La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide

29 Jan

DSCF2501In de winter kan mijn huid best wat extra verzorging en hydratatie gebruiken. In with de Lipikar Gel-Fluide van La Roche-Posay, een intens verzachtende en hydraterende fluïde voor het lichaam.

DSCF2504De Lipikar Gel-Fluide bevat geen parabenen, maar is wél rijk aan Niacinamide, een stof die de vochtbarrière van de huid verbetert. Klinkt goed! Wat me direct opvalt is de textuur van deze bodylotion.Volgens La Roche-Posay heeft de Lipikar Gel-Fluide ‘een verfrissende geltextuur’ en daar kan ik me volledig in vinden: het product is niet te vloeibaar, smeert makkelijk uit en lijkt meteen in de huid te trekken.

DSCF2506Eens ingetrokken voelt mijn huid inderdaad gehydrateerd en zacht aan, en dat is uren later ook nog het geval. Neem nou vandaag: ik gebruikte de bodylotion vanochtend omstreeks 7u30, en nog steeds voelen mijn (normaal vrij droge) benen streelzacht aan. Awesomecakes! Eén klein nadeel: ik ben persoonlijk geen grote fan van de geur van dit spul. Niet dat die geur erg sterk is – integendeel zelfs -, maar er zit gewoon een reukje aan dat me niet aanstaat. Voor de rest: toppertje!

De Lipikar Gel-Fluide van La Roche-Posay is te koop bij de apotheek.

8 Reacties to “La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide”

 1. beautyweetjewatjes januari 29, 2014 bij 7:57 pm #

  Klinkt goed, wel jammer van de geur.

 2. saporidellavita januari 29, 2014 bij 10:46 pm #

  Klinkt erg fijn! Ik heb eigenlijk nog nooit iets gebruikt van dit merk, terwijl ik er toch altijd wel goede dingen van hoor 🙂

 3. Rowan | R E D R E I D I N G H O O D januari 29, 2014 bij 10:48 pm #

  Oh dat lijkt me fijn! Mijn handen zitten nu vol met kloofjes!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

 4. Natalie (latanie) januari 30, 2014 bij 7:49 am #

  ziet er fijn uit; ben wel fan van het merk! Gebruikte het vroeger heel vaak toen ik nog last had van puistjes; samen met Louis Widmer, zo’n ander typisch apotheek merk 😀

 5. Budgetproof.nl januari 30, 2014 bij 7:59 am #

  Ik heb eigenlijk nog nooit cremes van de apotheek geprobeerd maar dit klinkt goed, behalve de geur dan 😉

 6. FSHN Forward januari 30, 2014 bij 10:13 am #

  Klinkt goed, jammer dat de geur een beetje tegenvalt.

 7. Kiss & Make-up januari 30, 2014 bij 11:10 am #

  De geur is inderdaad niet zo waauw. Apothekerig, vind ik het 🙂 Maar werken doet ’t wel. Mijn vriend heeft last van psoriasis en de cream versie van deze doet echt wonderen voor zijn huid.

 8. De Dotties januari 30, 2014 bij 2:43 pm #

  Jammer van de geur. Dat vind ik steeds heel belangrijk bij een product. Als de geur niet goed is, dan zal ik heb product niet veel gebruiken. Voor de rest klinkt hij wel fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: