Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

21 Okt

DSCF2193Vandaag stel ik aan jullie voor: mijn holy grail in de badkamer! Aangezien ik letterlijk overal goeie reviews las over de vernieuwde Advanced Night Repair van Estée Lauder, besloot ik ‘m begin september te gaan kopen. Een dikke maand later kan ik met de hand op het hart zeggen dat ik daar nog geen seconde spijt van gehad heb. 

DSCF2199De beloftes die het onlangs vernieuwde  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Compley II – want zo heet dit product voluit – maakt zijn niet min: het serum richt zich op de zichtbare tekenen van huidveroudering en zou lijnen en rimpels minder zichtbaar maken, de huid steviger doen aanvoelen én ze er ook jonger laten uitzien. Klinkt veelbelovend en bovendien érg verleidelijk voor een zekere blogster die onlangs 30 werd en dagelijks in de spiegel speurt naar fijne lijntjes en lachrimpels…

DSCF2201Heel erg leuk vind ik dat je het serum aanbrengt met bovenstaand pipetje. Dit werkt niet alleen hygiënisch, maar het doseert ook makkelijk. Handig, want je hebt maar één tot twee druppels Advanced Night Repair nodig per keer.

DSCF2202Het product zélf heeft een bruinige kleur en is zo goed als geurloos. Als je het hebt aangebracht, trekt het bijna onmiddellijk in (big like!) en ik vind dat je huid er meteen lekker  fris uitziet. Het kan natuurlijk zijn dat het gewoon wishful  thinking is van mijn kant (al twijfel ik daaraan, anders zou niet iederéén dit serum zo awesome vinden), maar ik heb inderdaad altijd het gevoel dat mijn huid er properder, frisser en egaler uitziet als ik een nachtje heb geslapen met Advanced Night Repair op m’n snoet.

DSCF2203Ik ben zelfs zo’n grote fan dat ik nu ook Idealist, dat andere serum van Estée Lauder op mijn wishlist heb gezet.

Hebben jullie de vernieuwde Advanced Night Repair al geprobeerd?

8 Reacties to “Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II”

 1. Jhemyla oktober 21, 2013 bij 6:55 pm #

  Ik heb hier nog de eerste versie van, die is ook super goed!

 2. Saar oktober 21, 2013 bij 8:15 pm #

  Ik heb ook de eerste versie: fan!

 3. twinkelbella oktober 21, 2013 bij 9:23 pm #

  Deze staat heel hoog op mijn verlanglijstje! Lijkt mij zo fijn!

 4. Kiss & Make-up oktober 22, 2013 bij 9:26 am #

  Ik heb ‘m ook en ik vind hem ook fantastisch. Ik zie ECHT verschil.

 5. Kim oktober 22, 2013 bij 5:29 pm #

  Deze staat op mijn wishlist! Ik heb hier eens een staaltje van gehad, en toen was ik verkocht.. Alleen jammer van de prijs, anders had ik hem allang gekocht!

 6. Esmée Lifestyle oktober 23, 2013 bij 6:09 pm #

  Klinkt heel goed! Ik vind het zelf niet zo nodig, maar toch. (:

 7. Mme Sophistique oktober 24, 2013 bij 3:12 pm #

  I love this shit, echt superfijn spul! ik heb nog de oude versie (ondertussen mijn tweede flesje) en ik ben heel benieuwd naar deze nieuwere variant

 8. xwiesx oktober 24, 2013 bij 5:45 pm #

  Hij lijkt me zo fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: