Favorieten februari

9 Mrt

DSCF2670Februari was een korte maand, maar toch had ik genoeg tijd om tal van nieuwe producten te leren kennen én uit te testen. Deze zes schatjes veroverden mijn hart!

Fructis Miraculous Oil 

DSCF2679Haarolies zijn tegenwoordig da shit en elk zichzelf respecterend haarverzorgingsmerk heeft er dan ook ééntje in z’n gamma. Ik ben fan van deze Miraculous Oil van Fructis omdat hij je haren versoepelt, laat glanzen en to top it off ook nog eens heerlijk ruikt.

Marc Jacobs Honey

DSCF2672Over heerlijk ruiken gesproken… In dit artikel vertelde ik jullie al hoe geweldig ik Honey van Marc Jacobs vind. Logisch dus dat het geurtje ook terug te vinden is bij mijn favorieten van februari.

Dior Le Perlé & Essie Shearling Darling

DSCF2676Ook Perlé – een nagellak die deel uitmaakt van Diors Trianon-collectie – passeerde eerder al op Chit Chat. In die blogpost droeg ik ‘m op zichzelf, maar nu draag ik hem vooral als topcoat. Zo is Perlé super in combinatie met Essie’s Shearling Darling.

NARSskin cleanser, toner & moisturizer

DSCF2700Tenslotte speelt ook dit trio sinds februari een glansrol in mijn leven. Ik begon de maand met een kleine huidcrisis, die volgens mij het gevolg was van het feit dat ik vrij veel producten uittest. Daarom besloot ik back to basics te gaan en voor één routine te kiezen. Deze purifying foam cleanser, multi-action hydrating toner en aqua gel luminous oil-free moisturizer – een driestappenplan van NARSskin zeg maar – stonden nog te blinken in mijn badkamerkast en ik  besloot dat het hoog tijd werd ze uit te testen. Gevolg: mijn huid haalt opgelucht adem – ze ziet er veel beter uit én ik heb minder puistjes – en ik zet volgende week enkele producten te koop in een blogsale!

Welk was jouw favoriete product van de voorbije maand?

16 Reacties to “Favorieten februari”

 1. fashionadvies maart 9, 2014 bij 12:57 pm #

  Wat een fijne favorieten om te zien mooie producten 😀 ! x

 2. Kiss & Make-up maart 9, 2014 bij 1:17 pm #

  Honey is zo preeeetty! En dan moet je weten dat ik die flesjes van Marc Jacobs dus eerst niet zo super vond eh. Maar ik ben ze leuker en leuker gaan vinden.

 3. Kirsty maart 9, 2014 bij 3:24 pm #

  Fijne favorieten! Dat lakje van Dior ziet er erg mooi uit!

 4. BeautyGlitter maart 9, 2014 bij 3:34 pm #

  De nars producten zien er goed uit! En het Perle lakje van Dior blijft ontzettend mooi ❤

 5. Angi maart 9, 2014 bij 5:25 pm #

  Mooie kleur, die van Essie! Dat laatste merk ken ik niet, ga ik misschien ook maar eens proberen 🙂

  shakkablakka.blogspot.nl

 6. iliveformydreams.com maart 9, 2014 bij 5:27 pm #

  Leuke favorieten. Ik ken alle producten nog niet

 7. sasscene maart 9, 2014 bij 7:35 pm #

  Wat een fijne favorieten om te zien x http://www.sistersandsisters.com

 8. julia maart 10, 2014 bij 8:05 am #

  AWW, die nagellakken zien er zoo mooi uit!!

  Xx Julia

 9. Inez Taeymans (@Inezzed) maart 10, 2014 bij 5:35 pm #

  Oh die producten van Nars zien er goed uit 😉 maar die zijn heel duur zeker?

  • chitchatontherocks maart 10, 2014 bij 7:26 pm #

   Als je deze drie hier zou kopen op de webshop van NARS, zou je 112,5 euro betalen. Ik heb ze laten meebrengen uit de States en betaalde omgerekend 89 euro. Nog niet goedkoop, maar het scheelt wel al een pak!

 10. beautymindedbe maart 10, 2014 bij 7:19 pm #

  Ohlala! NARS Skincare ziet er leuk uit.. Voor welk huidtype zou je deze producten aanraden?

  • chitchatontherocks maart 10, 2014 bij 7:31 pm #

   Ik heb zelf een gemengde huid (vrij vette T-zone, maar m’n wangen en topje van m’n neus zijn nogal snel droog) en voor mij doen deze producten het goed. Mijn puisten zijn echt fel verminderd. *Thank God* Ik denk wel dat ik die moisturizer zou moeten combineren met een iets rijkere crème als het echt bar winterweer zou zijn. NARSskin heeft trouwens nog superveel interessante producten: http://www.narscosmetics.eu/narsskin/all-nars-skin/

   KWIJL!

 11. Kimberly maart 11, 2014 bij 1:35 pm #

  Ja honey!! Die geur is zo ontzettend magisch en lekker, vooral met het zonnetje van nu vind ik ‘m nog lekkerder! Ik draag hem tot nu toe al 3 dagen achter elkaar.. oeps hihi

 12. peggy timmermans visagie maart 11, 2014 bij 6:36 pm #

  De Nars skincare is inderdaad erg fijn, de foaming cleanser heb ik zelf en die doet het goed!

 13. beautyjuf maart 11, 2014 bij 8:23 pm #

  Wat een prachtige kleuren nagellak 🙂 Essie is een heel fijn merk!

 14. Birds4Free maart 14, 2014 bij 6:07 pm #

  Liefde voor dat Dior lakje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: