BY MSAPRILFISH/Byttebier

25 Feb

DSCF2613Laten we vandaag iets afspreken, liefste lezer. Als ik vanaf nu een cadeautje verdien – hetzij omdat ik jarig ben, hetzij omdat je mij gewoon graag ziet -, mag dat van bij Byttebier komen. Byttebier is een designwinkel in het hartje van Kortrijk, die wordt gerund door de familie van Sofie Byttebier aka blogster Ms Aprilfish. Toen ik onlangs hoorde dat Sofie sinds oktober haar eigen beauty departement heeft in de shop, besloot ik dat het hoog tijd was om haar een bezoekje te brengen. Eén ding kan ik alvast verklappen: het was de moeite!

DSCF2614In haar beauty departement – dat heel toepasselijk By Ms Aprilfish heet – verzamelt Sofie producten van merken die je niet makkelijk vindt in België, zoals Cowshed, Real Techniques, Barry M, Durance, Models Own, Sleek, NYX, Raw Skincare…

DSCF2615Het Britse Cowshed is al langer één van mijn favorietjes. De mensen achter het label gebruiken voor hun producten alleen natuurlijke ingrediënten met therapeutische werking. I like, en het mag dan ook geen wonder heten dat ik in de winkel als een magneet werd aangetrokken door hun body lotions en lipbalsems.

DSCF2618Bij Byttebier vind je ook een erg ruim aanbod aan kwasten van Real Techniques, die niet alleen erg kwaliteitsvol zijn, maar ook best lief voor je portemonnee. Ik heb al ontelbaar veel goede reviews gelezen over dit merk en vind het super dat ik het gewoon in mijn eigen stad kan krijgen.

DSCF2608Ook fans van I Love… komen ruimschoots aan hun trekken.

Ik werd  bij Byttebier trouwens niet alleen verliefd op de beautyproducten van Sofie, maar ook op de geweldige interieurspullen en cadeaus die je er vindt. Of wat dacht je van de pareltjes op de foto’s hieronder?

DSCF2599DSCF2603DSCF2605DSCF2607Na het zien van al dat moois ging ik uiteraard niet met lege handen naar huis. Mijn  buit? Een Honey & Amber-geurkaars van Durance, een blush brush van Real Techniques, een lippy cow natural lip balm van Cowshed én een matte nagellak van Barry M in de kleur Mocha. Reviews volgen ASAP!

DSCF2626Byttebier, Jozef Vandaleplein 7, Kortrijk. Meer info op www.byttebier.com.

PS: Ook Sofie’s moeder Lieve houdt een blog bij en wel ééntje over koken. Je kan ‘m HIER lezen!

15 Reacties to “BY MSAPRILFISH/Byttebier”

 1. Deborah van den Berg februari 25, 2014 bij 8:13 pm #

  Wat een leuke winkel! Enorm leuke producten ook! Die winkel is erg mooi open, dan zie je alles mooi goed!

 2. wenjoylifestyle februari 25, 2014 bij 10:46 pm #

  Super leuke winkel zeg, wat we op de foto`s zien! Dat ziet eruit alsof het zeker weten een bezoekje waard is! Nog meer aanraders in Kortrijk e.o.?

  • chitchatontherocks februari 25, 2014 bij 10:58 pm #

   Ja hoor, superveel aanraders! Moest je ooit deze kant uit komen, laat je het maar weten. Dan maak ik een héél uitgebreide lijst ;-).

   • wenjoylifestyle februari 25, 2014 bij 11:07 pm #

    Super top! Doen we zeker!

 3. Trendlish februari 26, 2014 bij 6:29 am #

  Wat een super leuke winkeltje! Ik kende het nog niet! De producten zien er interessant uit! 🙂

 4. svenja februari 26, 2014 bij 7:58 am #

  Wat een prachtige winkel! En leuke spulletjes heb je gekocht:)

 5. Sylvana februari 26, 2014 bij 2:09 pm #

  De winkel ziet er echt prachtig uit! Ik word er helemaal nieuwsgierig van.

 6. abeautytorock februari 26, 2014 bij 2:10 pm #

  Oh wat een leuke winkel! Hier wil ik graag een keertje naartoe, al is het wel wat ver voor mij 🙂

 7. iliveformydreams.com februari 26, 2014 bij 4:40 pm #

  Oh dit ziet er super leuk uit!!!

 8. msaprilfish februari 26, 2014 bij 7:54 pm #

  Birthe, nogmaals bedankt voor je bezoekje aan onze winkel! Je hebt er een leuk artikel van gemaakt. Hopelijk tot snel en veel plezier met je aankopen!

 9. peggy timmermans visagie februari 27, 2014 bij 7:37 am #

  Wat een leuke winkel! Jammer dat het zo ver is voor mij…

 10. Kiss & Make-up februari 27, 2014 bij 1:34 pm #

  Oooh dat ziet er een schoon winkeltje uit zeg!

 11. Birds4Free maart 1, 2014 bij 7:15 pm #

  Lijkt me een geweldige winkel! Leuk dat ze er merken hebben die je nergens anders vindt zoals Barry M! Ik heb nu echt zin om de winkel te bezoeken, alleen spijtig dat het zo ver is van bij mij 😮

 12. Just Love Life maart 2, 2014 bij 7:58 am #

  O wauw wat een geweldige spullen! Volgens mij kan ik daar echt uren kijken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: