NOTD: Maybelline Color Show ‘Lights Out’

13 Jan

DSCF2471Zoals jullie eergisteren HIER konden lezen zat deze ‘Lights Out’ van Maybelline Color Show in de Deauty Box van december. Ondanks het feit dat het allesbehalve liefde op het eerste gezicht was tussen mij en deze nagellak – ik vind de kleur niet mooi -, besloot ik ‘m gisteren toch uit te testen. Ben ik ondertussen van gedachte veranderd en toch tot over mijn oren verliefd geworden op ‘Lights Out’? Het verdict lees je in deze blogpost! 

DSCF2474Eerst wil ik even terugkomen op de kleur van ‘Lights Out’, want die is nogal moeilijk te vatten. Het ene moment lijkt de nagellak donkerbruin, het andere paars. Eén ding staat echter vast: er zit rode shimmer in. Jammer genoeg blijft van die shimmer, zoals je op de foto hierboven ziet, niet zoveel meer over op je nagels. Nochtans had ik maar één laagje aangebracht. Dat brengt me meteen bij een groot voordeel van de nagellak: hij dekt ontzettend goed en is dus best zuinig in gebruik. Nog een voordeel? De nagellak heeft een plat borsteltje, wat ook nog eens gemakkelijk aanbrengt.

DSCF2475Zou ik de ‘Lights Out’-nagellak van Maybelline Color Show opnieuw kopen? Nee, want ik vind de kleur nog steeds niet mooi en ik vind het jammer dat je de shimmer enkel ziet in het flesje. Dat wil echter absoluut niet zeggen dat ik alle Color Show-nagellakken heb afgeschreven, want ik ben zeer tevreden over de dekking en ik vind het borsteltje superhandig om mee te werken.

DSCF2476Heb jij al een nagellak  van Maybelline Color Show?

16 Reacties to “NOTD: Maybelline Color Show ‘Lights Out’”

 1. Krizia januari 13, 2014 bij 6:53 pm #

  Inderdaad mooi in het flesje, op de nagels vind ik het minder geslaagd.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 2. Birds4Free januari 13, 2014 bij 7:01 pm #

  Spijtig van de kleur, de kwaliteit van color show is idd altijd goed! (:

 3. Jana januari 13, 2014 bij 7:12 pm #

  Jammer van de shimmer. Het ziet er inderdaad tof uit in het flesje, helaas niet zo tof op je nagel. x

 4. Liese januari 13, 2014 bij 7:33 pm #

  Jammer dat je op die nagels die shimmers niet kan zien, anders zou ik het best nog een mooi kleur vinden!x

 5. vintageandbeauty januari 13, 2014 bij 7:36 pm #

  Lekker kleurtje! Hij doet me denken aan een nagellak van Rituals. Geen idee meer hoe die heette heb hem volgens mij weggegeven op mn blog.. maar heb nu ook genoeg 😛

 6. Jhemyla januari 13, 2014 bij 7:41 pm #

  Wat een mooi lakje en zeker voor de winter.

 7. Amélie januari 13, 2014 bij 7:50 pm #

  leuk lakje 🙂

 8. Rowan - Rebels maar Romantisch januari 13, 2014 bij 9:13 pm #

  Ik vind hem ook wat te donker en jammer dat hij de glimmers mist. Klinkt verder wel alsof hij van goede kwaliteit is. Liefs

 9. Iris - TBM januari 14, 2014 bij 8:01 am #

  Ik vind hem juist wel heel mooi!!

 10. Kimberly januari 14, 2014 bij 9:23 am #

  Hmm jammer dat hij er op je nagels heel anders uitzien! Ik vind hem zelf ook niet zo mooi, te donker hihi! Ik ben meer van de roze en lila hihi

 11. Saar januari 14, 2014 bij 9:29 am #

  Ik ben ook fan! Mag ik hem eens proberen met het volgend weekendje Kortrijk? ^^

 12. Esmée Lifestyle januari 14, 2014 bij 9:44 am #

  Wat een apart kleurtje! Erg leuk om te zien. x

 13. Fabiënne januari 14, 2014 bij 11:53 am #

  mooi!

 14. Kiss & Make-up januari 14, 2014 bij 3:38 pm #

  Oh ja, de kleur ziet er inderdaad interessant uit, een beetje meerledig, cool 🙂

 15. Eline januari 14, 2014 bij 7:08 pm #

  Wat vreemd dat ‘ie zo anders uitpakt qua kleur! Ik ben sowieso meer van de wat lichtere kleurtjes 🙂

 16. nikita januari 16, 2014 bij 7:10 pm #

  Dit is echt wel een magische nagellak qua kleur 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: