Tag: Before I Die

19 Aug

Nu ik 30 ben geworden durf ik af en toe al eens na te denken over de zin van het leven… Naaaaaah, just kidding :-). Ik botste vandaag op de tag Before I Die en vond ‘m zo leuk dat ik besloot ‘m zélf ook te doen op Chit Chat. Hieronder vinden jullie dus mijn bucket list oftewel alles wat ik zéker nog wil doen voor ik sterf.

bid1bid2bid3bid4bid5bid6bid7bid8bid9bid10bid11bid13Vinden jullie mijn bucket list herkenbaar of totaal niet? En wat willen jullie nog doen voor jullie het loodje leggen?

Foto’s: www.beforeidie.tumblr.com.

PS: op mijn bucket list staat ook nog moeder worden, maar ik vond alleen een prentje met daarop ‘Have childrens with the love of my life’ en die gigantische spelfout wou ik ECHT niet op mijn blog ;-).

9 Reacties to “Tag: Before I Die”

 1. Robby augustus 19, 2013 bij 6:40 pm #

  hi

 2. Eline augustus 19, 2013 bij 6:55 pm #

  I’m with you on the sloth and the gay marriage!

 3. ninavanboxtel augustus 19, 2013 bij 8:25 pm #

  Leuk artikel!

  http://www.ohmyfashion.nl

 4. Kiss & Make-up augustus 20, 2013 bij 3:01 pm #

  Die derde hoop ik ook ooit te bereiken, en liever snel dan laat 🙂

 5. birds4free augustus 20, 2013 bij 4:39 pm #

  Super leuk artikel!

 6. Mme Sophistique augustus 21, 2013 bij 7:58 am #

  haha nu moet ik denken aan dat filmpje op Ellen van Kristen Bell en de sloth 😀 echt geniaal!

 7. Stéphanie B. september 3, 2013 bij 7:31 pm #

  Hahah zalige blogpost! Ik zie die ‘read a thousand books’ echt niet gebeuren in mijn leven, hoe graag ik het ook zou willen. En dat laatste is echt intrigerend. ‘to actually read the terms and agreements’ daar wil ik echt wel eens aan meedoen. Ik merk wel dat ik soms wel enkele hoofdstukken probeer te lezen, maar soms is het gewoon ‘oké NEXT’. ;). Love your writing style. Xx

  • chitchatontherocks september 3, 2013 bij 8:10 pm #

   Oh! Bedankt voor het compliment :-). Ik ga morgen rondkijken op Glitter Injection (love the name!), nu duik ik mijn bed in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: