Uitgetest: Coconut Water Moisture Mask van H&M

18 Jul

20130713_093322Een tijdje geleden kreeg ik van mijn collega Eva dit gezichtsmasker met kokos van H&M cadeau. Aangezien ik – zeker in de zomer – obsessed ben door alles wat naar kokos ruikt, was ik zeer benieuwd om het uit te testen. Vorig weekend was het zover en… ik moet zeggen dat ik teleurgesteld was. Toen ik het pakje openknipte, kwam me inderdaad een héérlijke kokosgeur tegemoet. Toen ik het masker in een dikke laag op mijn gezicht smeerde, merkte ik echter dat het geurtje een wel héél chemische ondertoon had. Ik heb het braaf 10 tot 15 minuten laten zitten, maar ik was blij dat ik het er weer af mocht spoelen.

De textuur zit wél goed. Het masker is niet te dik, niet te dun, makkelijk smeerbaar én ook relatief makkelijk opnieuw af te wassen (oef!).

Wat het masker voor mijn huid deed? Niet bijster veel. Op de verpakking staat dat het Coconut Water Moisture Mask reinigt en hydrateert. Mijn huid was na het afspoelen van het masker inderdaad proper en gehydrateerd, maar dat kan ook komen doordat ik ze op voorhand – zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven – had gereinigd en achteraf had verzorgd met mijn usual dagcrème.

Conclusie: heb je geen groot budget, maar wil je jezelf toch in de watten leggen met een maskertje? Dan is dit een budgetvriendelijke optie. Heb je een iets groter budget? Geef dan liever iets meer geld uit aan een maskertje dat je achteraf een zalig ‘ik heb me eens lekker verwend’-gevoel geeft.

20130713_093352DSCN6962

4 Reacties to “Uitgetest: Coconut Water Moisture Mask van H&M”

  1. Kiss & Make-up juli 18, 2013 bij 6:07 pm #

    Ik ben gek op maskertjes 🙂 Dit is volgens mij veel te rijk, maar de kokosnoot en de sheaboter erin geven mij toch zin om het te proberen.

  2. Eline juli 18, 2013 bij 7:20 pm #

    Oeh, kokosgeur is altijd wel heel erg fijn, toch maar een keer proberen!

  3. Jana juli 19, 2013 bij 11:49 am #

    Ik heb er een tijdje zelf mee in mijn handen gestaan en het niet gekocht uiteindelijk. Maar goed, het is altijd leuk om een welnessmomentje voor jezelf te hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: