Giveaway: win een halsketting en een paar oorbellen van Lobogato

21 Dec

20130823_Lobogato_3027-2And we’re back! Wegens een computercrash (*) en de ontdekking dat er fraude werd gepleegd met mijn Visa-kaart (AAAAAARGH) was het hier de voorbije week erg stil. Vandaag maak ik mijn spreekwoordelijke comeback en dat met een knaller van een giveaway: ik mag namelijk een halsketting en een paar oorbellen weggeven van Lobogato, het juwelenlabel van Veerle De Wolf en Katrijn Wauters. De twee vriendinnen kennen elkaar al sinds hun kindertijd, besloten in 2010 een cursus juweelontwerp te gaan volgen en ondertussen worden hun spullen zo’n beetje overal verkocht: in hippe shops in Antwerpen, Gent en Brussel, op designermarkten in binnen- en buitenland én natuurlijk op hun website www.lobogato.com. De juwelen die ik vandaag mag wegschenken komen uit Lobogato’s V-shapecollectie, zijn tegelijkertijd edgy én elegant en passen perfect bij de feestelijke sfeer van Kerstmis en Nieuwjaar:

_MG_0302Vshape_MG_0335Wat moet je doen om kans te maken op één van deze juwelen van Lobogato?

1. Schrijf hieronder een comment. Vermeld of je de oorbellen of de halsketting wil winnen en waarom JIJ dat verdient.

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

4. Like de Facebookpagina van Lobogato HIER.

De wedstrijd loopt tot dinsdagavond (jup, kerstavond, dus) 20u00, de winnaars worden woensdagochtend bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat.

(*) Het kan zijn dat het hier de volgende dagen opnieuw een beetje stil is. Na de crash werken enkele programma’s niet meer, waaronder mijn programma om foto’s te bewerken. Achter de Chit Chat-schermen werk ik echter verder aan nieuwe blogposts and I’ll be back before you know it!

34 Reacties to “Giveaway: win een halsketting en een paar oorbellen van Lobogato”

 1. Saar december 21, 2013 bij 2:14 pm #

  Wooooooow, allebei kei mooi en 200% mijn stijl… Ik kan niet kiezen, kies jij maar voor welk van de 2 ik mee doe 😀

 2. Liezelot december 21, 2013 bij 2:14 pm #

  Voor mij de oorbellen!!! Deze zouden perfect passen bij de Lobogato ketting die ik van mijn fantastische vriendinnen heb gekregen.

 3. Diana december 21, 2013 bij 2:15 pm #

  Ik doe heel graag mee! Ik heb deze ketting al een paar keer zien voorbijkomen op blogs en dat soort oorbellen zoek ik al lang. Gotta have it!

  En wat erg dat er fraude werd gepleegd. Hopelijk is het snel opgelost!

 4. Ans december 21, 2013 bij 2:23 pm #

  1. Omdat de halsketting mooi is!
  2. Omdat mijn leerlingen van 3 bio-esthetiek deze week beslisten dat ik de coolste leerkracht van de school ben en ik dankzij de halsketting die reputatie eer zou kunnen aandoen 🙂

 5. Lieve december 21, 2013 bij 2:38 pm #

  Mooie giveaway, en bedankt voor de tip! Ik waag mijn kans voor de halssnoer.

 6. Jolien december 21, 2013 bij 2:50 pm #

  Omdat het voorbije jaar super druk is geweest en ik dus wel een extra’tje verdien.. De strakke V halsketting zou een goede compensatie zijn voor mijn chaotisch leven.

 7. Nicki december 21, 2013 bij 3:02 pm #

  Ooeeh ik waag maar al te graag mijn kans voor de oorbellen! Omdat m’n oren toch altijd een beetje incompleet voelen zonder juwelen én omdat deze prachtige exemplaren tegelijk zouden zorgen voor een (welkome) bling-touch tijdens de donkere winterdagen!

 8. Mme Sophistique december 21, 2013 bij 3:29 pm #

  de oorbellen pretty please! beide facebook pagina’s zijn geliked! Hmm, waarom? Omdat ik sinds vorig jaar allergisch ben geworden aan nikkel en ik nog maar een zielige 4 paar oorbellen meer heb 😦 snik.

  En je visakaart gehackt? Jezus, de horror!

  • Mme Sophistique december 21, 2013 bij 3:29 pm #

   nuja, niet gehackt, gefraudeerd.. nog steeds afschuwelijk

   • chitchatontherocks december 21, 2013 bij 3:43 pm #

    Ja, serieus geschrokken. Internetfraude voor zo’n 1.000 euro, maar krijg het normaal allemaal terug. Oef!!

   • Mme Sophistique december 21, 2013 bij 3:47 pm #

    Hallo, nog geen klein bedrag ook, daar kan een mens al eens van gaan shoppen.. ik zou in het ziekenhuis liggen met een hartverzakking denk ik, maar wel goed dat je het terugkrijgt!

   • chitchatontherocks december 21, 2013 bij 3:54 pm #

    Ik moet toegeven dat ik op’t werk in huilen ben uitgebarsten. Er zijn vliegtuigtickets geboekt en nog wat andere boekingen op reiswebsites. Hmpf.

   • Mme Sophistique december 21, 2013 bij 4:17 pm #

    Ja da’s echt niet abnormaal, ik zou er ook helemaal niet goed van zijn. Ik hoop dat het allemaal snel in orde komt!

 9. Gitte december 21, 2013 bij 3:38 pm #

  Omdat ik nog nooit iets gewonnen heb en deze exemplaren echt wel heel mooi zijn!! 🙂 de ketting vind ik het mooiste 🙂

 10. Wenne december 21, 2013 bij 5:26 pm #

  Ik wil graag de halsketting winnen want mijn vriendje vergeet elke cadeau-moment … dus, ik ga voor deze give-away!

 11. Tineke december 21, 2013 bij 5:35 pm #

  Om de pechweken te verzachten is deze giveaway ideaal! Ik ga voor de oorbellen!

 12. Inne december 21, 2013 bij 5:55 pm #

  Waaw, die ketting! Ongelooflijk prachtig! Als dat geen reden is!

 13. Riella december 21, 2013 bij 5:55 pm #

  Ik vind de halsketting echt top!
  En waarom ik hem zou moeten of willen winnen? Omdat ik vorig weekend een bijna identiek topje gekocht heb als dat wat het model op de foto draagt. Dus ik weet al zeker dat ’t een geslaagde combinatie zal zijn! Mijn vriendje vindt dat ook trouwens.. en die vindt niet vaak iets op gebied van mode. 🙂 Daarom alleen al zou ik zo blij zijn! Kus, Riella

 14. Cleo december 21, 2013 bij 6:29 pm #

  Ik heb al heel veel kerstcadeautjes gekocht om weg te geven, ik zou er nu ook graag eentje hebben voor mij; Daarvoor zijn deze oorbellen I-DE-AAL. En buiten dat, zijn ze nog eens helemaal mijn ding!!!

 15. Annick december 21, 2013 bij 7:49 pm #

  Die oorbellen, wauw! Normaal loop ik niet snel warm voor juwelen, maar voor deze waag ik graag mijn kans!

 16. Stephniie december 21, 2013 bij 9:56 pm #

  1) Dus. Comment schrijven, part 1000. I suck at writing comments, let alone talk about why I deserve to win! Especially ‘cause I don’t want to come across as a beggar, want je-weet-wel. Maar ik doe een poging! Omdat ik heel erg van kerstmis hou en tot zo ver mijn kerstgevoel een beetje ver te zoeken is? Misschien helpt een beetje hoop en wachten om te zien of ik win, om terug lekker helemaal into the Christmas-spirit te komen!

  En euhm. Wat ik graag wil winnen? Statement kettingen zijn helemaal mijn ding, dus waarom twijfelen? Doe mij maar zo’n mooie leuke ketting als het even kan.

  2-4) done done done and done. Wait. That’s one too many dones. But anyway. I did’em all!

 17. Karen december 22, 2013 bij 10:11 am #

  Zo’n mooie ketting past nog wel in mijn collectie!! En een extra cadeau met kerst is altijd leuk!

 18. Elisse december 22, 2013 bij 1:21 pm #

  Oooh seg, helemaal niet tof, die crash en visakaartshit! Hopelijk snel opgelost en snel al uw programma’s gerecupereerd 🙂 Ik doe eens ne keer niet mee, heb de laatste tijd alweer genoeg gewonnen dus meer kans voor de rest 🙂

 19. liezieblogt december 22, 2013 bij 1:31 pm #

  Ik zou nogal een paniekaanval hebben moest ik ontdekken dat er fraude is gepleegd met mijn kaart.. :/ hopelijk komt het allemaal goed voor je, en dan nog eens een computercrash.. het was inderdaad je weekje niet.. gelukkig is 2013 bijna ten einde 😉
  Anyways, super leuke winactie heb je hier 🙂 dus waag ik ook eens mijn kans, voor de ketting dan nog wel!
  En waarom ik die ketting zou verdienen, helaas kan hier niet komen vertellen dat ik een super goeie daad heb gedaan,of de helft van mijn loon heb gestort aan Music for Life (al heb ik vorige week wel 2€ gesponsord aan de actie van Meneer Konijn van Q-Music^^) Maar gewoon omdat het altijd eens leuk is als je iets wint, en ik meestal niet echt iets win :p maar hé, deelnemen is belangrijker of winnen!

 20. Isabelle december 22, 2013 bij 3:20 pm #

  Birte,

  ik zou heel graag winnen omdat ik wel een opkikkertje kan gebruiken… Vrijdagavond werd ik aangereden toen ik een mevrouw en haar twee kindjes liet oversteken. Ze waren juist over, ik wilde vertrekken en toen is er een Audi keihard tegen mij geknald… Resultaat: mijn auto is er weeral aan, dus ik moet een nieuwe kopen. Alleen gaat het bedrag nooit voldoende zijn voor alweer een nieuw exemplaar… Een mooie ketting lost mijn probleem niet op, maar ik zou er mij wel beter door voelen 🙂

 21. Tinne december 22, 2013 bij 10:09 pm #

  Ik kan alleen maar meedoen met de halsketting, want ik heb geen gaatjes in men oren.
  Misschien moet ik het toch eens overwegen. Er zijn zoveel mooie juwelen!
  Waarom ik de halsketting zou willen winnen… Na mijn eerste jaar hard werken , verdien ik wel een presentje. Als startende zelfstandige durf ik mezelf nog geen cadeautjes te geven, dus iets winnen is mooi meegenomen.

 22. Birds4Free december 23, 2013 bij 4:49 pm #

  Ik heb alle likes en share gedaan. Deze winactie is echt geweldig! Ik had laatst zelfs de ketting op een wishlist gezet, ik ben er echt helemaal weg van! Ik moet hem echt hebben 😉 x

 23. InesP__ december 23, 2013 bij 7:35 pm #

  Omdat het niet altijd met glitter en diamanten moet zijn, graag een simpele ketting!

 24. Stien december 23, 2013 bij 9:00 pm #

  De architectonische V als een symbool van de vogel die hoog en ver vliegt en ons meeneemt op een trip ver weg van de stress die we expliciet extremer voelen tijdens deze twee weken ‘examenvakantie’ zal me wegnemen en bevrijden uit mijn roes van hersenwegvretende studies en omdat cadeaus supertop zijn en ik over mijn kerstboom spring van dolheid als ik deze ketting rond mijn hals mag hangen 😉

 25. Robby december 24, 2013 bij 3:35 pm #

  Ies nice

 26. freja december 24, 2013 bij 3:38 pm #

  Mooi, heel mooi, zo moooooooi! it’s so fluffy!
  Met z’n halsketting rond mijn hals zou het minder pijnlijk zijn om nu, om half 5 op kerstavond nog alleen op het werk te zitten.

 27. Marijn december 24, 2013 bij 3:39 pm #

  Ohjee, komt goed uit, nieuwe nagelak en kleren zijn gekocht voor nieuwjaar, maar juwelen heb ik over het hoofd gezien. Wanna win!

 28. Anneleen december 24, 2013 bij 4:12 pm #

  De oorbellen zijn echt super mooi! 🙂 Ik heb net een oorbel van mij favoriete paar verloren en deze zouden de ideale vervanging zijn.

 29. tina december 30, 2013 bij 10:34 am #

  ik heb geen reden, ik wil ze gewoon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: