Currently loving

12 Jan

Mijn naam is Birte Govarts en ik houd van mijn man Robby, mijn katten Gizmo en Muffin, chocolade, beautyproducten, de kleur blauw, reizen, lezen, handtassen, de slappe lach krijgen, winkelen, schoenen, macarons, sweaters met prints, pony’s… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn 5 ABSOLUTE favorieten van het moment, aka de spullen die een grote glimlach op mijn gezicht toveren op deze donkere zondagavond, zien jullie hier:

Mijn nieuwe laarsjes van Zara

DSCF2461Naar de solden gaan en thuiskomen met enkellaarsjes die niet afgeprijsd waren: typisch! Ach, het feit dat ik de volle pot betaald heb verandert niets aan mijn liefde voor deze booties uit de nieuwe collectie van Zara. It was love at first sight! 

Het boek ‘Q&A A Day’ 

DSCF2462Een traditioneel dagboek bijhouden is niks voor mij. Ik heb het vele keren geprobeerd, maar nooit langer dan enkele dagen volgehouden. Deze ‘Q&A A Day’ is naar mijn mening ideaal: het boek stelt je 365 vragen, ééntje voor elke dag van het jaar. Onder elke vraag zijn 5 vakjes voorzien en de bedoeling is dat je deze 365 vragen 5 jaar na mekaar beantwoordt. Ik kijk er NU al naar uit volgend jaar mijn antwoorden van 2014 te herlezen!

DSCF2463

‘The OC’ 

DSCF2465Eergisteren ben ik terug begonnen aan seizoen 1 van ‘The OC’, één van mijn favoriete series ooit. Niks leuker op een lazy sunday dan de avonturen van Seth, Summer, Marissa en Ryan volgen, ook al weet ik precies wat er met hen gaat gebeuren. Speciaal voor de andere liefhebbers geef ik ook nog even de begintune mee. You’re welcome! 

 

Mijn Cat Naps-kalender 

DSCF2466Voor elke dag van het jaar een foto van een slapende kat, dat is de Cat Naps-kalender in a nutshell. 

Roses de Chloé 

DSCF2468Die naam. Die verpakking. Die geur. Roses de Chloé ruikt naar rozen (du-uh), bergamot, magnolia, muskus en amber en is momenteel mijn signature geurtje.

Wat zijn jouw favorieten du jour? 

 

16 Reacties to “Currently loving”

 1. Amélie januari 12, 2014 bij 6:35 pm #

  oooooh dat boek is GENIAAL!!!

 2. Esmée Lifestyle januari 12, 2014 bij 6:45 pm #

  Hele mooie laarsjes! x

 3. OhHappyMay januari 12, 2014 bij 7:43 pm #

  Ohh ik wil dat soort dagboek ook! Ik zie het de laatste tijd zo vaak. Superleuke dingen!

 4. Dionne Knooren januari 12, 2014 bij 8:32 pm #

  Die laarsjes zijn heel gaaf!

 5. vintageandbeauty januari 12, 2014 bij 9:18 pm #

  Oh die parfum en die schoenen zijn zoo mooi ❤
  en dat boek.. misschien moet ik ook zoiets gaan kopen want ik wil heel graag dingen bijhouden maar op de een of andere manier werkt een dagboek alleen op momenten dat ik me rot voel, verder schrijf ik er niet in..

 6. saporidellavita januari 12, 2014 bij 10:18 pm #

  Leuk om te zien! Ik heb Q&A gekregen voor Kerst en tot nu toe al elke dag in geschreven, ik had trouwens op die vraag die je liet zien ook die toespraak van Lizzie opgeschreven! Mooi laarsjes trouwens 🙂

 7. dramaqueen9222 januari 13, 2014 bij 1:11 am #

  Die kalender is zo schattig! En dat Q&A boekje wil ik eigenlijk ook nog wel. X

 8. Maria Antoinette januari 13, 2014 bij 8:32 am #

  Whaa! Die laarsjes van Zara, ook helemaal mijn ding. De kleur alleen al 🙂

  Liefs,

  Maria

 9. elma januari 13, 2014 bij 12:59 pm #

  Toffe laarsjes zeg! Heel gaaf!

 10. Natalie (latanie) januari 13, 2014 bij 1:18 pm #

  The OC is nog steeds de beste serie ever, heb ze ook op DVD; best buy eveuuuhr! Het Q&A boek is ook leuk, maar heb schrik dat ik elk jaar hetzelfde ga invullen…

 11. fashionadvies januari 13, 2014 bij 1:46 pm #

  Je laarsjes zijn echt mooi :D! leuke foto’s!

 12. Rowan - Rebels maar Romantisch januari 13, 2014 bij 2:11 pm #

  De Q&A a day heb ik ook en vind hem zoo leuk. Maar heb hem helaas heel slecht bijgehouden. Wat zijn je laarsjes mooi! 🙂 Liefs, Rowan

 13. Kimberly januari 13, 2014 bij 2:50 pm #

  Roses de Chloe en je nieuwe laarsjes, zo leuk om te zien! Ik vind je laarsjes echt heel erg tof, ik ben nog altijd opzoek naar zulke laarsjes 😀

 14. Fabiënne januari 14, 2014 bij 11:54 am #

  Wat een onwijs mooie laarsjes!

 15. qtplace januari 15, 2014 bij 3:37 pm #

  oeh die boots zijn leuk! Ik wil chloe ook al een tijdje hebben

 16. Birds4Free januari 17, 2014 bij 6:01 pm #

  Dat Q&A boek heb ik laatst ook ontdekt, en ik vind het heeeeel interessant! Je laarsjes zijn ook geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: