Deauty Box Januari

27 Jan

DSCF2493In november nam ik voor drie maanden een Deauty-abonnement. De box van januari was dus mijn laatste exemplaar. Benieuwd welke producten erin zaten en of ik mijn abonnement verleng? Lees dan vooral verder! 

DSCF2494Plante System lippenbalsem – Full size. 

DSCF2495Een lippenbalsem op basis van bijenwas en plantaardige olieën die 100%  plantaardig is en geen vaseline of paraffine bevat. Mijn eerste indruk van deze lippenbalsem is erg goed: hij zit in een leuke verpakking en ruikt lekker fris. Eens benieuwd of hij mijn lippen -zoals Deauty beweert – inderdaad ‘heerlijk zacht’ en ‘klaar om gezoend te worden’ maakt.

Narciso Rodriguez ‘For Her’ Eau De Parfum – 4ML.

DSCF2499Dit staaltje van Narciso Rodrigues is voor mij dé teleurstelling van deze Deauty Box. Niet alleen vind ik ‘For Her’ niet lekker ruiken (en dat is nog een understatement); het parfum zat ook als eens in de Deauty Box van januari 2013.

Rock Beauty London Eyerock Liner Classic – Full size. 

DSCF2500Met deze vier eyelinerstickers van het Britse merk Rock Beauty ben ik wél blij. Als het op eyeliner aankomt, ben ik een enorme kluns en ik hoop dat deze instant eyeliner tapes me een mooie ooglook opleveren. Een review volgt snel! Extraleuk: Rock Beauty is nog niet verkrijgbaar in ons land, dus dit is très exclusief!

JM Nail Polish – Full size. 

DSCF2496Ook de nagellak van Jean Marin in de kleur Classy Grey vind ik geslaagd. Hij heeft een mooie kleur, lakt makkelijk (ik heb ‘m al uitgetest op één nagel) en dekt goed. Een NOTD in wording!

Avril oogschaduw duo – Full size. 

DSCF2497Tenslotte bevat de Deauty Box van januari ook nog dit oogschaduwduo van Avril. Ik houd wel van de mooie simpele verpakking en de bloemetjes in reliëf in de oogschaduw zélf, maar de kleurtjes (donker- en lichtpaars) zijn niet zo mijn ding. Als iemand deze wil adopteren… Let me know! 

Mijn conclusie: 

Zo, mijn drie maanden Deauty zitten erop en… voorlopig ga ik geen nieuw abonnement nemen. Er zaten best leuke producten in de Deauty Boxen van november, december en januari, maar ik werd nu ook niet echt van mijn sokken geblazen. Wat vinden jullie van de Deauty Box van januari?

11 Reacties to “Deauty Box Januari”

 1. Valérie januari 27, 2014 bij 7:26 pm #

  Vind deze box eigenlijk ook niet zo spectaculair… beetje jammer ook, om producten die er vroeger al ingezeten hebben nog eens in te steken!

 2. youngpalooka januari 27, 2014 bij 8:16 pm #

  Oooh I love Deauty!

 3. Bee januari 27, 2014 bij 8:28 pm #

  Ik heb de Deautybox sinds het begin en dit is echt de slechtste tot nu toe in mijn ogen!

 4. saporidellavita januari 27, 2014 bij 9:44 pm #

  Ik vind het niet heel geweldig dit keer, jammer eigenlijk..

 5. Kiss & Make-up januari 28, 2014 bij 9:48 am #

  Ik vind het wel oke maar niet spectaculair. Begrijpelijk dus dat je voorlopig je abonnement niet vernieuwt.

 6. De Dotties januari 28, 2014 bij 1:21 pm #

  Ik was een hele tijd aan het twijfelen of ik hier ook geen abonnement op wou nemen, maar zoals je zegt is de inhoud nou niet wauw.

 7. Natalie (latanie) januari 28, 2014 bij 2:40 pm #

  Voor mij zit er niet echt veel goeds in, daarmee dat ik steeds twijfelde op Deauty te nemen! Wel benieuwd naar de werking van de eyeliner stickers!

 8. Jhemyla januari 28, 2014 bij 2:42 pm #

  Ik heb een abonnement op de Glossybox en twijfel ook om het op te zeggen.

 9. Mattania (@Qtplace) januari 28, 2014 bij 6:17 pm #

  Dat lakje vind ik wel mooi!

 10. Kimberly januari 28, 2014 bij 6:22 pm #

  Jammer dat er al wat inzit dat er al in had gezeten! Zonde zeg..

 11. Beauty Koning februari 1, 2014 bij 9:26 pm #

  Mooie inhoud, wel jammer dat wat er al inzat al eerder voorbij is gekomen. Je wilt natuurlijk nieuwe items! Mooi staaltje trouwens van de parfum, unieke manier. 🙂 Ik ben benieuwd naar je eyelinerstickers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: