Gwen Stefani by OPI

9 Jan

Picture 2014-01-07 om 11.55.28Toen ik 14 was, besloot ik om naar coolere muziek te gaan luisteren. Een klasgenote raadde me ‘Tragic Kingdom’ aan, de plaat van No Doubt. De rest van het jaar luisterde ik naar niks anders meer. Toen ik 20 was, ging ik op buitenlandse stage naar Malta. De ‘Best Of’-plaat van No Doubt hield me daar 3 maanden trouw gezelschap. Nog enkele jaren later ging Gwen Stefani solo en bracht ik enkele weken niks anders uit dan ‘What You Waiting For’ en ‘If I Was A Rich Girl’. 

Wat ik wil zeggen: Gwen en ik go waaaaay back en ik was dan ook enorm benieuwd toen ik hoorde dat de zangeres samen met OPI een limited edition nagellakcollectie uitbrengt. De lijn bestaat uit 7 lakjes, met als blikvanger Over & Over A Gwen, een dieprode nagellak die gebaseerd is op Gwens rode lippen en wordt aangeboden in een prachtige box samen met zwarte Swarovski-kristallen en studs. Perfect dus  voor nailart-addicts! Verder zijn er ook verschillende nagellakken met een gloednieuwe finish: Love. Angel.Music.Baby en 4 In The Morning hebben een semimatte finish, terwijl je met Push and Shove een metaalfinish krijgt. Hieronder een overzicht van de hele lijn:

Over & Over A Gwen

NLG25_OverAndOveraGwen

Hey Baby

NLG26_HeyBaby

Sing In Color

NLG27_ISingInColor

Love.Angel.Music.Baby

NLG28_LoveAngelMusicBaby

4 In The Morning

NLG29_4InTheMorning

Push and Shove

NLG30_PushAndShove

In True Stefani Fashion 

NLG31_InTrueStefaniFashion

 

Zelf vind ik Gwen Stefani by OPI vrij basic. Er zit op het eerste zicht niet echt een wow-kleur tussen die ik nog nooit eerder zag, maar ik ben wel héél benieuwd naar die nieuwe finishes. De collectie is verkrijgbaar vanaf eind februari.

Welke kleur vind jij het mooist?

 

13 Reacties to “Gwen Stefani by OPI”

 1. Amy januari 9, 2014 bij 10:01 pm #

  mooie lakjes, vooral de laatste ♥

 2. Dorien januari 9, 2014 bij 10:21 pm #

  Oh tof, ik was ook echt megafan van Gwen Stefani vroeger haha! Sing in color is denk ik mijn favoriet. Ik vind de doppen ook leuk!

 3. Iris - TBM januari 10, 2014 bij 7:57 am #

  Die roze en die laatste vind ik echt heel mooi!

 4. Stephniie januari 10, 2014 bij 8:19 am #

  Oeeh, ik vind ze allemaal der wel heel leuk uitzien! Vooral de glitter, but you know I like me some glitter! ^^

 5. Caro januari 10, 2014 bij 9:06 am #

  Wow, da rood is wel cool! En zwart met semimatte finish kan me dunkt ook niet lelijk zijn

 6. fashionadvies januari 10, 2014 bij 9:12 am #

  ik vind de roze erg mooi en de zwarte, ga zeker ff bij de collectie kijken binnenkort

 7. Kiss & Make-up januari 10, 2014 bij 12:40 pm #

  Ik vind het heel ‘Gwen’, leuk! En ja, ik ben nog steeds een Gwen Stefani fan hoor. En ze blijft er ook eeuwig jong uitzien eh, crazy!

 8. De Dotties januari 10, 2014 bij 3:28 pm #

  Ik ben vooral benieuwd naar het lakje sing in color!

 9. Kimberly januari 10, 2014 bij 4:40 pm #

  Ik ben vooral benieuwd naar het glitter lakje! 😀

 10. Jhemyla januari 10, 2014 bij 10:53 pm #

  Ik zie al een paar lakjes die ik graag wil hebben.

 11. maximealexandra januari 11, 2014 bij 3:02 am #

  Leuk dat ze een samenwerking met Gwen Stefani hebben, ik vind het mooie lakjes!

 12. Jana januari 11, 2014 bij 8:48 am #

  De nieuwe finishes vind ik wel leuk maar er is niet echt een nagellak bij die ik per se wil hebben

 13. Mme Sophistique januari 20, 2014 bij 12:34 pm #

  ik ben ook niet meteen enthousiast.. toch niet dat ik iets echt moet hebben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: