Nanoblur

22 Jan

DSCF2449Blogsales, wie houdt er niet van?! (*) Mijn laatste blogsale-aanwinst is deze Nanoblur van Indeed Laboratories, die ik scoorde bij Melissa van Kiss & Make-Up. Ik had al superveel gehoord en gelezen over dit cultproduct en was dan ook érg benieuwd om het uit te testen. 

DSCF2453Nanoblur is een skin perfecting finisher die fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en vergrote poriën in enkele seconden zou wegtoveren. Meer zelfs: de crème beweert je er in 40 seconden 10 jaar jonger te laten uitzien. Klinkt interessant, en zéker voor een prille dertiger like myself! 

DSCF2452Je kan Nanoblur gebruiken op drie manieren: zonder make-up op een gereinigde en gehydrateerde huid, over je foundation en onder een laagje poeder. Zélf heb ik Nanoblur tot nu toe altijd zonder make-up gebruikt. Ik heb de laatste tijd weinig skin troubles en dan gebruik ik sowieso minder foundations en getinte dagcrèmes. Bovendien las ik in verschillende reviews dat het écht niet makkelijk is om Nanoblur te combineren met een foundation en aangezien ik nogal weinig geduld heb, besloot ik er gewoon van af te zien en ‘m zo te testen.

Hieronder een overzicht van de ingrediënten van Nanoblur:

DSCF2451Mijn eerste indruk was positief: ik vond de crème meteen lekker fris ruiken. Bovendien smeert hij makkelijk uit (’t is te zeggen: eigenlijk smeer je hem niet uit, maar breng je hem aan met kleine kloppende bewegingen) en trekt hij snel in. En het moet  gezegd, na 40 seconden ziet mijn huid er inderdaad beter uit: ze glanst minder en ziet er egaler uit, maar om nu te zeggen dat ik er 10 jaar jonger uitzie… Niet echt. Hieronder zie je het resultaat. Op de eerste foto ben ik puur natuur, op de tweede foto heb ik een laagje Nanoblur aangebracht:

DSCF2469DSCF2470Had jij al van Nanoblur gehoord of heb je hem zelf al uitgetest?

Te koop bij Boots International.

(*) Dat was een retorische vraag!

18 Reacties to “Nanoblur”

 1. Kiss & Make-up januari 22, 2014 bij 7:43 pm #

  Oh, ik duidelijk verschil hoor. Tien jaar jonger, mja, dat kan inderdaad niet vrees ik. Al zou ik er wel direct voor tekenen moest het mogelijk zijn.

 2. jesuisfemke januari 22, 2014 bij 8:10 pm #

  Ik kende het nog niet! Ik zie inderdaad ook wel verschil!

 3. vintageandbeauty januari 22, 2014 bij 9:55 pm #

  Ik ken dit merk nog niet maar echt jonger hoef ik er niet uit te zien met mijn baby face haha 😛 Wel tof dat je het op zoveel verschillende manieren kan gebruiken!

 4. Mme Sophistique januari 23, 2014 bij 7:17 am #

  amai ik zie anders ook wel verschil! en ik ben zo iemand die nooit verschil ziet :p

 5. Stephniie januari 23, 2014 bij 7:31 am #

  Ja, idd een verschil! Kei raar eigenlijk? ^^ Ik ben ni zo voor die producten, for some reason they make me break out like woah!

 6. Kimberly januari 23, 2014 bij 12:45 pm #

  Je ziet inderdaad echt duidelijk verschil, wat leuk om te zien zeg 😀

 7. Krizia januari 23, 2014 bij 4:22 pm #

  Kende ik niet, bedankt om te delen!
  Ziet er goed uit!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 8. Jana januari 23, 2014 bij 5:50 pm #

  Ziet er best goed uit! Geen 10 jaar jonger maar wel een mooi resultaat ! x

 9. Jhemyla januari 23, 2014 bij 8:13 pm #

  Ik heb er echt nog nooit van gehoord! Ben wel benieuwd.

 10. Deborah van den Berg januari 23, 2014 bij 8:35 pm #

  Wat een verschil! Ik ben benieuwd wat je ervan vind op de lage termijn!

 11. Esmée Lifestyle januari 24, 2014 bij 8:59 pm #

  Ik zie wel verschil, ziet er heel goed uit! x

 12. FSHN Forward januari 25, 2014 bij 9:46 am #

  Ik kende het nog niet, maar je ziet wel duidelijk verschil!

 13. fashionadvies januari 25, 2014 bij 2:49 pm #

  Ik zie idd het verschil ook 😀 wat een fijn spul, had er nog nooit van gehoord!

 14. Diana januari 25, 2014 bij 8:38 pm #

  Het ziet er uit alsof het je huid gephotoshopt werd, WAUW!

 15. De Dotties januari 26, 2014 bij 12:39 am #

  Mooi resultaat geeft die!

 16. Natalie (latanie) januari 27, 2014 bij 7:15 am #

  Ik kende het merk niet; maar ziet er wel heel fijn uit! En je ziet het idd al goed op de foto! Impressed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: