Opgemaakt #1

12 Nov

DSCF2220Ik vind het heel erg leuk om empties-posts te lezen op andere blogs en besloot een tijdje geleden ook al mijn lege producten bij te houden. Vanaf nu ga ik jullie elke maand tonen welke producten ik opgemaakt heb. Te beginnen met vandaag. Kijken jullie mee? 

Lichaamsverzorging

DSCF2213Ik ben zo’n meisje dat dagelijks een product tegen cellulitis op haar poep en billen smeert. Dat doe ik niet omdat ik effectief ook resultaat zie, maar wél omdat ik ervan uitga dat smeren beter is dan niks doen. Vorig jaar kocht ik de Dior Svelte Body Desire, omdat ik in de Elle gelezen had dat het zo’n goed product was.  En inderdaad: deze lichaamscrème ruikt lekker, smeert makkelijk uit en zorgt ervoor dat je huid steviger aanvoelt.

Opnieuw kopen? Niet meteen. Ik ben een grote fan van de  Dior Svelte Body Desire, maar heb nog een paar andere producten tegen cellulitis om uit te testen en deze lichaamscrème is met zijn prijskaartje van € 63,50 niet bepaald goedkoop.

Het Body-Contouring Serum For Embedded Cellulite van Nuxe is een afslankend serum tegen gevestigde cellulitis dat je meteen een optisch gladde huid zou bezorgen. Het serum ruikt lekker fris en zorgt er ook voor dat je huid strakker aanvoelt.

Opnieuw kopen? Ja. Dit serum werkt minstens even goed als de Dior Svelte Body Desire, terwijl het maar half zoveel kost.

De Dream Cream van Lush is een legendarische lichaamscrème met veel beroemde fans zoals Halle Berry en Jessica Alba. Deze hand- en bodylotion maakt je lichaam superzacht, maar ik vind dat hij totaal niet lekker ruikt.

Opnieuw kopen? Nee! De geur van de Dream Cream is echt een afknapper voor mij. Tegenwoordig ben ik helemaal into Charity Pot. Dat is eveneens een hand- en lichaamslotion van Lush, maar deze ruikt héérlijk naar cacao en de opbrengst gaat integraal naar een goed doel.

Aaaaaaaah, de Crème De Corps  van Kiehl’s… Deze body butter heeft een héérlijke geur en textuur die je huid extreem goed verzorgt. Om eerlijk te zijn sprongen de tranen me bijna in de ogen toen de bodem van deze gigantische pot in zicht kwam.

Opnieuw kopen? Of misschien krijgen voor Kerstmis? Pretty please?! 

Haarverzorging

DSCF2217De Some Like It Hot-shampoo van Bed Head by Tigi beschermt je haren tegen UV-stralen en vochtigheid en maakt ze lekker glad. Bovendien ruikt deze shampoo – net als de meeste producten  van Bed Head by Tigi – fris en fruitig.

Opnieuw kopen? Ja, want ik merkte in de zomer écht wel verschil met dit spul in mijn haren.

De twee volgende shampoos – Oil Miracle Shampoo van Schwarzkopf en Dercos Cream Shampoo van Vichy – ga ik samen bespreken: ik vond het allebei zeer kwaliteitsvolle shampoos en heb over geen van beiden uitgesproken negatieve bedenkingen, maar ze hebben ook niet echt een blijvende indruk gemaakt.

Opnieuw kopen? Voorlopig niet. Ik heb nog genoeg shampoos in mijn kast staan en ben er momenteel ééntje aan het uittesten waarvan ik érg tevreden ben. Jullie zien hem ongetwijfeld terug in één van mijn volgende Opgemaakt-posts.

De lege verpakking van de Liquid Fabric Mineral Texture Spray van Shu Uemura staat al een hele tijd in mijn kast en daar heb ik een goede verklaring voor. Ik kreeg dit product enkele jaren geleden van mijn collega’s bij Goed Gevoel en het is één van de beste haarproducten die ik ooit gebruikte: het rook yummie, gaf mijn haar inderdaad erg veel structuur en maakte het erg gemakkelijk om het te stylen.

Opnieuw kopen? Ja. Dit product is niet goedkoop (een exacte prijs weet ik niet, maar Shu Uemura is aan de dure kant), maar het is elke cent waard.

Deo’s

DSCF2215Ik testte de Maximum Protection-deo van Rexona uit voor Joepie. Ik had er al verschillende positieve reviews over gelezen, maar was zelf niet onder de indruk. Niet dat ik begon te stinken – of dat hoop ik tenminste -, maar ik rook wél de hele tijd de geur van de deo en dat vind ik maar niets.

Opnieuw kopen? Nee. Op de verpakking staat wel dat deze deo een clean fresh scent heeft, maar daar ben ik het niet mee eens.

Geef mij dan maar de anti-transpiratie verzorging 48u van Vichy. Ik gebruik deze geurloze deodorant voor de gevoelige huid al jaren en denk niet dat ik ooit nog ga overschakelen op een andere.

Opnieuw kopen? Ja!

Make-Up

DSCF2216De Inimitable van Chanel is één van mijn favoriete mascara’s ooit. Hij heeft een heel gewoon borsteltje en geen indrukwekkende naam à la ‘False Lash Effect’ of ‘Volume 3D’, maar hij doet gewoon wat ie moet doen en klontert niet en daar houd ik van.

Opnieuw kopen? Ja, maar ik wil ook zéker zijn jongere broertje – de Inimitable Intense – nog een keer uittesten.

Het is om heel eerlijk te zijn lang geleden dat ik de Base Eclat Radiant van T. LeClerc opmaakte. Ik hield de verpakking bij omdat ik erg onder de indruk was van dit product en het zeker nog eens opnieuw wou kopen.

Opnieuw kopen? Yes, ma’am en liefst zo snel mogelijk!

De lippenbalsem in de vorm van een pinguïn kocht ik vorig jaar in Thailand. Ik weet niet meer in welke winkel ik hem kocht en van welk merk hij is, maar dat is ook niet zo belangrijk want ik kocht ‘m vooral omwille van de  verpakking.

Opnieuw kopen? Nee. Dit was zeker  geen slechte lippenbalsem, maar ik vind ‘m waarschijnlijk nooit meer terug en daar heb ik vrede mee ;-).

Nog één van mijn all time favourites: Benetint, een lip- en cheekstain van Benefit. Ik gebruik de Benetint enkel op mijn wangen en vind dat hij een héél erg mooie kleur heeft en voor een natuurlijke blos zorgt.

Opnieuw kopen? Hell yeah! Ik ben al jarenlang fan en dat zal ik nog een hele tijd blijven ook.

Gezichtsverzorging

Tijdens het schrijven van deze post besefte ik plots dat ik vergeten ben de gezichtsverzorging apart op foto te zetten. De uitleg over de producten vind je hieronder, de foto volgt later deze week.

Ik gebruik de Clean-Ac Cleansing Cream en Cream van Avène dagelijks. De Clean-Ac-lijn is speciaal gecreëerd om huidjes te verzorgen die behandeld worden tegen acné. Ik begon deze producten vorig jaar te gebruiken op aanraden van mijn dermatologe en ben er zeer tevreden mee.

Opnieuw kopen? Ja, dus.

Het laatste product dat ik opgemaakt heb, is Sensibio H2O van Bioderma. Dit micellair water is niet voor niets een cultproduct: het reinigt grondig en is tegelijkertijd lief voor de meest gevoelige huidjes.

Opnieuw kopen? Er staat al een nieuwe fles in mijn badkamerkast.

11 Reacties to “Opgemaakt #1”

 1. Jana november 12, 2013 bij 8:44 pm #

  Amai wat een empties, maar dan is het teminste ook gebruikt haha. Ben nu ook wel eens benieuwd naar die handtas die je man besteld heeft ! x Jana

 2. robin november 12, 2013 bij 9:54 pm #

  wat veel! ik vind de Chanel mascara ook super fijn. en de Lush Charity Pot lijkt mij wel wat 😀 cacao ❤

  • chitchatontherocks november 12, 2013 bij 10:03 pm #

   Ja, het is idd wel veel maar da’s gewoon omdat het de eerste keer is ;-). Volgende maand zal het héél wat minder zijn. Langste post die ik ooit geschreven heb denk ik hahaha!

 3. beautyjuf november 13, 2013 bij 7:55 am #

  Wow, wat veel..! 🙂 Erg leuk om te zien wat je zoal gebruikt.

 4. Jana november 13, 2013 bij 9:17 am #

  Deze posts vind ik ook altijd leuk om te zien! Het miscellaire water van Bioderma moet ik toch echt heel erg dringend kopen! Van de werking van de Rexona deo ben ik zelf wel tevreden al vind de geur ook wat minder.

 5. Kiss & Make-up november 13, 2013 bij 1:46 pm #

  Ik zou dat ook wel eens willen doen, alle lege dingen bijhouden. Maar ik kom nu al serieus plaats te kort, dus voorlopig gaat alles wat op is immediatemente in de vuilbak 🙂 Maar ik vind zo’n artikels wel altijd tof om te lezen.

 6. Elisse november 13, 2013 bij 2:29 pm #

  Ik vind dit soort posts ook altijd leuk om te lezen, dus hoera! Wow, chapeau trouwens dat je zo’n heel potje blush/lip-kleur hebt opgekregen! Ik dacht eerst dat ’t nagellak was en was al helemaal verbaasd!

 7. elegantic november 13, 2013 bij 4:09 pm #

  Mooie producten heb je opgemaakt! (:

 8. maximealexandra november 14, 2013 bij 9:26 am #

  Wat veel zeg! Mooie producten gebruik je ook! Ik ben erg benieuwd naar de crème van Kiehl’s, klinkt heel goed.

 9. Jhemyla november 14, 2013 bij 4:21 pm #

  WAUW wat heb jij veel opgemaakt zeg! Mooie producten vooral van Kiehl’s.

 10. Mme Sophistique november 16, 2013 bij 9:00 am #

  haha ik begin altijd met cellullitiscreme maar ik kan het echt nooit volhouden 😦 dan lig ik al in m’n bed en heb ik er geen zin meer in 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: