That warm, fuzzy feeling…

16 Jul

20130716_192228Vandaag geen post over mode of beauty, maar wél over mijn favoriete plekje in mijn huis. Ken je dat warme, fuzzy gevoel dat je krijgt als het thuis gezellig is? Dat krijg ik sinds kort niet alleen als ik mijn bed inkruip, maar ook bij het zien van dit karretje dat Robby en ik vorige maand kochten bij Ikea. Het ding is eigenlijk bedoeld voor buiten, maar ik gooide er al mijn magazines in, zette onze vintage kauwgomballenautomaat erop en werkte af met enkele geurkaarsen van Ikea en Rituals. I love it! Wat is jullie favoriete plekje in huis?

6 Reacties to “That warm, fuzzy feeling…”

 1. Kiss & Make-up juli 16, 2013 bij 6:34 pm #

  Schoon karreke 🙂 Mijn favoriete plek is denk ik het terras! Gewoon omdat ik dat in Belgie nooit gehad heb, en daar nu dus extra van geniet.

  • chitchatontherocks juli 16, 2013 bij 6:36 pm #

   Is het ginder ook zo warm? Dan is het nu wel IDEAAL om van je terras te genieten!

   • Kiss & Make-up juli 16, 2013 bij 6:37 pm #

    Yep! 28 graden volgens ’t weerbericht, maar hier op de berg is ’t altijd wel wat koeler. Aangenaam zomerweer dus!

 2. maximealexandra juli 16, 2013 bij 7:12 pm #

  Ah wat een leuk karretje, helemaal mijn smaak!

 3. whatilovenl juli 17, 2013 bij 8:18 am #

  Wat een mooi karretje! zou ik zo voor mijn kamer willen 🙂

 4. Stéphanie B. september 3, 2013 bij 7:42 pm #

  Ziet er leuk uit! Heb er zelf ook vaak over zitten twijfelen of ik deze zou aanschaffen, vond het mooi, maar precies iets té prijzig voor wat het is. Is de kwaliteit wel de moeite? De manier hoe jij deze hebt gedecoreerd is echt prachtig. Oh, en, ik dacht dat dit karretje eigenlijk bedoelt was als bijzet karretje voor in de keuken. Om ontbijtgranen enzo dicht bij de hand te hebben. PS: mijn favoriet plekje thuis is overal achter de pc. (yes, totally addicted to my laptop)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: