Getest en goedgekeurd: SteamCream

9 Jul

DSCN6955Een crème die je kan gebruiken voor je lijf, handen, gezicht en lippen, geschikt is voor de meest gevoelige huidjes én bovendien ook lief voor het milieu. Dat is de SteamCream in een notendop. Ik ontdekte deze multifunctionele crème op Fab, schafte me een blikje aan en… kan ondertussen niet meer zonder. De SteamCream dankt zijn naam aan de manier waarop hij gemaakt wordt: met de kracht van hete stoom worden de ingrediënten – die je ziet op het etiket op de foto hieronder – gemengd tot een emulsie met een smeuïge textuur die erg makkelijk uit te smeren is. Toen ik mijn potje SteamCream voor het eerste opende, was ik verbaasd over de geur. Ik had een heel aparte geur verwacht, maar eigenlijk ruikt de SteamCream net heel klassiek. Wat ik zo leuk vind aan de SteamCream is dat het eigenlijk een echte no-nonsense crème is. In de verpakking ziet de SteamCream er heel rijk uit, maar dat valt heel goed mee als je hem gebruikt en hij trekt erg snel in. Een verpakking van 75 gram kost  16,95 euro, maar je kan deze crème echt voor ALLES gebruiken: als dagcrème – al gebruik je dan achteraf best nog een crème met SPF -, als handcrème, als bodylotion… Noem maar op. Mij lijkt de SteamCream superhandig om mee te nemen op reis: in plaats van 3 verschillende doosjes of tubes neem je dit multifunctionele spul mee en klaar!

DSCN6954Extraleuk: de SteamCream zit standaard in een milieuvriendelijke verpakking van 75 gram. De tinnen doosjes worden ontworpen in Japan en zijn stuk voor stuk limited editions. Wanneer een design uitverkocht is, wordt het niet meer opnieuw geproduceerd.

Meer lezen over SteamCream en je eigen potje bestellen kan op www.steamcream.co.uk.

4 Reacties to “Getest en goedgekeurd: SteamCream”

 1. Kiss & Make-up juli 9, 2013 bij 6:54 pm #

  Cool, is een beetje hetzelfde principe als dat van de Lush Ultrabalm. Da’s ook zo’n alles-in-een product dat goed is voor 1001 dingen 🙂

  • chitchatontherocks juli 9, 2013 bij 6:58 pm #

   Ja, daar valt het idd wel mee te vergelijken qua multifunctionaliteit. Deze crème heeft ook echt een grappige structuur!

 2. Mme Sophistique juli 10, 2013 bij 7:59 pm #

  voor de print alleen al zou ik dit willen 😀

 3. maximealexandra juli 11, 2013 bij 9:52 pm #

  Deze kende ik nog niet, wel heel handig zo’n multifunctioneel product! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: