Deauty Best Of Box

28 Aug

DSCN6977Naar aanleiding van hun eerste verjaardag – hip hip hoera! – verzamelden de mensen van Deauty hun favoriete producten van het voorbije jaar in 4 verschillende Best Of Boxen. Ik bestelde voor € 15 (inclusief de verzendingskosten, that is) de Selection #1-box en trof hem vandaag aan in mijn postvakje. Benieuwd geworden naar de inhoud van mijn box? Lees dan vooral verder!

DSCN6978DSCN6980Nuxe Huile Prodigieuse, 30 ml.

DSCN6985Eén van de voornaamste redenen waarom ik deze Best Of Box koos. De Huile Prodigieuse van Nuxe is al jarenlang één van de vaste producten in mijn badkamerkastje en deze kleine verpakking leek me superhandig om mee te nemen op honeymoon (jup, binnen twee weken zit ik op Bali!).

Clinique High Impact Mascara 01 Black, 3,5 ml.

DSCN6988Deze mascara belooft je wimpers te verlengen en te krullen met een mooi, natuurlijk resultaat. Klinkt erg goed en ik ben dan ook benieuwd of hij z’n beloftes kan waarmaken!

L’Oréal Paris Super Liner Blackbuster, full size.

DSCN6987Om de één of andere reden lijkt deze Super Liner me een eyeliner for dummies. Ik ben enorm onhandig en waag me bijna nooit aan een lijntje boven of onder m’n ogen, maar deze stift ziet er énorm gebruiksvriendelijk uit.

René Furterer Karité Set , 15 ml.

DSCN6990De haarproducten van René Furterer worden gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën en plantenextracten die hun diensten al bewezen hebben. Hoe kunnen ze dan niét lief zijn voor je haren?! Bovendien worden deze producten ook ethisch verantwoord geproduceerd, want René Furterer zet zich in voor de eerlijke handel in Sheaboter in Burkina Faso. What’s not to love?! 

The Body Shop Olive Body Butter, 50 ml.

DSCN6984Ook de Olive Body Butter gaat zeker en vast mee naar Bali. De body butters van The Body Shop hebben een goeie reputatie omdat ze de huid op en top hydrateren en verzachten. Deze stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje omdat hij zo lekker ruikt.

Lamazuna natuurlijke zeep, full size, 100 gr.

DSCN6983Op de Deauty-website las ik dat deze Syrische zeep geschikt is voor de meest gevoelige huidjes én dat ze aanbevolen wordt bij acné en een droge huid. Echt iets voor mij dus, want ik krijg gemakkelijk puistjes, maar mijn huid voelt ook vaak droog en trekkerig aan. Ik sta met andere woorden te trappelen om de savon d’Alep uit te testen en ik houd jullie op de hoogte van mijn experiment ;-).

Hebben jullie een abonnement op Deauty? Zouden jullie er ééntje overwegen?

Meer lezen over Deauty én de andere Best Of Boxen bekijken kan op www.deauty.be.

13 Reacties to “Deauty Best Of Box”

 1. elegantic augustus 28, 2013 bij 8:22 pm #

  Mooie producten!

 2. Stephniie augustus 28, 2013 bij 9:43 pm #

  Die liner is supergoed! Ik heb er nog een review over klaar staan voor 1 van de dagen, hij werkt zo fijn!

 3. Kim augustus 29, 2013 bij 8:18 am #

  Mooie producten!

 4. kisseslexi augustus 29, 2013 bij 9:52 am #

  Ooh wat een heerlijke producten allemaal!

 5. Kiss & Make-up augustus 29, 2013 bij 10:34 am #

  Leuke selectie vind ik! Die body butter heb ik zelf ook.

 6. Jewelyz augustus 29, 2013 bij 11:50 am #

  Mooie producten dit keer! De mascara gebruik ik zelf ook van Clinique, hij is erg fijn.

 7. Lidewij augustus 29, 2013 bij 1:36 pm #

  Ziet er leuk uit! Dit was ook de box waar je uit een variant met het Revitalish serum kon kiezen toch? Die wilde ik wel, maar die was natuurlijk meteen uitverkocht 😉 deze is eigenlijk ook hartstikke leuk, stom dat ik die niet heb gedaan!

 8. Jhemyla augustus 29, 2013 bij 3:56 pm #

  Wat zitten er een mooie producten in zeg

 9. robin augustus 29, 2013 bij 9:34 pm #

  zo’n body butter is altijd wel fijn! 🙂

 10. Mme Sophistique augustus 30, 2013 bij 6:25 am #

  die zeep klinkt interessant!

 11. Zoe_Olea augustus 30, 2013 bij 4:02 pm #

  Goeie keuze, deze box! Ik heb de ‘gewone’ anniversary box besteld 🙂 Van 3 van de 5 producten ben ik heel erg tevreden!

 12. Esmée Lifestyle augustus 30, 2013 bij 5:26 pm #

  Wat een leuke box, er zitten mooie producten in! x

 13. Stéphanie B. september 3, 2013 bij 7:33 pm #

  Ik heb deze ook besteld! Ik vond die Body Butter echt fantastisch goed, heel anders dan de andere. En die Mascara vond ik fantastisch. Plus natuurlijk die Lhuile van Nuxe. hmmm. Goede keuze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: