Obsession du jour: Fa Shower + Lotion

18 Jun

20130618_202353Na een hete dag als vandaag (*) is er niets zo verfrissend als onder een lauwwarme douche springen. Dat doe ik het allerliefst met een douchegel die héérlijk ruikt, zoals de Fa Shower + Lotion-douchegels. Fa Shower + Lotion is de allereerste douchegel die echte bodylotion bevat en je lichaam onder de douche dus niet alleen reinigt, maar ook voedt en verzorgt. Bovendien is Fa Shower + Lotion verrijkt met de vitamine Niacinamide, die het vochtgehalte in je huid in balans houdt.

Ik testte daarnet de Fa Shower + Lotion met avocado uit, omdat ik vond dat die lekkerder rook dan de variant met granaatappel. Allebei ruiken ze fris en fruitig, maar de geur van de douchegel met avocado is een tikje lichter en spreekt mij gewoon meer aan. Laat ik verder beginnen met te zeggen dat de Fa Shower + Lotion snel is en héél erg handig in gebruik. Het kleinste kind weet hoe hij een douchegel moet gebruiken, toch? In een mum van tijd rook ik dus heerlijk én voelde mijn huid inderdaad zacht en gehydrateerd aan. Ik zeg niet dat deze Shower + Lotion-douchegels even verzorgend zijn als pakweg een body butter, maar toch was ik énorm aangenaam verrast door het resultaat. De Fa Shower + Lotion is absoluut een blijvertje in mijn badkamerkast.

20130618_20244020130618_202219Verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij. Adviesprijs: € 2,59 voor 250 ml.

(*) Pas op, je hoort mij TO-TAAL niet klagen!

2 Reacties to “Obsession du jour: Fa Shower + Lotion”

  1. Kiss & Make-up juni 18, 2013 bij 9:01 pm #

    Jaaa. Fa heeft echt goeie douchegels eh! En zo betaalbaar, gotta love that. Ik gebruikte er lang eentje met yoghurt en aloe vera, en ook eentje met passiebloem ofzoiets, heerlijk.

  2. Saar juni 18, 2013 bij 9:34 pm #

    De lichtbruine bus is ook zaaaaalig! En die met avocado heb ik ook net gehad, hij was 100% terugbetaald 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: