Isabel Marant voor H&M: mijn 2 favorieten!

2 Okt

IsabelMarantToen ik op een zonnige ochtend in Bali op mijn smartphone even het laatste nieuws in het thuisland checkte, ontdekte ik dat de volledige collectie van Isabel Marant voor H&M was vrijgegeven. Ik deed er bijna een uur over om alle stukken te bekijken (damn you, slechte Wi-Fi-verbinding), maar ik had het ervoor over. Meteen sprongen twee items uit deze collectie er voor mij uit: de cardigan met kap en etnische print én de lederen laarsjes met fringe, op de foto hierboven allebei gedragen door Alek Wek. Aaaaaaaah, was het maar al 14 november…

IsabelMarant1IsabelMarant2Prijzen: € 129 voor de cardigan, € 199 voor de laarzen. De volledige collectie kan je onder andere bekijken op www.elle.be. Wil jij iets kopen uit deze lijn of zeggen de designersamenwerkingen van H&M je niet zo veel?

6 Reacties to “Isabel Marant voor H&M: mijn 2 favorieten!”

 1. Robby oktober 2, 2013 bij 7:00 pm #

  hi leuke trui

 2. Esmée Lifestyle oktober 2, 2013 bij 7:58 pm #

  Ik vind de collectie erg leuk! Mooie favorieten. x

 3. Stephniie oktober 2, 2013 bij 9:21 pm #

  Zo leuk! Zou er zo graag van de truien of zo wat te pakken krijgen, maar ik weet niet of k het kan, zo in de rij gaan staan… 😦 Wel de eerste collectie ooit die me het doet overwegen.

 4. Rowan - Rebels maar Romantisch oktober 3, 2013 bij 8:52 am #

  Ik ben ook zooo smoorverliefd op die laarsjes!

 5. Mme Sophistique oktober 3, 2013 bij 3:43 pm #

  de laarsjes zijn heel erg leuk, maar denk niet dat ik richting h&m ga lopen ervoor..

 6. Let's Do It Chic oktober 4, 2013 bij 9:15 pm #

  Ahh super leuk allemaal! Maar inderdaad ik zie mezelf ook niet dringen in de winkels, ik ga tegen die tijd online proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: