Deze tandpasta is wit met een streepje paars en heeft een frisse muntsmaak. Of hij mijn tanden effectief witter maakte, laat ik in het midden, maar ze voelden na het tandenpoetsen in elk geval proper en glad aan.

Opnieuw kopen? Voorlopig niet, want ik heb bij Makro een jaarvoorraad Signal-tandpasta gekocht.

Zoals jullie hierboven al konden lezen, is het Aura Manuka Honey Mask van Antipodes één van mijn favoriete producten ooit. De volledige review kan je HIER nog eens lezen, maar eigenlijk hoef ik er niet veel woorden meer aan vuil te maken: this is the good stuff! 

Opnieuw kopen? Ja, ja, JAAAAAH!

Regelmatige Chit Chat-lezeressen weten dat ik tot voor kort op deo-vlak trouw bleef aan de anti transpiratie verzorging 48u van Vichy. Enkele weken geleden ontdekte ik bij de iU een variant op mijn oude vertrouwde deodorant, namelijk deze anti transpiratie verzorging 48u tegen witte en gele vlekken en textielverstijving. Een hele mondvol, maar dat betekent helaas niet dat het een goede deo is. Dit spul heeft een enorm sterke en bijna mannelijke geur, die ik echt de héle dag blijf ruiken. Een enorme afknapper, als je’t mij vraagt.

Opnieuw kopen? Nee, voorlopig houd ik het bij mijn nieuwe liefde: Lady Speed Stick!

Het laatste product dat ik opmaakte is de Onder de douche-bodylotion van Eucerin, die in de Deauty Box van april zat. De bodylotion is geschikt voor de gevoelige huid, beschermt tegen bacteriën en gaat vochtverlies tegen. Bovendien maakt hij mijn huid heerlijk zacht en ruikt hij neutraal, wat ervoor zorgt dat mijn favoriete parfums extragoed uitkomen. I like! 

Opnieuw kopen? Ja, dit is één van de leukste producten die ik tot nu toe ontdekte dankzij de Deauty Box.

20 Reacties to “Opgemaakt #8”

 1. Mme Sophistique juli 8, 2014 bij 6:39 pm #

  nooo RIP Antipodes..

 2. Griet juli 8, 2014 bij 6:45 pm #

  Oee het masker van Antipodes klinkt zo fijn!
  Ik moet ook maar eens dringend de onder de douche bodylotion van Eucerin gaan proberen zo te horen 🙂

 3. patoirblog juli 8, 2014 bij 6:57 pm #

  De Lady Speed Stick heb ik ook besteld, hopelijk vind ik hem ook zo goed! ❤ Een jaar voorraad tandpasta, zo, dat is erg veel. Witte tandjes! ❤

 4. iliveformydreams.com juli 9, 2014 bij 6:16 am #

  Oh Vichy is zo’n fijn product!

 5. Beautyjuf juli 9, 2014 bij 8:47 am #

  Wat leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Ik had verwacht dat de deodorant van Vichy goed zou zijn, helaas…

 6. Trendlish juli 9, 2014 bij 8:52 am #

  Wat een ontzettend fijn producten heb je opgemaakt! Redelijk veel ook! 🙂

 7. Applyne juli 9, 2014 bij 9:18 am #

  Ik heb nét hetzelfde met whitening tandpasta’s… Ik blijf ze maar kopen ookal weet ik dat (of toch diegene die ik al geprobeerd heb) niet echt werken voor witte tanden. x

 8. Kim / Vintage & Beauty juli 9, 2014 bij 10:14 am #

  Leuk om te lezen! Ik ken dat masker nog niet. Ga zo maar es jouw review lezen ^^.

 9. Eva V. juli 9, 2014 bij 11:07 am #

  oké, nu heb je me wel héél nieuwsgierig gemaakt naar dat masker! 😮

 10. Kirsty juli 9, 2014 bij 11:08 am #

  Leuke producten heb je opgemaakt! Misschien is het trouwens wishful thinking van mij maar ik denk altijd dat whitening tandpasta’s wel werken bij mij haha!

 11. Julie juli 9, 2014 bij 4:35 pm #

  Jij weet ook wel hoe je iemand HEEL benieuwd moet maken naar een product.
  Ik wil nu zo graag dat masker proberen! 😉

 12. Krizia juli 9, 2014 bij 5:46 pm #

  Klinken stuk voor stuk als toffe producten!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 13. beyoutifool juli 9, 2014 bij 8:54 pm #

  Dat maskertje wekt mijn nieuwsgierigheid! 🙂

 14. Natalie juli 10, 2014 bij 7:21 am #

  Ben al heel lang benieuwd naar het merk Antipodes. Kan je het hier ergens kopen?

 15. Jana juli 10, 2014 bij 3:54 pm #

  Jammer dat de deo tegenviel!

 16. Kimberly juli 11, 2014 bij 3:57 pm #

  Die tandpasta van Oral b heb ik toevallig ook gister opgemaakt! Volgensmij doet die inderdaad niks maar vind het smaakje en de kleur erg leuk en lekker haha!

 17. Birds4Free juli 13, 2014 bij 5:49 pm #

  Ik wist niet dat eucerin ook een bodymilk onder de douche had, handig!

 18. Ines juli 27, 2014 bij 1:38 pm #

  Fijne producten! Die tandpasta van oral b hebben we hier ook liggen, vind er eigenlijk niks speciaal aan ;p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: