Have you met Maurice?

8 Nov

_MG_1028Moest je ’t nog niet gemerkt hebben (*): handwerken = hip. In mijn omgeving breien, haken en naaien vrouwen zich te pletter om daarna tevoorschijn te komen met de meest prachtige creaties. Helaas hoor ik zélf niet in dat rijtje thuis. Met het schaamrood op de wangen geef ik toe: ik ben niet mee met de trend. De reden? Ik ben gewoon niet handig! Hoe vaak je mij ook probeert wijs te maken dat breien echt supergemakkelijk is, ik denk dat ik nog eerder vloeiend Chinees zou leren spreken…

Gelukkig kan ik mijn knitwear kant-en-klaar kopen bij Maurice, het label van actrice en voormalig Ketnet-wrapster Véronique Leysen. Véroniques collectie – die ze overigens naar haar opa noemde – bestaat uit handgemaakte mutsen, sjaals en badcapes van de beste en puurste wol. ‘Elke Maurice is bovendien uniek’, vertelt Véronique. ‘Suggesties en persoonlijke requests van klanten worden dan ook erg geapprecieerd!’

_MG_0478_MG_0449_MG_2845-2_MG_2999-2Als jij wél een Handige Harriët bent, kan je Véronique overigens ook uitnodigen voor een brei-workshop bij je thuis of kan je haar boek ‘Nog een breiboek?!’ in huis halen.

Online shoppen en meer leuke ontwerpen zien kan op www.mauriceknitwear.com.

(*) En daaruit zou ik alleen maar kunnen afleiden dat je het voorbije jaar in een grot ver van de bewoonde wereld hebt gewoond.

10 Reacties to “Have you met Maurice?”

 1. dianaapbl november 8, 2013 bij 5:34 pm #

  Heel mooi, alleen zo duur 😦

 2. robin november 8, 2013 bij 9:05 pm #

  ziet er leuk uit 😀

 3. Kiss & Make-up november 9, 2013 bij 10:27 am #

  Ik ben geen mutsenmadam, maar een goeie dikke sjaal is onmisbaar voor mij in de winter 🙂

 4. Birds4Free november 9, 2013 bij 11:20 am #

  Had er al van gehoord, snel de site eens checken! Het is een mooi concept 🙂

 5. maximealexandra november 9, 2013 bij 5:43 pm #

  Ziet er leuk uit allemaal, Ik zou nu wel een dikke sjaal kunnen gebruiken!

 6. De Dotties november 10, 2013 bij 10:17 pm #

  Ik hou wel van dikke sjaals en mutsen!

 7. Stephniie november 10, 2013 bij 10:48 pm #

  Die eerste is echt té leuk. Want!

 8. Jhemyla november 11, 2013 bij 3:05 pm #

  Aaaaah ik vind ze allemaal leuk!!

 9. Evita november 12, 2013 bij 10:34 am #

  Die sjaal met kap aan is super! Want it, maar oh boy, zo duur!!

 10. beautybandita november 18, 2013 bij 8:55 am #

  Helaas heb ik er de geduld niet voor (en de tijd), maar het ziet er super uit!

  Liefs,

  Maria

  PS: I’m back from my holiday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: