Kiehl’s Crème de Corps Coriander Whipped Body Butter

20 Jan

DSCF2455Twee weken geleden las ik op beautyminded.be dat Kiehl’s twee limited editions van hun befaamde Crème De Corps Whipped Body Butter zou uitbrengen: Grapefruit en Coriander. Spek voor mijn bek, want de Whipped Body Butter is – zoals je HIER en HIER al kon lezen – één van mijn favoriete lichaamscrèmes ooit.

DSCF2460Fast forward naar enkele dagen later. Ik ging solden shoppen in Antwerpen en liep toevallig (oké, zo toevallig was het misschien niet) de Kiehl’s-winkel op de Lombardenvest binnen. Nadat ik uitgebreid had gesnuffeld aan de twee limited editions, besloot ik de Crème de Corps Whipped Body Butter met Coriander mee naar huis te nemen.

DSCF2459De crème ruikt inderdaad naar koriander, maar héél subtiel en zacht. Verder voelt hij ook erg luxueus aan én hydrateert hij je huid like a boss dankzij ingrediënten als jojoba boter, squalaan en vitamine E. Kortom: ik ben helemaal verliefd op deze body butter en het liefst gebruik ik ‘m vlak voor ik in mijn bed kruip: sweet dreams guaranteed!

DSCF2457De Kiehl’s Crème de Corps Coriander Whipped Body Butter kost € 36 en is verkrijgbaar via www.kiehls.nl.

12 Reacties to “Kiehl’s Crème de Corps Coriander Whipped Body Butter”

 1. pamela januari 20, 2014 bij 8:06 pm #

  deze lijkt me zoooo geweldig! helaas zit er wel een behoorlijk prijskaartje aan 😛

 2. Esmée Lifestyle januari 20, 2014 bij 8:10 pm #

  Oh wauw, deze klinkt echt super! Nu ben ik erg nieuwsgierig.. x

 3. Bee januari 20, 2014 bij 8:27 pm #

  Deze lijkt me zooooo fijn en ik wil hem ook al erg lang maar het hoge prijskaartje houd me wat tegen. Ik vind het net wat te duur voor een body butter.

 4. Isabelle januari 20, 2014 bij 8:30 pm #

  Deze is inderdaad fantabulous! Korianderversie heb ik nog niet geroken, maar ik hou enorm veel van koriander & zou op elk gerecht een volledig plantje willen strooien.. Dus dit is misschien wel mijn meug. Ik zal eens ruiken bij m’n volgend bezoek, mijn recycleerkaart is bijna vul dus met wat geluk kan ik ‘m nog met korting kopen :))

 5. annajirina januari 20, 2014 bij 8:32 pm #

  Klinkt echt heeel erg fijn, ben nu echt erg benieuwd geworden!

 6. Kiss & Make-up januari 20, 2014 bij 8:34 pm #

  Ik denk dat ik ook verliefd zou kunnen worden op deze. The buttery the better is mijn motto als het op lichaamsverzorging aankomt!

 7. fashionadvies januari 21, 2014 bij 12:12 am #

  Deze lijkt me echt heerlijk 😀 klinkt echt goed!

 8. Marlies (Golden Mirrors and Pink Bows) januari 21, 2014 bij 8:17 am #

  Hij lijkt mij echt zo goed! Maar ik vind hem een beetje te duur! 🙂 Eerst nog wat werken en dan misschien…

 9. Manon van Rijsbergen januari 21, 2014 bij 8:44 am #

  Klinkt heerlijk! Wel beetje duur inderdaad..

 10. Krizia januari 21, 2014 bij 12:09 pm #

  Klinkt goed!
  Alleen ben ik niet zo’n fan van koriander.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 11. deborahkb januari 21, 2014 bij 12:11 pm #

  Oeh, koriander! Klinkt erg lekker! Hij is wel behoorlijk aan de prijs zeg!

 12. Kimberly januari 21, 2014 bij 5:33 pm #

  Deze klinkt echt ontzettend geweldig zeg, hihi! Ik ben heel benieuwd naar de geur, heb denk nog nooit zoiets geroken als ik het zo lees. Wel een behoorlijk prijskaartje zit eraan inderdaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: