Isabel Marant ontwerpt collectie voor H&M!

11 Jun

isabelOké, Chit Chat-lezers, neem er even je agenda bij. Sla hem open op 14 november en zet op die dag een gigantisch rood uitroepteken. Of nee, doe maar twee uitroeptekens. Vandaag kondigde H&M immers aan dat hun jaarlijkse designercollectie op die datum in de winkelrekken zal liggen én dat die collectie dit jaar van de hand van Isabel Marant zal zijn *slaakt een kleine vreugdekreet *.  That’s right: Isabel Marant ontwerpt as we speak een capsulecollectie voor de Zweedse kledinggigant, en die collectie zal uit kleren en accessoires voor zowel vrouwen als mannen bestaan. ‘Ik ben héél trots dat H&M me voor deze samenwerking heeft gevraagd’, vertelt Isabel Marant. ‘Ik heb geprobeerd om de essentie van mijn stijl samen te vatten door verschillende ideeën te combineren.’ Ook bij H&M zijn ze enthousiast over de samenwerking. ‘Isabel Marant heeft een geweldig oog voor detail en ze weet altijd dingen te ontwerpen die mensen écht willen dragen’, aldus Margareta van den Bosch, creatief adviseur bij H&M. Ik overweeg ondertussen om van nu tot 14 november non-stop onderstaand Team Marant-shirt van www.modemusthaves.com te dragen…

shirtteammarantMeer info over H&M op www.hm.be.

2 Reacties to “Isabel Marant ontwerpt collectie voor H&M!”

  1. Kiss & Make-up juni 11, 2013 bij 11:12 am #

    Coolios 🙂

  2. Saar juni 11, 2013 bij 12:59 pm #

    Ik wou dat er nen H&M in Tienen was 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: