Honey – Marc Jacobs

5 Feb

DSCF2518Vorige week nam ik met pijn in het hart afscheid van Lola van Marc Jacobs, mijn favoriete parfum (dat later deze week opduikt in mijn vierde opgemaakt-post). Ik bleef niet bij de pakken zitten en sleepte the hubby mee naar de Ici Paris XL in Kortrijk. Dankzij de krant Het Laatste Nieuws had ik een bon die me recht gaf op 25% korting op alle parfums, maar er was één probleem: ik wist niet welk geurtje ik wou kopen. Zou ik opnieuw gaan voor mijn oude vertrouwde Lola, of zou ik Lola’s jongere zusje Honey kopen? Zelf kreeg ik de knoop niet doorgehakt, dus liet ik Robby kiezen.

DSCF2521Uiteindelijk kwam ik – zoals je al wel doorhad – thuis met een flesje Honey en ik kan je alvast één ding vertellen: dit is een blijvertje! Niet alleen is de verpakking van Honey super, het parfum ruikt ook enorm fruitig en, dankzij de extracten van vanille en verschillende houtsoorten, heerlijk warm. Om heel eerlijk te zijn vind ik Honey eerder een zomer- dan een wintergeurtje, maar kom… het duurt niet ZOlang meer vooraleer het lente is, toch?!

DSCF2522Welk is jouw favoriete parfum?

8 Reacties to “Honey – Marc Jacobs”

 1. bloginfinitylifestyle februari 5, 2014 bij 8:26 pm #

  Deze ken ik nog niet! Maar hij klinkt goed! Ik ben gek op Lola, Lady Million, Sun, Chanel 5, J’adore en nog wel tien andere haha. Love perfume! With love ♥S.

 2. Kato februari 5, 2014 bij 8:30 pm #

  Het flesje ziet er zo schattig uit!

 3. Jessica februari 5, 2014 bij 9:21 pm #

  Mijn favoriet is Daisy Eau So Fresh, uiteraard van Marc Jacobs 😉

 4. Isabelle februari 5, 2014 bij 9:32 pm #

  Leuk! Ik ken deze parfums niet heel goed, heb er zelf geen van in huis, maar ik ben wel verliefd op de flesjes 🙂

 5. Natalie (latanie) februari 6, 2014 bij 10:41 am #

  Deze is super! Heb zelf Daisy van de Marc 😉 Mijn favoriete parfum is Petite Robe Noire van Guerlain! Hij is helaas op, maar wil em graag opnieuw! Maar eerst mijn andere stash op! Ik vind Heat van Beyoncé ook heel lekker (en kost weinig)

 6. Birds4Free februari 8, 2014 bij 6:05 pm #

  Alleen al voor het flesje zou ik het kopen!

 7. Julia februari 8, 2014 bij 7:11 pm #

  Aw, deze parfum ziet er zo leuk uit!
  Ik heb voor mijn verjaardag Daisy van Marc Jacobs gekregen,
  De geuren van Jacobs zijn echt mijn favoriet! 😉

 8. Mme Sophistique februari 9, 2014 bij 8:36 am #

  ik vind deze ook superlekker! Dot vond ik maar niets en ik ben echt totaal geen honing fan, dus ik verwachtte er niet veel van, maar boyyy dit is echt een zalige geur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: