Instagram diary: februari 2014

2 Mrt

Februari was wegens de beroerte van mijn opa, ziek zijn en van hier naar daar rennen geen spetterende Instagram-maand. Uit de foto’s die ik toch online wist te zwieren selecteerde ik voor jullie mijn 12 favorieten. Een overzicht!

1Deze foto maakte ik voor de Joepie Photo Challenge, een photo challenge die ik in elkaar stak voor de lezers van Joepie, het jongerenmagazine waar ik  voor werk. De opdracht was ‘selfie’ en Muffin was mijn (niet zo) gewillig slachtoffer! 

2Op 4 februari vierden De Sims hun 14de verjaardag. Ik kreeg op het werk een gigantische taart toegestuurd. Happy b-day!

3Nog een foto van de Joepie Photo Challenge: yours truly, recht uit bed. Robby z’n commentaar bij deze foto: ik heb je al erger gezien ’s ochtends! 

4Drie weken geleden werd ik geveld door een verkoudheid: hoesten, niezen, hoofdpijn, koortsig, keelpijn…  De enige remedie? Sinutab, thee en platte rust!

5Gelukkig stak the hubby de kachel aan om mij te troosten!

6Grumpy Cat’s visie op Valentijnsdag. Heerlijk!

7In de logeerkamer van mijn ouders vond ik wat oude spullen terug, waaronder deze cd van Limp Bizkit.

8Quality time met Robby.

9Begin februari ging bij mij om de hoek een Action open. Ik ging er (een paar keer) op verkenning en spotte er onder andere deze styling set voor een sneeuwman.

10Een andere winkel die ik de voorbije maand ontdekte is de Albert Heijn. Ik moet toegeven dat ik serieus onder de indruk ben: Appie verkoopt tal van (voor mij) nieuwe en moeilijk te vinden producten, de winkel is leuk ingericht, het personeel is vriendelijk én de prijzen vallen mee. Vanaf nu ben ik vaste klant!

11Mijn poging om mijn boek uit te lezen werd woensdagavond gesaboteerd door Muffin, die liever wou knuffelen. 12Tenslotte wil ik jullie voorstellen aan ons nieuwste gezinslid: een koffiemachine van DeLonghi. We moeten nog even uitdokteren hoe het ding precies werkt, maar de koffietjes die we al gemaakt hebben waren superlekker!

Wat hebben jullie allemaal beleefd in februari?

17 Reacties to “Instagram diary: februari 2014”

 1. motorlikes maart 2, 2014 bij 6:13 pm #

  niceeee

 2. Nele maart 2, 2014 bij 6:21 pm #

  Haha, ben ook al vaste klant bij Action 🙂

 3. Eva C maart 2, 2014 bij 6:38 pm #

  Ik kan nu enkel denken aan “broodje warm vlees, broodje bakpao” Overigens, ik wist helemaal niet dat de k ertussenuit viel…

 4. melissacallaert maart 2, 2014 bij 8:14 pm #

  Een kat die muffin heet, origineel! Mooie foto’s!

 5. svenja maart 2, 2014 bij 8:43 pm #

  Die sims taart is echt super mooi, hopelijk was die ook lekker 😉 Liefs, Svenja

 6. Larissa maart 2, 2014 bij 10:31 pm #

  Mooie blog meis!
  Check de €100 Zalando Voucher giveaway op mijn blog!
  €100 ZALANDO VOUCHER KLIK HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

 7. Laura maart 3, 2014 bij 8:03 am #

  Gezellige foto’s!:)

 8. abeautytorock maart 3, 2014 bij 11:48 am #

  Ik wou dat hier dichtbij ook een Albert heijn was, ze hebben er zoveel leuks!

 9. Kiss & Make-up maart 3, 2014 bij 12:26 pm #

  Die Limp Bizkit CD heb ik ook gehad, en ik heb ze nog steeds 😀 Stoer dat ik me voelde toen ik ‘m kocht! En lol at grumpy cat! Ik heb mijn vriend de hele dag Grumpy Cat V-day cards gestuurd via mail die dag 🙂

 10. fashionadvies maart 3, 2014 bij 12:46 pm #

  Wat een leuke foto’s 😀 ! xx

 11. Vintagirie maart 3, 2014 bij 12:47 pm #

  Ik ben dol op de Albert Hein, maar ik kom oorspronkelijk ook uit Nederland. Ik baal ervan dat ze nog geen eentje in Leuven hebben

 12. beautyjuf maart 3, 2014 bij 2:34 pm #

  Yummie, die taart ziet er lekker uit!

 13. Birds4Free maart 3, 2014 bij 4:24 pm #

  Haha, grappige taart!

 14. Beauty Koning maart 3, 2014 bij 7:20 pm #

  Die Sims taart, hoe vet! Die kat heeft nog gelijk ook, snap niet dat mensen er altij zo’n probleem van maken. Oef, iedereen is ziek, zwak en misselijk geweest. Ik ben ook schuldig, inderdaad koortsig, hoofdpijn als de malle en zo vermoeid.. blugk! Oh, de openhaard is dan wel lekker. ^^

 15. Rowan - Rebels maar Romantisch maart 4, 2014 bij 1:47 pm #

  Supertof die Sims taart! En ik snap helemaal dat het niet je favoriet maand was, sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: