New in: de Cat Bodysuit van Lazy Oaf

25 Aug

871912494Voor de zomer nam ik op de Facebookpagina van het Britse label Lazy Oaf deel aan een wedstrijd om een kledingstuk naar keuze te winnen. Het enige wat je moest doen, was zoveel mogelijk mensen diezelfde Facebookpagina laten liken én een comment laten plaatsen. Ik stelde een plan op (dat vooral inhield dat ik mijn Facebookvrienden enkele dagen zou gaan stalken), ging over tot actie én kwam enkele dagen later als winnaar uit de bus. Uit de collectie van Lazy Oaf koos ik deze Cat Bodysuit, die ik ON-GE-LOOF-LIJK schattig vind. Het eerste exemplaar dat ze me opstuurden ging helaas verloren in de post, zodat ik mijn geliefde bodysuit nog maar sinds kort in mijn bezit heb. Jammer, want de zomer is bijna voorbij, maar ik kan m’n bodysuit gelukkig nog meenemen op huwelijksreis en een outfitpostje volgt achteraf. I swear! Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

DSCF1178DSCF1177Meer zien? Surf dan asap naar de website van Lazy Oaf!

9 Reacties to “New in: de Cat Bodysuit van Lazy Oaf”

 1. Robby augustus 25, 2013 bij 7:56 am #

  sweet

 2. Lieze augustus 25, 2013 bij 10:19 am #

  Supercute!

 3. Kiss & Make-up augustus 25, 2013 bij 2:34 pm #

  Meow!

 4. Kim augustus 25, 2013 bij 9:48 pm #

  Deze is echt heel leuk, schattig!

 5. Stephniie augustus 25, 2013 bij 10:55 pm #

  Too cute!

 6. Fashion Maniacs augustus 26, 2013 bij 5:54 am #

  heeel erg gaaf!

 7. kisseslexi augustus 26, 2013 bij 9:12 am #

  Wat ziet hij er gaaf uit!

 8. Elisse augustus 26, 2013 bij 1:07 pm #

  Oooh, ik kwam hem vorige week tegen in de webshop en hij staat nu op mijn wishlist. Gelukzak zeg! Waarschijnlijk een vrouwelijke postbode die de catsuit maar voor zichzelf wilde houden, haha

  • chitchatontherocks augustus 26, 2013 bij 5:51 pm #

   Ja, ik vraag me écht af waar ie ergens zit :-). Hopelijk is het een mannelijke postbode die ‘m gehouden heeft. That would make my day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: