Tag: You’re It!

21 Nov

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een Tag deed op Chit Chat. Deze Tag: You’re It zag ik al passeren op tal van blogs en aangezien ik het altijd leuk vond om hem te lezen, besloot ik hem zélf ook te doen. So now, without any further ado… 

tagyoureit

1. Hoe lang blog je al en waarom? 

Ik ben deze blog begonnen in november 2011. Ik zag zoveel leuke blogs passeren dat ik zin kreeg om er zelf ook ééntje te beginnen.

2. Wat is je grote fashion no-no?

Driekwartbroeken en Crocs. Need I say more?! 

3. Wat staat er op je wishlist? 

Ooit wil ik een échte handtas van Céline. Liefst een Luggage Bag zoals op de foto hieronder!

céline

4. Als je alleen kon kiezen tussen drie make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?

Een goede foundation of tinted moisturizer (mijn favoriet is de Pure Radiant Tinted Moisturizer van NARS), mascara en Benetint van Benefit. Die laatste kan ik gebruiken als blush én lip stain. Of is dat valsspelen?! 😉

NARS

5. Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?

Ik houd van de stijl van Lily Allen, Alexa Chung, Cara Delevingne en Rihanna. Lily is net als ik klein en chubby, maar ze kleedt zich altijd ‘elegantmeteenknipoog’. Alexa is gewoon een klassewijf dat er goed uitziet in ALLES. Cara is een natuurlijke schoonheid die zich in haar vrije tijd comfy en eerder nonchalant kleedt en Rihanna is dan weer lekker edgy. Daarmee bedoel ik niet dat ik al haar kleren (of gebrek daaraan) even mooi vind, maar ik wil wél altijd kijken naar wat ze draagt.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Oil-In-Cream. Dit is een echte lifesaver voor meisjes met weerbarstige lokken. Verder kan ik ook niet meer leven zonder mijn Tangle Teezer.

7. Wat is je grootste droom?

Lang en gelukkig leven, met binnenkort nog een baby en een ruwharige teckel om de familie Cabij-Govarts compleet te maken.

8. Wat is je favoriete tv show en waarom? 

Dexter, omdat dat een SUPERspannende serie is. Daarnaast ben ik momenteel ook helemaal verslaafd aan Hart of Dixie. De hoofdrol wordt gespeeld door Rachel Bilson en ik ben al fan van haar sinds ze in The O.C. de rol van Summer speelde.

Dexter

9. Wat is je favoriete aspect/deel van jezelf? 

Ik ben sociaal (lees: ik babbel graag en tegen zowat iedereen) en zelfstandig. Zo vind ik het héérlijk om enkele dagen alleen naar het buitenland te gaan voor mijn werk. Ik heb deze twee eigenschappen meegekregen van mijn ouders en ben hen daar nog elke dag dankbaar voor.

10. Op welke prestaties ben jij trots?

Op mijn blog, op het feit dat ik zo’n topman gestrikt hebt én op mijn uitgebreide collectie handtassen ;-).

9 Reacties to “Tag: You’re It!”

 1. Stephniie november 21, 2013 bij 8:12 pm #

  Deze ga ik ook eens doen denk ik, als’k mag? ^^ superleuk!

 2. Robby november 21, 2013 bij 8:13 pm #

  Woop Woop

 3. robin november 21, 2013 bij 8:27 pm #

  oehh dat NARS product zou ik wel willen proberen 😀

 4. Elisse november 21, 2013 bij 8:44 pm #

  Tof om te lezen! Whaa, binnenkort een baby!!? Zijn er al concrete plannen ofwa?! Of ben ik nu iets te voorbarig?

 5. Beauty Koning november 21, 2013 bij 9:21 pm #

  Ik hoor zoveel over Dexter.. ik wil het ook een keertje bekijken! De uitgebreide handtassen collectie.. haha sweeet!

 6. iris - The Beauty Magazine november 22, 2013 bij 7:01 am #

  Ik ben benieuwd naar je tassen collectie!

 7. maximealexandra november 22, 2013 bij 2:17 pm #

  Leuk geschreven! Doe mij ook maar zo’n Celine bag.. zó mooi. Ik ben ook wel benieuwd naar je tassencollectie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: