Happy belated 15th birthday, Sex and the City!

7 Jun

satc_logoGisteren was het éxact 15 jaar geleden dat de allereerste aflevering van ‘Sex and the City’ werd uitgezonden. En dat ik een grote fan ben van de reeks, staat buiten twijfel: ik heb de verzamelbox met alle 6 seizoenen, bekeek elke aflevering minstens 3 keer én zag de twee ‘Sex and the City’-films. Onder het motto beter laat dan nooit, wil ik Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda dan ook nog een gelukkige verjaardag toewensen en dat door mijn favoriete SATC-fragment ever the posten. Ik geef al een hint: DING DING DING JACKPOT!

 

Extra ‘Sex and the City’-nieuws: gisteren raakte bekend dat hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker samen met George Malkemus – de directeur van Manolo Blahnik – een eigen schoenenlijn gaat lanceren. Woot woot, ik begin alvast te sparen!

Eén reactie to “Happy belated 15th birthday, Sex and the City!”

  1. Kiss & Make-up juni 7, 2013 bij 11:28 am #

    Geweldige serie, ik heb van alle afleveringen genoten 🙂 En van de eerste film. De tweede vond ik wel een pak minder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: