Antipodes Aura Manuka Honey Mask

27 Dec

DSCF2384In mijn Skincare Routine-blogpost van gisteren maakte ik jullie al warm voor mijn nieuwe partner in crime op vlak van huidverzorging. Vandaag stel ik ‘m met veel plezier aan jullie voor: meet het Aura Manuka Honey Mask van Antipodes. Ik heb dit masker te danken aan Joliette en Mademoiselle Sophistiqué. Op deze twee blogs las ik namelijk raving reviews over dit product, waardoor ik alleen nog maar kon denken: I WANT A PIECE OF THAT! Sneller dan ik Antipodes kon uitspreken surfte ik naar Feelunique.com… om daar tot de conclusie te komen dat het masker uitverkocht was. Een weekje later was het gelukkig toch zover: ik kon het Aura Manuka Honey Mask in mijn digitale winkelmandje droppen en beginnen testen.

DSCF2385Ik kan jullie al vertellen dat dit masker het wachten meer dan waard was, maar eerst even iets over Antipodes. Antipodes is een Nieuw-Zeelands skincare-label dat NEE zegt tegen dierenproeven en zoveel mogelijk organische, lokale en traditionele ingrediënten gebruikt.

DSCF2389Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit masker Manuka honing, een favorietje van de Maori dat de huid hydrateert en ook nog eens boordevol anti-bacteriële bestanddelen zit (bye bye puistjes en onzuiverheden!). Ook gespot op de lijst met ingrediënten: pohutukawa-bloesem en avocado-olie.

DSCF2388De textuur van het Aura Manuka Honey Mask is dik en smeuïg en de crème ruikt very yummy naar vanille en mandarijn. De voorbije weken gebruikte ik het masker twee keer per week. Ik smeer telkens een dikke laag op mijn gezicht en laat het goedje dan – zoals in de gebruiksaanwijzing wordt aangeraden – 10 minuten tot een kwartier intrekken.

DSCF2387Nadat ik mijn gezicht heb afgespoeld met lauw water, mag het resultaat er zijn. Mijn huid voelt proper, gehydrateerd en erg zacht aan, en ik heb ook écht de indruk dat het Aura Manuka Honey Mask helpt tegen puistjes. Eerder deze week had ik een puist-in-wording op mijn kin. Ik trok meteen ten strijde met het masker. Meteen nadat ik het had afgespoeld, was de puist-in-wording al veel minder rood en pijnlijk, en de volgende ochtend was ie gewoon verdwenen.

DSCF2391Benieuwd geworden? Je kan het Aura Manuka Honey Mask van Antipodes kopen op Feelunique.com. Het masker kost normaal € 26,88, maar momenteel krijg je 10% korting en betaal je nog maar € 24,19.

9 Reacties to “Antipodes Aura Manuka Honey Mask”

 1. Mme Sophistique december 27, 2013 bij 6:45 pm #

  thanks voor de link love 🙂 echt superfijn spul he! als ik echt uit mijn hele verzameling maar één masker mocht houden (de horror) dan is dit het, zonder twijfel

 2. Kim / Vintage & Beauty december 27, 2013 bij 8:09 pm #

  Dat het zo snel werkt voor puisten, ideaal! Inkopen die handel 😉 haha

 3. Amy december 27, 2013 bij 9:24 pm #

  klinkt goed, ik ga ook maar eens gauw surfen naar die site.! xx

 4. Kimberly december 28, 2013 bij 8:24 am #

  Wat klinkt dit als een goed en fijn masker zeg! Ik heb deze nog nooit geprobeerd maar ben er nu echt heel erg benieuwd naar geworden 😀

 5. Iris - The Beauty Magazine december 28, 2013 bij 11:25 am #

  Hij lijkt me wel erg fijn!

 6. De Dotties december 28, 2013 bij 2:34 pm #

  Klinkt als een heel fijn masker!

 7. saarie december 29, 2013 bij 9:00 am #

  Sounds good! Dit wil ik ook proberen! Ik moet nog meer ten strijde trekken tegen al die vervelende stresspuistjes 😀

 8. Nikkitha december 29, 2013 bij 2:39 pm #

  toch eentje van de betere maskers 🙂

 9. Zoe_Olea december 29, 2013 bij 5:36 pm #

  Dat klinkt wel heel erg goed! Jammer van de prijs, natuurlijk niet weinig. Misschien ga ik toch overstag 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: