Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator

15 Dec

DSCF2322Nadat ik helemaal in de ban raakte van het Advanced Night Repair II-serum van Estée Lauder, besloot ik enkele weken geleden ook Idealist aan te schaffen. Idealist belooft je de huid van je dromen te geven met een collectie van krachtige formules die de teint en textuur van je huid verbeteren. Dankzij dit serum zou je huid dus herboren lijken en zichtbaar helderder en egaler zijn. Sounds VERRRY promising! 

DSCF2323Wat zegt Estée Lauder over Idealist?

‘Dit geconcentreerde maar milde serum geeft uw huid een ideale teint. Het vermindert zichtbaar het aanzien van sproeten, huidverkleuringen, pigmentvlekken, een onegale huid, roodheid en littekens van acné. Deze uiterst doeltreffende, olievrije formule met onze exclusieve Huidteintcorrigerende Technologie laat de huid er fris, stralend en feilloos egaal uitzien – onmiddellijk en op lange termijn. Antioxidanten helpen te verkomen dat onvolmaaktheden en een onegale teint opnieuw opduiken. De huid ziet er ongelooflijk helder, egaler en stralend uit.’

DSCF2324Wat vind ik van dit serum? 

Laat ik het eerst even hebben over de verpakking: het flacon van het Idealist-serum is appelblauwzeegroen en ziet er met de gouden dop lekker luxueus uit. Eén druk op het pompje (een enorme plus, want erg hygiënisch) levert je bovendien net genoeg product op om je hele gezicht te coveren. Idea(a)l(ist)!

DSCF2325Over naar het serum zélf. Aangezien Idealist een redelijk dunne textuur heeft, brengt het erg makkelijk aan en dringt het snel in de huid. Idealist heeft een vrij neutrale geur en een geelbeige kleur met shimmers. Die shimmers zorgen ervoor dat je huid er meteen stralend uitziet als je het serum aanbrengt. Verwacht niet meteen wonderen – mijn acné-littekens zijn er wel degelijk nog steeds -, maar wel gewoon een mooie en gezonde glow. Bovendien vind ik ook écht dat Idealist mijn huid zachter maakt in deze winterse tijden. Voor ik het serum gebruikte, had ik met dit barre weer vaak last van droge plekken in mijn gezicht, maar dat euvel is nu volledig opgelost (*). Ik gebruik Idealist in combinatie met Advanced Night Repair II (Idealist ’s ochtends, ANRII ’s avonds) en dat doet mijn huid duidelijk goed. Conclusie? Ik ben een blije blogger!

DSCF2327De lijst met ingrediënten: 

DSCF2326(*) Dat kan ook iets te maken hebben met mijn volledig nieuwe skincare-routine, waarover later meer!

14 Reacties to “Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator”

 1. Mme Sophistique december 15, 2013 bij 12:56 pm #

  Ik heb nog een oude versie van dit serum, de dop is iets anders, maar ahh.. voelt zo heerlijk als je dit ’s ochtends op je verfrommeld slaapgezicht aanbrengt 😀

 2. Aurelienne december 15, 2013 bij 1:12 pm #

  Dat ziet er echt een super goed product uit! In de winter wil ik ook heel graag dat mijn huid zacht is, maar dat is niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen.

 3. saporidellavita december 15, 2013 bij 1:43 pm #

  Dit serum heb ik ook ooit gebruikt, erg fijn!

 4. Lidewij december 15, 2013 bij 2:36 pm #

  Ik heb deze ook een poosje gebruikt vind hij was zo fijn! Alleen voor overdag is hij nét iets te voedend voor mijn huid, en ’s avonds shimmers aanbrengen vind ik ook zonde 😉

 5. Jana december 15, 2013 bij 2:37 pm #

  Het prijskaartje is helaas niet zo goed voor mijn budget ! Lijkt me anders erg tof, mooi flesje ook wauw x

 6. Iris - The Beauty Magazine december 15, 2013 bij 2:40 pm #

  Hij lijkt erg op die van L’Oréal. Dus ik denk dat deze ook wel erg fijn is!

 7. fashionadvies december 15, 2013 bij 3:35 pm #

  deze wil ook wel een keer gebruiken lijkt me fijn.

 8. Birds4Free december 15, 2013 bij 5:05 pm #

  Ben benieuwd naar je skincare routine!

 9. De Dotties december 16, 2013 bij 8:04 pm #

  Klinkt erg fijn!

 10. Kiss & Make-up december 17, 2013 bij 1:43 pm #

  Yay, ik ben blij om te horen dat ook dit Estee Lauder product een winner is!

 11. Jhemyla december 17, 2013 bij 9:50 pm #

  Ik ben zo’n fan van deze lijn! Heb het zelf ook en ben zeer tevreden.

 12. Esmée Lifestyle december 21, 2013 bij 6:43 pm #

  Klinkt heel fijn! Hoe duur is het product? x

 13. Griet december 22, 2013 bij 7:53 pm #

  Ik zou deze echt graag willen proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: