Giveaway: win een BabylissPRO mini haardroger twv €49,95

3 Feb

86263-grootFebruari is officieel begonnen en ik vond het dan ook hoog tijd om mijn eerste giveaway van 2014 te organiseren. Gelukkig voor mij – én voor jullie – mag ik van webwarenhuis fonq.be één Chit Chat-lezeres blij maken met een mini haardroger uit de Wild Collection van BabylissPRO. Niet alleen ziet deze haardroger er érg cool en miauwkes uit, met zijn gewicht van amper 460 gram is hij ook nog eens supermakkelijk mee te nemen. Bovendien heeft hij ook twee snelheden en temperaturen én een diffuser voor meer volume en krullen. Klinkt nu ik erover nadenk veel te  goed om weg te geven, dus misschien moet ik ‘m  gewoon zélf h… Naah, just kidding! 

DSCF2537Wat moet je doen om deze beestige BabylissPRO mini haardroger te winnen? 

1. Schrijf hieronder een comment en vermeld daarin waarom jij deze giveaway moét winnen.

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Fonq HIER.

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

De wedstrijd loopt tot vrijdagavond 20u00. De winnaar of winnares wordt zaterdag bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat.

Veel succes!

26 Reacties to “Giveaway: win een BabylissPRO mini haardroger twv €49,95”

 1. Karen februari 3, 2014 bij 7:22 pm #

  Vermits ik geen enkele ochtend de deur uit kan zonder mijn haar te brushen en eigenlijk niets in huis heb met zo’n motiefke, moet ik hem winnen 😉

 2. Evelien februari 3, 2014 bij 7:24 pm #

  Hey,
  Omdat ik net bij mijne boyfriend ben gaan wonen en hij daar nog niet voor gezorgd heeft 😉 en omdat ik wil sparen voor andere dingen…
  En omdat ik mijn haar ooit bijna ben kwijt geraakt ben door een slechte haardroger omdat men haar er langs achter in vastzat (iedereen kent dit) 😉

  Daarom ! 🙂

  Evelien

 3. Cleo februari 3, 2014 bij 7:24 pm #

  Waaaauwie!! Ik zou een gat in de lucht springen moest ik deze give away winnen. Ik heb geen *kleingemakkelijkmeetenemenhaardroger* meer. Mijn vorige is op een vakantie in oostenrijk ontploft en ligt daar dan ook ergens in de vuilbak. Verder kies ik precies ook altijd de hotels waar gene haardroger hangt, bij deze zou dit mooie ding ferm gemakkelijk zijn! X

 4. Ina rens februari 3, 2014 bij 7:32 pm #

  Ik wil deze winnen omdat mijn zus sara onze haardroger mee naar haar kot heeft genomen en omdat ik ook al een mini stijltang heb en deze mini haardroger er goed bijpast!

 5. Jhemyla februari 3, 2014 bij 7:42 pm #

  Aaaah wat super leuk!! 1. Ik wil deze heel graag winnen omdat mijn oude fohn letterlijk is doorgebrand. Hij was dan ook al 15 jaar oud (van me moeder) mja. Nu loop ik dus elke morgen met nat haar en zou ik graag weer gewoon mijn haren willen fohnen! 😀 en dat printje, daar word je toch meteen verliefd op. En uiteraard heb ik beide pagina’s geliked en gedeeld!! :D:D:D

 6. Sophie februari 3, 2014 bij 8:08 pm #

  Hey ik zou deze giveaway graag winnen omdat ik niet altijd op dezelfde plaats verblijf en ik een grote haardroger nogal onhandig vind om mee te sleuren! 😦 -ook win ik nooit een giveaway-actie, een beetje medelijden kan dus geen kwaad! :)- ik heb jouw facebookpagina en die van Fonq geliked! 🙂 groetjes Sophie

 7. Saar februari 3, 2014 bij 8:16 pm #

  Waaaaaa, omdat ik wild word van luipaardprint?!

 8. Stephanie februari 3, 2014 bij 10:12 pm #

  Ma hoe cool (of hot) is die wel ni? Zou em ook wel graag willen winnen. Reden nummer 1: Ben tegenwoordig (veel later dan iedereen natuurlijk) volledig into leopard en andere dierenprints. Reden nummer 2: In compact formaat, dat zal het lief ook wel appreciëren aangezien mijn spullen al 3/4e of meer van de lavaboschuiven inpalmen.. Reden nummer 3: Heb voorlopig nog zo’n gigantisch oud model (ook van babyliss) liggen, al altijd content van geweest dus ben al sowieso fan van het merk 🙂 Maar het beste was daar 10 jaar geleden al af..

 9. Tessa februari 3, 2014 bij 10:55 pm #

  Too cute en heel handig voor mee op reis. Dit is echt een ideale haardroger voor mij. Ik reis iedere week tussen verschillende huizen en heb zelf nog geen eigen haardroger.

 10. nele balcaen februari 4, 2014 bij 10:52 am #

  Ik wil deze keigraag winnen! Aangezien mijn eerste haardroger nog dateert van toen ik op kot ging in Gent. Ik had mij toen een haardroger van Kruidvat aangeschaft voor 8 euro. Kan dus altijd wel een beter / veel mooier model gebruiken! 🙂

 11. Liezelot februari 4, 2014 bij 3:26 pm #

  Omdat mijn inspanningen van de maand januari mogen beloond worden met dit prachtige exemplaar!

 12. Ans februari 4, 2014 bij 4:03 pm #

  Als mijn haar er, na gebruik van deze haardroger, even miauwkes gaat uitzien als de haardroger zelf… Well, you just bring it on!

 13. Stephniie februari 4, 2014 bij 4:30 pm #

  Cuuute!

 14. Decabooter Virginie februari 4, 2014 bij 6:03 pm #

  Dien van mij heeft het juist begeven. Dus een nieuwe haardroger is super welkom, en dan nog leuker dat het zo een mooie print heeft!

 15. Deborah van den Berg februari 4, 2014 bij 6:42 pm #

  Als luipaardprint-verlaafde moet ik wel meedoen, haha! Ik vind hem supergaaf, dus heb ik meteen alles gedaan om mee te doen! Ik heb net te horen gekregen dat ik voldoende punten heb om mee te gaan met een Florence-excursie voor mijn studie in april, dus ben van alles aan het verzamelen om mee te nemen. Een lichte föhn mis ik nog, dus hij zou heel goed van pas komen! 🙂

 16. Falke februari 4, 2014 bij 6:53 pm #

  Omdat ik het opzetstukje van de beste haardroger ooit -not kidding- per ongeluk door het toilet heb gespoeld.. En deze is wel heel cool!

 17. Warrens Dimitri februari 4, 2014 bij 7:31 pm #

  Omdat dat de zaligsten haardroger is dat ik ooit gezien heb !

 18. Natalie (latanie) februari 5, 2014 bij 11:09 am #

  Ik doe graag mee! Ik heb al een stijltang met zebraprint en deze zou hier perfect bijpassen en kan ik zeker gebruiken om mijn wilde manen te temmen na het wassen. Zebra, luipaard, wilde manen, sounds like a jungle! En ik denk dat mijn mama het ook gewoon beu is dat ik haar droger steel, dus een bedankje vooraf van de mama is hier ook op z’n plaats 😉

  Liefs,
  Natalie

  PS: ik deelde de blogpost op mijn Latanie FB pagina!

 19. Verrue virginie februari 5, 2014 bij 11:50 am #

  Omdat ik m’n haar graag met ‘style’ brush!! And I love animalprints!!! ❤️

 20. Ronald Van de Vijver februari 5, 2014 bij 3:21 pm #

  doe speciaal mee omdat mijn vriendin beetjegek is van deze haardroger dus daarmee een poging

 21. caroline balbaert februari 5, 2014 bij 7:20 pm #

  ik wil wel graag zo’n super toffe haardroger winnen ! keitof 🙂

 22. Stien februari 6, 2014 bij 9:48 am #

  Hey!
  Ik zou deze haardroger graag winnen omdat:
  1) ik enorm graag en veel op reis ga;
  2) mijn mini-koffer altijd veel te vol steekt om nog een (grote) haardroger mee te nemen;
  3) mijn haren eigenlijk veel te lang en wild zijn om op reis te overleven zonder haardroger;
  4) ik van dierenprints hou en luipaard toch wel mijn absolute favoriet is!
  In maart ga ik bovendien een weekend naar Parijs, dus de timing zou gewoonweg perfect zijn!
  Groetjes 🙂

 23. Astrid februari 6, 2014 bij 9:39 pm #

  3 madammen, 2 mannen, 2 poezen en 2 konijnen in huis, deze miauwkes haardroger zou hier super goed van pas komen (allez, misschien iets minder voor de konijnen en poezen, maar toch wel voor de madammen en mannen)

 24. irene niec februari 7, 2014 bij 9:44 am #

  Superleuk, die is mooi, graag doe ik mee voor mijn kleindochters.

 25. natasja kroneman februari 7, 2014 bij 4:58 pm #

  WHOW ik MOET deze topper zeker winnen, ik ben altijd zo onzeker over mijn haar helemaal als ik op vakantie ga, deze past prima in mijn koffer, maak dus zeker kans

 26. Ilja februari 7, 2014 bij 9:34 pm #

  Oh ik wil heel graag winnen want de mijne is al een hele tijd kapot! Zelfs nu ik dit type ziet mijn haar er niet uit… Help jij me uit de brand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: