There’s a new label in LDN-town and it’s called Alice’s Pig!

26 Jun

lift_9747Dat ik gek ben op Londen, is een enorme understatement. Ik houd van de sfeer in de stad, van de high tea (scones, jummie), van de bruisende sfeer die er in de verschillende wijken en parken hangt en ook op modegebied stelt Londen NOOIT teleur. Toen ik vorige week een mailtje ontving met daarin het lookbook van het nieuwe Londense label Alice’s Pig kon ik mijn vreugde dan ook amper bedwingen. In september stelt Alice’s Pig z’n debuutcollectie voor, en het wordt een mix van granny chic, Engelse tweed en een stevige portie rebellie. Wat je concreet kan verwachten? Mid-length rokken, speelse jurken, gedurfde prints (stoere ruiten? check!) en mooie details. Het label is in elk geval niet bang om een statement te maken en wat mij betreft zien de foto’s van de A/W 13-collectie er alvast veelbelovend uit!

roof_blue_0074IMG_1836_garden_moodvelvet_0021pearls_9228Meer info en foto’s op www.alicespig.com.

Eén reactie to “There’s a new label in LDN-town and it’s called Alice’s Pig!”

  1. Sabrina juni 26, 2013 bij 7:26 pm #

    mooie fotos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: