Vichy Normaderm Nacht

19 Feb

DSCF2561‘Ik win toch nooit iets…’ is een zin die je mij de komende tijd niet meer zal horen zeggen. Onlangs nog won ik op de blog A Beauty To Rock deze Normaderm Nacht, een verzorging tegen onzuiverheden van Vichy. Ik heb de crème de voorbije weken uitgebreid getest en deel mijn bevindingen met jullie in deze blogpost! 

DSCF2562Allereerst een woordje uitleg over de verpakking. De crème zit in een groene tube, die niet alleen handig is, maar ook erg hygiënisch. En dat is een groot pluspunt als je ’t mij vraagt, zeker bij een product dat onzuiverheden tegengaat.

DSCF2564De crème zelf is vrij dik en ruikt heerlijk fris. De geur doet mij denken aan één van mijn allereerste dagcrèmes, die ook van Vichy was, maar meteen nadat ik hem ontdekt had uit de handel werd genomen. Balen!

But anywayz... terug naar Normaderm Nacht. Dit vertelt Vichy over deze crème:

– De infiltrerende technologie van Normaderm Nacht dringt binnen tot in het hart van de porie om overproductie van talg te bestrijden.

– Zincadone A draagt bij tot de vorming van een nieuwe huid én verfijnt de poriën.

En deze resultaten worden beloofd:

– ’s Morgens is de huid gelijkmatiger, zuiverder en frisser. De huidtextuur is regelmatiger.

– Na 4 weken zijn de poriën verfijnd, bijna onzichtbaar.

DSCF2563Net als Griet van A Beauty To Rock gebruik ik Normaderm Nacht enkel op mijn T-zone. De crème smeert makkelijk uit, trekt snel in en ik heb het gevoel dat hij mijn huid meteen matter maakt. In tegenstelling tot veel andere crèmes tegen onzuiverheden droogt deze Normaderm Nacht mijn huid echter niet uit: ’s ochtends ziet mijn voorhoofd er nog steeds mat uit, maar het voelt wel gehydrateerd aan. Of mijn poriën verfijnd zijn, weet ik niet. Ik zie in elk geval weinig verschil. Wat ik wél met zekerheid durf te zeggen, is dat deze crème puistjes op één nacht veel minder rood en branderig maakt. Vorige week was het that time of the month en dat ging gepaard met een goeie ouwe acné-aanval. Met de moed der wanhoop gebruikte ik donderdag vlak voor het slapengaan eerst mijn Antipodes Aura Manuka Honey-masker en daarna Normaderm Nacht, en de volgende dag zagen mijn puistjes er al veel minder ontstoken uit. Praise the lord (en Vichy)! 

16 Reacties to “Vichy Normaderm Nacht”

 1. Aurélie Van Houte februari 19, 2014 bij 7:33 pm #

  Klinkt goed! Altijd een grote fan van alles wat de huid mat maakt en puistjes minder rood maakt ^^

  x Aurélie

 2. FeliciaRDS februari 19, 2014 bij 7:56 pm #

  Oh dit lijkt me erg fijn! Ik vind zichtbare poriën zo vervelend, ik probeer ze altijd weg te doen met porienstrips. Maar die werken ook niet altijd heel erg goed …

 3. Amélie februari 19, 2014 bij 7:57 pm #

  Oh jammer dat je het niet 100% ziet of je poriën verfijnd zijn…Zoek namelijk nog zo’n product dat daarbij helpt 🙂

 4. saporidellavita februari 19, 2014 bij 8:11 pm #

  Klinkt wel fijn!

 5. beautymindedbe februari 19, 2014 bij 8:28 pm #

  Ik heb de crème ook geprobeerd maar zag geen verschil 😦 Het Antipodes Aura masker daarentegen, da’s een echte krachtpatser! #nomorepuistjes

 6. Marlies (Golden Mirrors and Pink Bows) februari 20, 2014 bij 9:13 am #

  Ik heb de crème ook! Ik ben ook niet overtuigd van het deel waar het je poriën zou verfijnen maar voor de rest ben ik echt wel tevreden. 🙂

 7. fashionadvies februari 20, 2014 bij 9:55 am #

  lijkt mij wel een fijn product

 8. kisseslexi februari 20, 2014 bij 5:56 pm #

  Klinkt erg goed!

 9. Kimberly februari 21, 2014 bij 8:40 am #

  Kijk, dat is nog eens een goed resultaat! Ik heb hier geloof ik nog een proefmonster van liggen, ik ben benieuwd 😀

 10. Kiss & Make-up februari 21, 2014 bij 10:30 am #

  *starts praising* Ik heb deze ook gewonnen! Maar hij moet nog verscheept worden van casa di mama naar hier 🙂 Ik ben benieuwd.

 11. Mattania (@Qtplace) februari 21, 2014 bij 2:16 pm #

  Vichy is wel een goed merk! Ik had het ook een tijdje gebruikt 😀

 12. Mme Sophistique februari 22, 2014 bij 9:38 am #

  argh niet goed voor de no buy! me wants!

 13. Jhemyla februari 22, 2014 bij 11:34 pm #

  Oeeeeh dat klinkt heel erg goed maar is niet goed voor mijn portemonnee.

 14. Kim / Vintage & Beauty februari 23, 2014 bij 9:10 am #

  Wat fijn dat je dit zo uitgebreid hebt getest en dat je hierover schrijft. Ik kende deze nog niet

 15. iliveformydreams.com februari 23, 2014 bij 5:17 pm #

  Vichy vind ik een heel fijn product. Ik gebruik er veel van 🙂

 16. Birds4Free februari 23, 2014 bij 5:56 pm #

  Lijkt me een geweldig product!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: