Boekenbeurs 2013: mijn buit!

3 Nov

DSCF2233Nog tot en met 11 november kan je in de Antwerp Expo de 77ste (!) Boekenbeurs bezoeken. Ik trok er vrijdag al naartoe, en dat gewapend met een heus verlanglijstje. Like a real booknerd, I know ;-)… 

Ik vond niet alles wat ik zocht – ik had er niet meer bij stilgestaan dat je op de Boekenbeurs geen engelstalige boeken kan kopen -, maar kwam wel thuis met deze buit:

‘Happy Nails’ – Elfi De Bruyn

Elfi De Bruyn van Glam At Heart toont je in dit boek – dat nog maar sinds deze week in de winkelrekken ligt – hoe je in een handomdraai vrolijke nagels kan creëren. Ben je gek op nail art? Dan is dit een echte must-have! 

‘De Laatste Dochter’ – Jane Casey

I’m a sucker for literaire thrillers. Serieus: hoe gezellig is het om op een koude herfstavond in de zetel of in bad een spannend boek te lezen?! In het verleden las ik al twee boeken van Jane Caesy (‘Spoorloos’ en ‘Brandbaar’) en ik  vond ze allebei super. ‘De Laatste Dochter’ stond dan ook bovenaan mijn verlanglijstje.

‘Waar eet?’ – De Morgen

Naar de gelijknamige rubriek uit De Morgen Magazine. Dit boekje zag ik twee jaar geleden al op de Boekenbeus. Ik kocht het toen niet en had daar achteraf spijt van. Vorig jaar vond ik het nergens, maar dit jaar wél.

‘En uit de bergen kwam de echo’ – Khaled Hosseini 

Als ik op reis ga neem ik altijd één boek mee dat ik niet per se wil houden. Ik vind het immers superleuk om ter plaatse boeken te ruilen. Dit jaar ruilde ik één van mijn boeken op Gili Air in voor ‘The Kite Runner’ van Khaled Hosseini. Ik vond het zo goed, dat ik meteen na de reis begon aan ‘Duizend Schitterende Zonnen’,  Hosseini’s tweede roman. En aangezien die ook bijna uit is, kocht ik op de boekenbeurs ‘En uit de bergen kwam de echo’. Ik ben benieuwd!

Houden jullie van lezen? If so: welke boeken raden jullie me zeker aan?

Nog een fijne zondagavond!

 

 

 

12 Reacties to “Boekenbeurs 2013: mijn buit!”

 1. Esmée Lifestyle november 3, 2013 bij 5:51 pm #

  Ik lees niet graag boeken, ik ben echt een blog lezer. Maar ik wens je veel lees plezier! x

 2. beautyjuf november 3, 2013 bij 6:40 pm #

  Brandbaar van Jane Casey ben ik op dit moment aan het lezen. Sterk verhaal! Spoorloos vond ik ook erg goed. Ik ben nieuwsgierig naar jouw boek van deze auteur.

 3. Birds4Free november 3, 2013 bij 6:55 pm #

  Ik lees veel young adult, dus ik denk niet dat ik je kan helpen! Er waren in de Boekenbeurs wel leuke Engelse boeken!

  • chitchatontherocks november 3, 2013 bij 7:16 pm #

   Echt? Waar dan ergens? Ben ik in mijn frustratie waarschijnlijk knal voorbij gelopen! Ik wou een Young Adult boek ook, in het Engels. ‘The Fault in Our Stars’ van John Green!

   • Stephniie november 3, 2013 bij 8:14 pm #

    En idd, ook redelijk veel Engels normaal! Ik koop amper Nederlands, dus ik kom van de boekenbeurs ook altijd met een buit Engelse lectuur ^^

 4. Stephniie november 3, 2013 bij 8:13 pm #

  Ik hou van de boekenbeurs!

 5. De Dotties november 3, 2013 bij 10:35 pm #

  Ik ben helemaal gek op van die cliché romans,*zucht* kan er niet genoeg van krijgen.

 6. Mme Sophistique november 4, 2013 bij 7:34 am #

  aaah ik hou zo van de boekenbeurs, maar heb echt geen tijd om te gaan dit jaar 😦

 7. Jhemyla november 4, 2013 bij 6:23 pm #

  Ik ben ook echt gek op lezen. Kan er zo ontspannen van worden

 8. saarie november 14, 2013 bij 7:29 pm #

  Heb enkel het boek van Khaled Hosseini gelezen en dat was weer een topper! Cadeau gekregen van de hubby 😀 Jammer dat ik niet op de boekenbeurs geraakt ben, de eerste keer dat ik deze jaarlijkse traditie mis. Volgend jaar ga ik zeker terug. I love books!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: