Opgemaakt #3

3 Jan

DSCF24092014 is nog maar pas  begonnen en toch is er ten huize Chit Chat al één en ander gebeurd. Gisterochtend voelde ik me helemaal niet lekker en trok ik naar de dokter. Het verdict: twee dagen platte rust. Dat betekent dus dat ik dit jaar al meer dagen in ziekteverlof ben geweest dan in 2013. MAAR: terwijl ik in de zetel een stevig dutje lag te doen, boekte Robby voor ons een reis naar de westkust van de Verenigde Staten. San Diego, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco… here we come en dat eind april – begin mei. Maar goed, terug naar mijn blogpost: bij deze de producten die ik in december opmaakte:

Ik heb de Huile Prodigieuse van Nuxe al veel bestoeft op Chit Chat en here I go again: deze olie voor gezicht, lichaam en haar is ongetwijfeld één van mijn favorieten OOIT. Niet alleen ruikt hij ongelooflijk lekker, maar hij maakt mijn huid ook superzacht én verzorgt mijn haren tot in de puntjes.

Opnieuw kopen? Ja, dit is een blijvertje in mijn badkamerkast.

Eén van mijn motto’s is: smeren is ongetwijfeld beter dan niet smeren en daarom gebruik ik elke dag trouw een crème tegen cellulitis. De laatste die ik uitteste is deze Almond Shaping Delight van L’Occitane, een lichtgroene crème in een vrij grote glazen pot. Die verpakking vind ik een minpunt: niet alleen weegt de pot redelijk wat, ik vind het ook onhygiënisch om elke keer met mijn hand in de crème te moeten graaien. Over de crème zelf geen klachten: hij ruikt lekker fris, trekt goed in de huid en ik heb het gevoel dat hij mijn huid inderdaad verstevigt. Ik beweer niet dat mijn cellulitis verdwenen is als sneeuw voor zon, maar mijn billen zien er toch nét iets strakker uit. Of is dat wishful thinking?! 

Opnieuw kopen? Niet meteen, en dat vooral omwille van de verpakking.

Over naar een product dat mijn hart gestolen heeft: de Crème De Rose van Dior. Deze lipbalsem ruikt lekker, werkt enorm hydraterend en verzachtend en geef je lippen een mooie glans.

Opnieuw kopen? Ja, al is de Crème De Rose met zijn prijskaartje van € 23,50 niet bepaald goedkoop…

Sinds ik vorige zomer 30 werd kan ik niet meer ontkennen dat ik kleine (lach)rimpeltjes krijg rond mijn ogen. Om die eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan, smeerde ik de voorbije maanden dit Age Reversal Eye Complex van Dermalogica. Het product belooft fijne lijntjes te verminderen, de textuur van de huid rond de ogen te verbeteren én donkere kringen te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. En ook al ben ik een heel grote fan van Demalogica: ik zag eerlijk gezegd maar weinig resultaat.

Opnieuw kopen? Nee. Deze oogcrème kost € 70,20 voor 15 ml en dat vind ik te duur voor een product dat geen zichtbaar resultaat levert. In de plaats heb ik het Advanced Night Repair Eye-serum van Estée Lauder op mijn wishlist gezet.

Lemony Flutter is ongetwijfeld één van dé cultproducten van Lush. Deze naar citroen geurende nagelriemcrème verzacht je nagelriemen en maakt ook korte metten met alle andere droge plekjes op je lichaam. De Lemony Flutter is niet echt goedkoop (hij kost € 10,65 voor 45 gram), maar je doet wel heel erg lang met een potje. Je krijgt met andere woorden serieus waar voor je geld!

Opnieuw kopen? Jup, volgende week ga ik langs bij Lush in Antwerpen en ik vermoed dat deze opnieuw mee naar huis gaat…

19 Reacties to “Opgemaakt #3”

 1. Nikkitha januari 3, 2014 bij 6:55 pm #

  de Lush heeft zo’n leuke winkels 🙂

 2. saporidellavita januari 3, 2014 bij 7:00 pm #

  Leuk om te zien!

 3. Rowan - Rebels maar Romantisch januari 3, 2014 bij 7:54 pm #

  Dat Nuxe flesje is ook zo leuk om te zien. 🙂 xx

 4. Jhemyla januari 3, 2014 bij 8:31 pm #

  Mooie producten opgemaakt en fijne reviews erbij ooK!

 5. Kim / Vintage & Beauty januari 3, 2014 bij 8:47 pm #

  Wat naar dat je ziek bent! Hopelijk niks ernstigs? En wat gaaf die vakantie, waaaauw!

 6. Manon van Rijsbergen januari 3, 2014 bij 9:16 pm #

  Fijne producten!

 7. Iris - The Beauty Magazine januari 3, 2014 bij 9:34 pm #

  Super dat je op reis gaat!!

 8. Amy januari 3, 2014 bij 10:23 pm #

  de lemony flutter van lush lijkt me fijn xx

 9. Esmée Lifestyle januari 3, 2014 bij 10:35 pm #

  Fijne producten! Die Lemony Flutter van Lush lijkt me perfect voor mijn huid op dit moment. x

 10. fashionadvies januari 4, 2014 bij 10:18 am #

  je heb echt fijne producten opgemaakt :D! x

 11. Birds4Free januari 4, 2014 bij 10:44 am #

  Haha, nuxe liefde!

 12. Kiss & Make-up januari 4, 2014 bij 11:55 am #

  Woop woop @ de Huile Prodigieuse 🙂 En wat een cute flesje.

 13. maartje2020 januari 4, 2014 bij 3:30 pm #

  Ah leuk! Wat een leuk pakket zo bij elkaar.

 14. melfortune januari 4, 2014 bij 6:40 pm #

  Heel fijne producten heb je opgemaakt!
  x

 15. Jana januari 5, 2014 bij 12:58 pm #

  Leuk om te zien, de Huile Prodigieuse lijkt me heel fijn. De westkust van Amerika afreizen is trouwens iets wat ik zelf ook absoluut ooit eens wil doen. Het aftellen kan voor jou al beginnen 😉

 16. Krizia januari 5, 2014 bij 4:31 pm #

  Zien er allemaal heel leuke producten uit.
  En wauw, toffe reis!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 17. De Dotties januari 5, 2014 bij 5:47 pm #

  Die Lemony Flutter klinkt erg goed!

 18. BeautyGlitter januari 5, 2014 bij 7:42 pm #

  Toevallig heb ik nog een ongebruikte fles Nuxe olie staan, ben er heel benieuwd naar!

 19. katrienvanliefde januari 5, 2014 bij 8:27 pm #

  Leuke producten! Waar kan je die Nuxe olie kopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: