Currently listening to…

16 Okt

Music was my first love, and it will be my laaaaaaast! Oké, dat is misschien licht overdreven, maar het is wel een feit dat ik een enorme muziekliefhebber ben. Ik zit elke dag zo’n 3 uur in de auto om naar mijn werk te gaan en weer terug te komen en ik doe eigenlijk de hele tijd niets anders dan luidkeels meezingen met mijn iPod of mijn cd du jour. Daarnaast heb ik ook een nogal uitgebreide muzieksmaak: pop, rock, hiphop, r&b… er zijn eigenlijk weinig genres die ik niet kan smaken. Dit zijn mijn favoriete albums van het moment:

Haim – ‘Days Are Gone’

DaysAreGone‘Honey and I’, ‘Don’t Save Me’ en ‘Running If You Call My Name’ zijn maar drie van de vele pareltjes die op deze debuutplaat van de zusjes Alana, Danielle en Este Haim staan. In het begin van het jaar werd Haim overal uitgeroepen tot één van de muzikale revelaties van het jaar en ik ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. 

Arctic Monkeys – ‘AM’

AMToen ik ‘Do I Wanna Know’ van Arctic Monkeys voor de zomer voor het eerst op de radio hoorde, was ik meteen geïntrigeerd. Ik vond het nummer meteen catchy en ook gewoon sexy en kon amper wachten tot ‘AM’ in september EIN-DE-LIJK uitkwam. Mijn geduld werd beloond met een érg degelijke rock-‘n-rollplaat. Mijn persoonlijke hoogtepunten buiten ‘Do I Wanna Know’? ‘Arabella’ en ‘I Wanna Be Yours’.

Miley Cyrus – ‘Bangerz’

bangerzThe cool kids won’t like this, maar ik ben gek op de nieuwe van Miley Cyrus. De zangeres werkte voor ‘Bangerz’ samen met hiphopproducer Mike Will Made It en boy oh boy dat leverde best een lekkere popplaat op. Mijn favoriete nummers van dit album? ‘4X4’, ‘Wrecking Ball’, ‘Do My Thang’ en ‘Someone Else’, stuk voor stuk songs die leuk ineen zitten en gewéldig mee te brullen zijn in de auto.

Welk zijn jullie favoriete artiesten en/of albums van het moment?

10 Reacties to “Currently listening to…”

 1. Mieke oktober 16, 2013 bij 8:00 pm #

  Leuk Bibsie, ik probeer je mij voor te stellen, al kweelend in de wagen 🙂 Hoeraa!

 2. Jhemyla oktober 16, 2013 bij 8:45 pm #

  Ik ben ook gek op Miley Cyrus. Al vind ik haar nieuwe look nog steeds verschrikkelijk.

 3. Ans oktober 17, 2013 bij 7:56 am #

  ’t Is iets compleet anders & you love it or you hate it, maar de laatste Nine Inch Nails is GEWELDIG! De laatste P!nk maakt me ook altijd vrolijk 🙂

 4. kelly jaspers oktober 17, 2013 bij 7:58 am #

  leuk! leuke blog
  http://www.we-heart-fashion.com

 5. Jana oktober 17, 2013 bij 11:37 am #

  Leuk om te lezen ! Vind Bangerz ook een best goed album x

 6. Kiss & Make-up oktober 18, 2013 bij 8:53 am #

  Miley Cyrus haar muziek is inderdaad best goed. Je mag gewoon niet aan de teenkrullende video’s denken, lol.

 7. Diana oktober 18, 2013 bij 9:51 am #

  Allez nu, gene One Direction hier tussen? 😀

 8. Lyana Van Mingeroet (@Birds4free) oktober 18, 2013 bij 4:25 pm #

  Ik heb ook net de nieuwe van Miley Cyrus ontdekt!

 9. Mme Sophistique oktober 20, 2013 bij 9:53 am #

  hihi ik ben ook stiekem fan van de nieuwe miley 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: