Deauty Box December

11 Jan

DSCF2436Another month, another Deauty Box. Of toch ongeveer, want mijn Deauty Box van december kwam pas aan in januari. Oeps! Toch was ik erg benieuwd om te ontdekken wat erin zat. Kijken jullie mee? 

DSCF2438Evocure Anti-Age Serum – 4ML. 

DSCF2445Dit anti-age serum van Evocure moet je ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen voor een dag- of een nachtcrème. Het serum zou je huid van de nodige hydratatie voorzien, de collageenproductie stimuleren en je huid diepgaand herstellen. Ik heb nog nooit iets van Evocure uitgetest en ben dus best wel benieuwd naar dit product.

Plante System Massagekaars – Full size. 

DSCF2441Zeg nooit zomaar kaars tegen een massagekaars. Als je deze ‘candle for massage’ – die ruikt naar katoenbloemen en verrijkt is met karitéboter – een tiental minuutjes laat branden, kan je de was gebruiken als massageolie. Dit zou weleens de eerste en enige keer kunnen worden dat Robby ook iets heeft aan een Deauty Box!

Maybelline Color Show ‘Lights Out’ – Full size. 

DSCF2442Het derde product in de Deauty Box van december was deze Color Show-nagellak van Maybelline in de kleur ‘Lights Out’. Op het eerste zicht ben ik niet echt wild van dit lakje. Ik vind de kleur, die het midden houdt tussen heel donkerbruin en paars met een shimmer erin, niet zo geslaagd, maar misschien verander ik van gedachte als ik Lights Out op mijn nagels zie. I’ll keep you posted! 

Fructis Miraculous Oil – Full size. 

DSCF2440De Miraculous Oil van Fructis zou wonderen verrichten voor dof en beschadigd haar, en dat dankzij de voedende arganolie die erin zit. De olie verzwaart je haar niet, maar maakt het net gezonder. Je kan ‘m gebruiken voor het wassen, voor het föhnen en gedurende de dag om je haar bij te werken.

Biotherm Aquasource BB Cream – 5ML. 

DSCF2443Last but not least: de Aquasource BB Cream van Biotherm. Aangezien ik een grote Biotherm-fan ben, is dit ook het product waar ik het meest benieuwd naar ben. Jammer dat het zo’n kleine verpakking is, want deze BB Cream klinkt écht goed: hij hydrateert, verheldert, egaliseert, corrigeert, maakt glad én beschermt met SPF15.

Persoonlijk vond ik de Deauty Box van december véél leuker dan die van november: er zaten misschien wel minder full sizes in, maar deze producten spreken mij gewoon meer aan. Ik ben al benieuwd naar die van januari!

12 Reacties to “Deauty Box December”

 1. Jana januari 11, 2014 bij 7:20 pm #

  Jij geeft altijd zo lieve reacties he ! Leuk dat je outfitposts wilt zien haha 😀
  Ben benieuwd of de Miraculous Oil van Fructis en het anti-age serum van Evocure werken! x

 2. fashionadvies januari 11, 2014 bij 7:55 pm #

  leuke box, fijne producten zie ik :D!

 3. beautyweetjewatjes januari 11, 2014 bij 9:47 pm #

  Leuke box, ik ben wel benieuwd naar de nagellak.

 4. Beauty Koning januari 12, 2014 bij 1:57 am #

  Wow, best een mooie inhoud! De nagellak looks damn good, maar ook het serum. Ik ben zeer benieuwd naar het serum. 😀

 5. Kiss & Make-up januari 12, 2014 bij 11:33 am #

  Naar die kaars ben ik zo benieuwd! Probeer die dus maar snel uit, and report back! Met of zonder stoute details, kies maar.

  😉

 6. Rosie januari 12, 2014 bij 12:38 pm #

  Mooie inhoud! Zelf heb ik nog nooit zo’n box gehad omdat ik niet zo’n beautyliefhebber ben maar ik kan me echt voorstellen dat dit geweldig is als je echt dol bent op beauty :D! Geniet lekker van je spulletjes!
  Als je het gezellig vind ben je van harte uitgenodigd om vandaag mee te doen aan mijn linkparty! Hierin kun je reclame maken voor je eigen blog door middel van een foto en een link! Tof toch?! Als je zin hebt om mee te feesten let me know!

  Liefs en een fijne zondag, xox

 7. Femke januari 12, 2014 bij 12:44 pm #

  Wat een enorm leuke box, ik had nog nooit van massagekaarsen gehoord, ik ben benieuwd nu hoe dat echt werkt haha

  liefs,
  Femke

 8. ilovemyinterior januari 12, 2014 bij 1:18 pm #

  Echt hele leuken dingen! Veel plezier 🙂
  http://www.ilovemyinterior.nl

 9. De Dotties januari 12, 2014 bij 2:19 pm #

  Het enige wat me echt aanspreekt in deze box is de Miraculous oil. Dat lijkt me echt een fijn product!

 10. Rowan - Rebels maar Romantisch januari 12, 2014 bij 5:18 pm #

  Leuke producten zeg, lijkt me best tof zo’n box! 🙂 Liefs, Rowan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: