Shoplog Amsterdam

18 Nov

DSCF2253Vorige week trok ik naar Amsterdam voor de MTV Europe Music Awards. Er werden verschillende evenementen georganiseerd voor de aanwezige journalisten, maar ik had tussendoor ook tijd om rond te snuisteren in de stad. Amsterdam heeft mijn hart gestolen, ook al werd ik er zo’n 10 jaar geleden in een jeugdherberg beroofd. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken van de grachten, het Vondelpark te bezoeken en te winkelen in de Negen Straatjes, de Leidsestraat en de Kalverstraat. En dat ik niet met lege handen terugkeerde van mijn weekend A’dam, zien jullie op deze foto’s. Een overzicht van wat ik kocht: bij Eichholtz Delicatessen in de Leidsestraat kocht ik chocolate chip cookie dough treats van Hello Kitty én mini stroopwafeltjes, bij Lush scoorde ik de Charity Pot hand- en bodylotion (*) en een lipscrub met popcornsmaak en bij L’Occitane kocht ik een kleine tube handcrème met shea butter. Tenslotte wipte ik ook nog binnen bij Marlies Dekkers, waar ik mezelf trakteerde op een nieuwe beha. Ik vind niet al Marlies’ ontwerpen even geslaagd, maar deze beha heeft mooie kleuren en schattige details.

DSCF2254DSCF2257DSCF2258DSCF2260(*) De volledige opbrengst van de Charity Pot gaat naar het goede doel dat op het deksel staat. Is dit dan niet eerder aan liefdadigheid doen dan shoppen?!

 

7 Reacties to “Shoplog Amsterdam”

 1. Eline november 18, 2013 bij 7:11 pm #

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 2. elegantic november 18, 2013 bij 7:26 pm #

  Leuke aankoopjes!

 3. Kiss & Make-up november 18, 2013 bij 7:40 pm #

  Mooie buit! Die handcreme van L’Occitane heb ik ook gehad, en ik vond hem top.

 4. saporidellavita november 18, 2013 bij 8:07 pm #

  Leuke aankoopjes 🙂

 5. Kato november 18, 2013 bij 9:00 pm #

  leuke spulletjes gekocht! xx

 6. Myowndkindofwanderlust november 19, 2013 bij 1:57 pm #

  Leuke hebbedingetjes!

 7. twinkelbella november 19, 2013 bij 2:09 pm #

  Super leuke spulletjes! De hello Kitty chocola ziet er lekker uit 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: