New in: Ray-Ban Wayfarer met degradé-effect

13 Jul

DSCN6964De Ray-Ban Wayfarer en ik, da’s grote liefde. Welke andere zonnebril ik ook pas, ik vind gewoon dat ik het beste sta met een Wayfarer op mijn neus. Deze zonnebril met degradé-effect had ik een tijdje geleden al gespot en gepast bij Piets Brilcentrum in Kortrijk. Het was een coup de foudre van mijn kant, maar ik besloot ‘m te laten liggen omdat hij iets te duur is (€ 135) om in een impulsieve bui te kopen. Na enkele weken nadenken (Wil ik hem écht? Ja. Hoe lang is het geleden dat ik nog een zonnebril kocht? 4 jaar…), besloot ik vandaag om hem alsnog te gaan halen. Wat vinden jullie van mijn aankoop? Hot or not?

DSCN6966Hieronder ook een snelle selfie met mijn nieuwe aanwinst. Nevermind the duckface! 

DSCN6973Meer Ray-Bans zien kan op www.ray-ban.com.

5 Reacties to “New in: Ray-Ban Wayfarer met degradé-effect”

 1. Robby juli 13, 2013 bij 12:32 pm #

  ies niice hu

 2. Kiss & Make-up juli 13, 2013 bij 2:54 pm #

  Schoewen schoewen 🙂

 3. birds4free juli 14, 2013 bij 9:07 am #

  héél mooi!

 4. Melissa Giardina juli 14, 2013 bij 10:03 am #

  *Hot* !

 5. Mme Sophistique juli 14, 2013 bij 8:35 pm #

  oh hij is echt heel erg leuk! ik heb de gewone wayfarer in het bruin maar deze vind ik ook echt mooi staan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: