New in: kroko-clutch van Daphny Raes

11 Jun

DSCN6946In september vorig jaar blogde ik HIER al over de fantastische handtassen van Daphny Raes. Na zo’n 8 maanden een kanjer van een handbag-crush te hebben gehad, besloot ik vorige week éindelijk mijn zwarte lederen zipper clutch te bestellen. Ik koos een exemplaar met kroko-look en koperkleurige rits. Vandaag kreeg ik mijn clutch aan en ik kan niet stoppen met ernaar te kijken én eraan te ruiken (hmmm, de geur van leder…). I’m in love, seriously!

Meer info op www.daphnyraes.com.

2 Reacties to “New in: kroko-clutch van Daphny Raes”

  1. Petit Trois juni 15, 2013 bij 11:27 am #

    Echt een mooie tas, heel simpel maar toch ook stijlvol!

    • chitchatontherocks juni 15, 2013 bij 11:49 am #

      Thanx! Ik had mijn oog er maanden geleden al op laten vallen en ze bleef maar in mijn hoofd zitten… vandaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: