Mini haul Ici Paris XL

2 Sep

DSCF1191Vorige donderdag zat bij de krant Het Laatste Nieuws een kortingsbon van 10 euro voor de Ici Paris XL. Dat kwam mij héél goed uit, want ik was nog op zoek naar de pérfecte nagellak voor the wedding deze zaterdag.

DSCF1193Alsof het meant to be was (maar in feite gewoon omdat ik zo houd van hun nagellakken), liep ik in de Ici Paris recht op het Chanel-hoekje af. Mijn oog viel op Elixir, een rode nagellak die ongeveer dezelfde tint heeft als enkele accessoires – ik weet dat dit vaag klinkt, maar ik wil niks verklappen – die ik zaterdag ga dragen. Die ging dus sowieso mee naar huis.

DSCF1192Daarnaast verwende ik mezelf ook met een product dat al ééuwen op mijn wishlist stond: de Advanced Night Repair van Estée Lauder, die recent vernieuwd werd. Welcome in the family, baby, let’s make some sweet sweet memories together!

Welk product staat er al eeuwen op jullie wishlist?

11 Reacties to “Mini haul Ici Paris XL”

 1. Jana september 2, 2013 bij 3:09 pm #

  leuk nagellakje! 😀
  x Jana

 2. birds4free september 2, 2013 bij 3:26 pm #

  Super nagellak! Ik zou ook wel eens een duur nagellakje van een merk als Chanel hebben, maar dat komt er dus niet van 😦 Daarom zijn bonnen handig! 😀 Een review ervan zie ik dus zéker zitten om te kijken of het de moeite waard is.

 3. Kim september 2, 2013 bij 4:36 pm #

  Oh de advanced night repair staat ook al jaren op mijn wishlist sinds ik ooit eens een staaltje heb mogen proberen! Jammer dat het zo duur is, maar als ik eens een kortingbon heb, ga ik hem toch ook eens ooit aanschaffen 🙂

 4. Eline september 2, 2013 bij 4:41 pm #

  Supermooi nagellakje!

 5. Jhemyla september 2, 2013 bij 5:41 pm #

  Wauw die nagellak ziet er prachtig uit, ben benieuwd naar de swatch

 6. Lidewij september 2, 2013 bij 6:32 pm #

  Wow, wat een prachtig lakje! Ik ben benieuwd naar je accessoires, ben dol op die kleur 😀

 7. Kiss & Make-up september 2, 2013 bij 7:19 pm #

  Oh man, goeie keuze! Wat een geweldig kleurtje 🙂

 8. Esmée Lifestyle september 3, 2013 bij 4:52 pm #

  Wat een mooie producten! x

 9. beautiliciousworld september 3, 2013 bij 9:13 pm #

  Wauw dat lakje is echt supermooi!

 10. Mme Sophistique september 4, 2013 bij 6:43 pm #

  da’s niet slecht geshopt! ik heb nog een oude ANR meegegrist, die zijn goedkoper :p en daar ben ik toch ook gek op

 11. Jewelyz september 5, 2013 bij 7:58 am #

  Oh dat lakje van Chanel ziet er heel mooi uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: