Favorieten Januari

4 Feb

DSCF2527Als ik drie vaste waarden zou moeten opnoemen die ALTIJD in mijn badkamerkastje te vinden zijn, dan zou ik gaan voor Huile Prodigieuse van Nuxe, Sensibio H2O micellaire oplossing van Bioderma en mijn onmisbare deodorant van Vichy. Naast die vaste waarden ontdek ik – gelukkig – ook constant nieuwe topproducten. In deze blogpost presenteer ik jullie mijn flebbekes (*) van de voorbije maand! 

Kiehl’s Crème de Corps Coriander Whipped Body Butter

DSCF2535Toen ik hoorde dat Kiehl’s twee limited editions van zijn whipped body butter op de markt bracht, was ik er als de kippen bij om er ééntje te bemachtigen. En ondanks het hoge prijskaartje van deze lichaamscrème – hij kostte maar liefst € 36 -, heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Yummy stuff! 

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser

DSCF2533Ik was al een tijdje fan van de Ultra Facial Toner van Kiehl’s en besloot in januari ook zijn broertje Ultra Facial Cleanser in huis te halen. Het resultaat? Een blij gezichtje met bijzonder weinig onzuiverheden. Top!

NARS Orgasm blush

DSCF2536Deze blush van NARS tikte ik op de kop bij de blogsale van Mademoiselle Sophistiqué en ik draag ‘m sindsdien elke dag. Een mooie kleur, een goede pigmentatie en een stijlvolle verpakking: geen wonder dat dit een van de cultproducten is van het cosmeticamerk van de fransoos Francois Nars.

Nanoblur van Indeed Labs

DSCF2534Een uitgebreide review van deze skin perfecting finisher kan je HIER lezen, maar let me tell you this: de mensen van Indeed Labs weten waarmee ze bezig zijn!

Lady Danger-lipstick van MAC

DSCF2530Een prachtige koraalrode lipstick met een matte finish, die je lippen een extrahoog vavavoom-gehalte geeft.

(*) voor de niet-Kempische en Nederlandse lezeressen: een ‘flebbeke’ is een ‘lievelingetje’.

16 Reacties to “Favorieten Januari”

 1. Kato februari 4, 2014 bij 7:47 pm #

  Hele leuke favorieten!

 2. FSHN Forward februari 4, 2014 bij 7:58 pm #

  Wat een heerlijke favorieten, vooral die lipstick van MAC; prachtig kleurtje!

 3. vintageandbeauty februari 4, 2014 bij 8:31 pm #

  Oeh wat een mooie favorieten! Ben jaloers op de lipstick en blush. Wil die ook nog zo graag! Leuk woord trouwens ^^

 4. Rowan - Rebels maar Romantisch februari 4, 2014 bij 10:25 pm #

  Wat grappig dat je iets bij de blogsale van Sophistique hebt gekocht! Fijne spulletjes allemaal, de lipstick is ook prachtig zeg 🙂

 5. Aurélie - lovelifelovefashion februari 5, 2014 bij 8:06 am #

  Ooh wat een mooi kleurtje die MAC lipstick! En die Ultra Facial Toner van Kiehl’s intrigeert mij ook wel…

 6. robin februari 5, 2014 bij 9:22 am #

  Lady Danger wil ik ook nog *_* maar ik heb al zo veel rode lipsticks, Ruby Woo/Russian Red/Charmed i’m Sure.. XD maar deze is net iets anders.. ❤ haha

 7. Kimberly februari 5, 2014 bij 10:54 am #

  Orgasm vind ik zo mooi, wauw! ❤ Gaaf dat je hem hebt kunnen overkopen, dat is wel leuk 😀

 8. Natalie (latanie) februari 5, 2014 bij 11:07 am #

  Jaloers op de Nars! Kiehl’s is ook een fijn merk, helaas zitten ze hier nergens in Limburg 😦

 9. Kiss & Make-up februari 5, 2014 bij 11:56 am #

  Ferme flebbekes deze maand 🙂 Die KIehl’s body butter zou echt wel wat voor mij zijn denk ik. P.S.: ik ben nog altijd niet goed van gisteren, eh Birte.

  • chitchatontherocks februari 5, 2014 bij 12:08 pm #

   Hahaha. Als ik u de volgende keer zie, zal ik alles uit de doeken doen over mijn 10 minuten met Ian. Ik kan wel al zeggen dat hij superlief was!

   • Kiss & Make-up februari 5, 2014 bij 12:15 pm #

    Die vent is echt een wandelende fantasie gewoon, man man man… Ik heb de voorbije weken thuis gezeten met mijn knie en ik heb in marathontempo seizoen drie en vier van The Vampire Diaries bekeken. En dan zie ik ineens madam daar op de foto met the one and only Damon, holy moly! 🙂

 10. fashionadvies februari 5, 2014 bij 2:54 pm #

  Wat een fijne favorieten heb je 😀 !

 11. De Dotties februari 5, 2014 bij 3:26 pm #

  die lipstick is geweldig!

 12. Jana februari 5, 2014 bij 5:25 pm #

  Mooie favorieten! Orgasm is echt prachtig!

 13. abeautytorock februari 5, 2014 bij 6:37 pm #

  Een Nars blush wil ik ook nog steeds graag scoren! En Lady bug lijkt me een pracht kleurtje.
  De Ultra Facial Cleanser van Kiehl’s deed het voor mij niet echt, maar ik ben wel fan van hun lipbalsem

 14. Birds4Free februari 8, 2014 bij 6:04 pm #

  Die lipstick ziet er goed uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: