Week+end

10 Okt

hanger TRIANGLE blush’t Is gloednieuw, 100% Belgisch en heeft een enorm hoog HEBBEN-gehalte… Jup, I’m talking about Week+end, Kim Van Vlasselaers label van handgemaakte juwelen uit Fimoklei en zilver. Toen thirty something Kim zo’n 3 jaar geleden compleet opgebrand raakte door haar job als jurist, besloot ze ontslag te nemen om ‘iets creatiefs’ te gaan doen. Ze ontdekte dat juwelen ontwerpen haar ding was en schoolde zich bij. Het resultaat is de eerste collectie van Week+end, vol veelzijdige ontwerpen die je uitdagen om zélf creatief te zijn. ‘Ik heb een zwak voor Scandinavisch design’, legt Kim uit. ‘Het is praktisch, conceptueel en minimalistisch  vormgegeven. Dat wilde ik ook realiseren met Week+end. Ik wilde iets maken dat je elke dag kan dragen en dat je naar eigen smaak kan aanpassen.’ De huidige collectie van Week+end bestaat uit oorstekers met twee sluitingen – een gewone en ééntje met bedeltje – en halskettingen met aan de ene kant een kleur en aan de andere kant een streepjespatroon. Ik ben alvast grote fan!

hanger SQUARED oorsteker SQUAREoorstekers SQUARE, TRIANGLE, ROUNDoorsteker ROUND lemonoorsteker SQUARE blushoorsteker TRIANGLE skyReady to start YOUR Week+end? Bezoek dan de website (webshop vanaf eind oktober) en/of Facebookpagina van het label. Zeg maar dat Birte je gestuurd heeft ;-).

7 Reacties to “Week+end”

 1. Kiss & Make-up oktober 10, 2013 bij 6:51 pm #

  Oeh ja, inderdaad wreed hebbenhebbenhebben is dit 😀

 2. Diana oktober 10, 2013 bij 8:17 pm #

  De oorbellen op de laatste foto vind ik het mooiste!

 3. Beauty Koning oktober 10, 2013 bij 10:12 pm #

  Wat een mooie sieraden. 🙂 De ketting is cute, maar de oorbellen zien er ook goed uit hoor! Ook van die unieke sieraden.

 4. Mme Sophistique oktober 11, 2013 bij 2:21 pm #

  oeh i like! helemaal mijn stijl

 5. Kato oktober 11, 2013 bij 5:24 pm #

  ze zien er zo leuk uit!!!! xxx

 6. The Beauty Magazine oktober 13, 2013 bij 2:01 pm #

  Oh wat een leuke dingetjes!

 7. Nadine december 7, 2013 bij 1:23 pm #

  wij vinden het gewoon de Max!!!!
  Nadine & Maggy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: