Demak’Up Expert & Sensitive

18 Mei

DSCF4635Toen ik vorige week terug thuiskwam van de States, stond me een aangename verrassing te wachten. De mensen van Demak’Up hadden me immers enkele producten uit hun nieuwste lijnen Demak’Up Sensitive en Demak’Up Expert opgestuurd. Een overzicht! 

De Demak’Up Expert-lijn gaat er prat op alle make-up – zélfs waterproof – in één gebaar te verwijderen, zonder een vettig laagje achter te laten. Demak’up Sensitive zou, zoals de naam doet vermoeden, geschikt zijn voor de meest gevoelige huidjes. Dat belooft!

DSCF4643Mijn Demak’Up-doos bevatte drie soorten wattenschijfjes, die allemaal gemaakt zijn van natuurlijke en biologisch afbreekbare katoenvezels:

Sensitive: superzachte watjes met extract van katoenolie, voor ultragevoelige huidjes.

Expert klein: met honingraatstructuur, die ervoor zorgt dat de make-up beter hecht aan het katoen van het watje.

Expert groot: eveneens met honingraatstructuur. Deze grotere watjes zijn ideaal als je meer make-up moet verwijderen (voor het zware werk, quoi?).

DSCF4639Over naar de twee soorten reinigingsdoekjes voor gezicht en ogen, die allebei vrij zijn van parabenen (oef!):

Katoenzacht: deze doekjes zijn geschikt voor de droge of gevoelige huid en bevatten reinigingsmelk op basis van katoenextracten.

Expert: de Expert-reinigingsdoekjes hebben net als de gelijknamige watjes een honingraatstructuur en zijn efficiënt in slechts één beweging.

DSCF4637Daarnaast kreeg ik ook twee soorten wattenschijfjes met lotion: de Expert-watjes beloven een perfecte reiniging zonder wrijven, de Sensitive-watjes een perfecte reiniging én een uitgeruste blik. Ik ben in elk geval fan van de Sensitive-watjes, die mijn make-up op een zachte manier verwijderen zonder mijn ogen te irriteren.

DSCF4641Last but not least kreeg ik van Demak’Up ook nog een bifasische reinigingslotion die alle soorten make-up doeltreffend verwijdert en dat opnieuw zonder een vettig laagje achter te laten. Normaal ben ik niet zo’n fan van dit soort van reinigingslotions, maar ik moet zeggen dat deze me tot nu toe énorm bevalt: hij ruikt neutraal en is zacht, maar inderdaad niet te vet. Een blijvertje in mijn  badkamerkast!

Meer info op www.demakeup.be.

PS: Demak’Up daagde me ook uit om een zomerse facelook te maken. Omdat ik geen geweldige ooglooks kan maken (ik ben meer een keep it simple kinda girl en een basic oogschaduw aanbrengen is voor mij al heel wat), ga ik echter passen voor deze uitdaging.

15 Reacties to “Demak’Up Expert & Sensitive”

 1. Loïs mei 18, 2014 bij 7:28 pm #

  Ik gebruik altijd watjes en vind ze altijd heel fijn!

  xx

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

 2. Mad Cats / Lien mei 18, 2014 bij 7:33 pm #

  Gelukzak!
  De reinigingslotion ziet er echt super uit.
  xo

 3. Jouvence mei 18, 2014 bij 7:58 pm #

  lijken me fijne spullen ♥

 4. iliveformydreams.com mei 18, 2014 bij 7:59 pm #

  Fijne artikelen zeg! Ik gebruik er ook een aantal dingen van, super fijn.

 5. Bertine mei 18, 2014 bij 8:08 pm #

  ik vind dat dit merk echt de fijnste producten heeft!

 6. Sara - Window On My Wardrobe mei 18, 2014 bij 8:35 pm #

  Goede review! 🙂 Ik heb zeer veel last van make-up verwijderaars door mijn gevoelige huid, dus ik ben benieuwd of ik deze zou verdragen

  X Sara

 7. peggy timmermans visagie mei 18, 2014 bij 9:09 pm #

  Deze nieuwe lijn bevat heel wat fijne producten!

 8. Lizzy mei 19, 2014 bij 5:24 am #

  Wat een fijne producten! Ik heb hier al vaker over gehoord! 🙂 De reinigingslotion wil ik wel!

 9. BeautyGlitter mei 19, 2014 bij 9:00 am #

  Wauw jij kan volgens mij weer vooruit met reinigingproducten!

 10. dedotties mei 19, 2014 bij 11:07 am #

  Vooral naar die lotion ben ik benieuwd.

 11. Eline mei 19, 2014 bij 11:56 am #

  Wat een mooie box zeg met fijne producten!

 12. 24hoursoffashion mei 19, 2014 bij 4:29 pm #

  Super leuk dat je een pakketje binnen kreeg en mocht testen! Deze spullen kun je altijd wel gebruiken 🙂

 13. patoirblog mei 19, 2014 bij 6:20 pm #

  Wauw, ik heb al vele artikels gelezen hierover en elke keer weer wil ik de producten liever en liever! ❤

 14. Dionne (@Diolifestyle) mei 20, 2014 bij 7:46 am #

  Mooie producten!

 15. Ines mei 22, 2014 bij 5:50 am #

  Ik heb ze ook gekregen en ik ben er echt blij mee 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: