Maybelline Baby Lips Intense Care

4 Nov

DSCF2236Ik denk niet dat ik overdrijf als ik de Baby Lips van Maybelline één van de hypes van het moment noem. De vrolijke lipbalms – jawel, balmS, want Baby Lips bestaat in 6 varianten – passeren de revue op zowat elke blog én worden ook overal bejubeld.

Ik was al een tijdje op zoek naar deze Intense Care en vond ‘m het voorbije weekend bij Auchan, een supermarkt net over de Franse grens. Ondertussen testte ik mijn Baby Lips Intense Care enkele dagen uit en kan ik maar tot één conclusie komen: wat een goeie prijs/kwaliteitsverhouding! Voor nog geen € 4 haal je met deze lipbalm immers een zéér goed product in huis. Baby Lips Intense Care zit in een mooie verpakking (lekker poppy met dat geel en roze, I like!), ruikt heerlijk naar kers en amandel en én maakt mijn lippen superzacht.

Laat ik het erop houden dat mijn Crème De Rose van Dior– die met zijn prijskaartje van € 23,20 een pak duurder is – serieuze concurrentie heeft…

DSCF2235DSCF2234Wil je Baby Lips Intense Care van Maybelline zélf kopen? Dat kan in de supermarkt én online bij bol.com. Je mag voor mij altijd nog Baby Lips Peach Kiss in je winkelmandje gooien *wink wink*!

14 Reacties to “Maybelline Baby Lips Intense Care”

 1. stellazeimpekis november 4, 2013 bij 8:37 pm #

  ik ben al zo lang opzoek naar deze maar vind et nergens ik woon in belgie en ik denk dat we deze hier niet hebbe ): x

 2. k. november 4, 2013 bij 8:58 pm #

  Toevallig heb ik vandaag de Cherry Me variant hiervan gekocht! Ze vliegen inderdaad als zoete broodjes over de toonbank, ik moest naar drie winkel om hem te vinden.. Maar ben er wel super blij mee. 🙂

 3. Diana november 4, 2013 bij 9:19 pm #

  Ze moeten eens een citroenvariant maken en ik koop de winkels leeg!

 4. Sarah november 4, 2013 bij 10:05 pm #

  Ik ben echt heel benieuwd naar de babylips! Heb er zelf nog geen aangeschaft.

 5. saporidellavita november 4, 2013 bij 10:13 pm #

  Deze lijken me echt heel fijn!

 6. Iris - The Beauty Magazine november 4, 2013 bij 10:49 pm #

  Oh die ken ik nog niet! Maar klinkt echt goed!

 7. Jewelyz november 5, 2013 bij 7:01 am #

  Ah wat fijn dat dit bij Bol.com te bestellen is! Handig 😉

 8. Mme Sophistique november 5, 2013 bij 8:51 am #

  ik ben er echt super nieuwsgierig naar 😀 toch maar eens virtueel langs bol dus 😀

 9. Kiss & Make-up november 5, 2013 bij 3:09 pm #

  Awesomeballs! Ik moet ze nog steeds proberen!

 10. elegantic november 5, 2013 bij 6:15 pm #

  Ik vind ze ook erg fijn!

 11. Esmée Lifestyle november 6, 2013 bij 9:30 pm #

  Ze lijken me echt fijn en ik moet er gewoon 1 hebben. Hij staat zeker op mijn verlanglijstje. x

 12. Cynthia november 15, 2013 bij 5:18 pm #

  Ik ben hier nu toch wel erg benieuwd naar, binnenkort maar eens op zoek gaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: